Dating peste 50 de ani: conectarea bărbaților și femeilor britanice cu creșterea populației unice mature a națiunii

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Chiar ca studiile guvernamentale arată că populația de peste 50 de single -uri din Marea Britanie este în creștere, acesta poate fi încă greu pentru acei bărbați și femei , pentru a găsi că cineva special. DatingOver50s.co.uk încearcă să schimbe acest lucru. Single pot profita de diferite planuri de membru site - ului în funcție de nevoile lor, iar echipa este în căutarea spre viitor cu o aplicație mobilă în dezvoltare.

Potrivit Biroul Regatului Unit Național de Statistică, aproape 13% dintre persoanele între 50 și 64 care trăiesc în Anglia și Țara Galilor sunt unice și au fost niciodată căsătorit. Guvernul a studiat grupa de varsta , deoarece acestea sunt locuitorii care vor fi în curând care primesc o pensie de stat.

load...

Dating Peste 50 de ani oferă un mediu fără presiune, în care se pot întâlni single alte daters mai mari.

Acest procent a crescut dramatic din anul 2002, când doar puțin peste 6% din aceeași populație era singur și nu a fost niciodată căsătorit. Multe alte persoane din această grupă de vârstă (16%) sunt, de asemenea, divorțat, adică aproape 30% dintre locuitorii din Marea Britanie între 50 și 64 sunt single - cu multe caută dragostea.

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că este ușor pentru ei să se întâlnească. De aceea, DatingOver50s.co.uk a fost lansată în 2008. De atunci, dating site-ul a devenit una dintre cele mai populare moduri de single mature pentru a conecta în Marea Britanie.

load...

O platformă Simplă care face Dating este usor si distractiv

O problemă importantă pentru single mature este provocarea tehnologiei dating online. Înțelegerea nuanțele datând din epoca modernă este destul de dificil, asa ca simplu peste 50 nu au nevoie de nici o confuzie suplimentară de la o platformă de întâlniri online.

Dating Peste 50 de ani are multe avantaje față de masă dating site-uri, inclusiv spărgătoare de gheață.

Dating Peste 50 de ani este liber să se alăture și ușor pentru a începe. După ce utilizatorii accesează pagina de start, vor vedea imediat un buton mare albastru , care le permite să se alăture site - ului. De acolo, ei pot crea un profil gratuit. Experții recomandă să încărcați o imagine atractivă de tine zâmbind și în căutarea, nici ipostaze false naturale sau fotografii retușate. De multe ori, oamenii vor folosi o imagine veche, care poate induce în eroare alte single -uri. Dating Peste 50 de ani sugerează utilizatorii trebuie să se prezinte așa cum sunt, și au încredere că vor găsi pe cineva acolo , care le va iubi pentru asta.

load...

După ce utilizatorii scrie ceva despre ei înșiși - inclusiv hobby-uri, valori, și ceea ce caută într-o altă persoană - începe distracția. Următorul pas este de a căuta alte single-uri din apropiere. Simon Aldous, Fondator al Dating Peste 50 de ani, a declarat că aproximativ 30% până la 40% din single-uri care folosesc site-ul trăiesc în sau în apropiere de Londra. El a spus site-ul vede, de asemenea, un număr mare de oameni din alte orașe mari din Marea Britanie, inclusiv Liverpool, Bristol, Redding, și Oxford.

Și, uneori, relații prin intermediul site-ului nu începe romanțe. Mulți utilizatori vin la Dating Peste 50 de ani pentru a găsi mai întâi prietenii, hobby-uri, sau puncte de vânzare creative. Dar multe relații bune începe ca prieteniile - astfel încât utilizatorii pot să se distreze și să se relaxeze, știind că nu există nici o presiune pentru a sari prea repede.

Planurile de membru oferă mai multe moduri de a conecta

Site - ul oferă două diferite niveluri de membru , în funcție de nevoile utilizatorilor. Primul este planul de bază , care permite utilizatorilor să creeze un profil cu secțiune o clară „About You“ și adăugați câteva fotografii.

Cercetările arată că este o idee bună să adăugați mai mult de o fotografie curent la un profil. Împreună cu un headshot zambitoare (fara ochelari de soare), Stampe ar trebui să ia în considerare adăugarea unei imagini care arată corpul lor deplină și unul care permite altora să afle mai multe despre interesele lor.

Un membru de bază permite utilizatorilor să navigheze prin profilurile altor simplu și trimite mesaje Icebreaker. Aceste mesaje oferă un mod simplu de a-și exprima interesul în cineva și de a afla dacă sunt interesați, de asemenea.

Single se poate alătura Dating Peste 50 de ani pentru drum liber și de a începe să găsească meciuri imediat.

Pentru a face upgrade, membrii de bază poate crea un membru cu drepturi depline, care vine cu multe beneficii suplimentare. Cel mai important, membru cu drepturi depline vă permite să discutați cu alte single mature care te interesează - pentru noi prietenii și datele potențiale.

De asemenea, membrii cu drepturi depline pot vedea cine a verificat profilul lor și chiar împărtăși gândurile și sentimentele lor cu comunitatea în general, prin intrări de jurnal. Aceste intrări pot ajuta să atragă atenția la profilul utilizatorului precum și ajuta pe ceilalți să ajungă să-i cunoască mai bine.

Deoarece site-ul are o astfel de lungă istorie de succes, membrii săi se bazează pe ea pentru conexiuni care altfel ar putea dovedi dificilă în lumea de astăzi. Cu aparent mai puțini oameni senzație izbitoare conversații confortabile cu persoane necunoscute interesante și atractive în persoană, Stampe mature au nevoie de un loc pentru a satisface confortabil.

Dating Peste 50 de ani lucrează la o aplicație mobilă pentru a extinde serviciul

Pe măsură ce populația de single mai mari creste in Marea Britanie, Dating Peste 50 de ani va continua să fie un instrument esențial pentru ei pentru a găsi prieteni și de a crea relații semnificative. In timp ce Dating Peste 50 de ani este una dintre cele mai stabilite site-uri de nișă dating în regiune, echipa nu va să se odihnească pe lauri.

Simon, a declarat acestea sunt în prezent lucrează la crearea unei aplicații mobile, care va completa site-ul, deoarece mai multe persoane în demografice orientate platformei folosesc smartphone-uri oriunde se duc.

Dating Peste 50 de ani poate fi utilizat în continuare pe un dispozitiv mobil, dar aplicația va face chiar mai ușor pentru utilizatori pentru a naviga la platforma, a se vedea meciurile lor, și schimb de mesaje. Este un proiect mare, așa că Simon a spus că se așteaptă ca aceasta să ia încă un an sau un an și jumătate. Cu toate acestea, el a declarat că obiectivul principal va fi întotdeauna pentru a ajuta oamenii să găsească companie.