Dating reguli pentru mai mult de 50 - (7 face și donta vitale de la un expert)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Ca un antrenor dată pentru femeile de peste 50 si un autor care a fost scris despre acest subiect de peste un deceniu, am acoperi o varietate de probleme, inclusiv Reaccesarea întâlnire, încercând dating online, pentru prima dată, și arta de a pune un copil Boomer afară. Astăzi, însă, am de gând să te ia prin unele dintre datarea mea generală de top recomandate și nerecomandate pentru single care sunt în anii '50 lor, '60, '70, și dincolo.

1. Dau Dating profilului tău un makeover

Dacă au trecut mai mult de trei sau patru luni de când v - ați actualizat profilul online, dating, este timpul pentru a face unele reutilizarii. Profilul tău poate obține stătut după un timp , iar utilizatorii vor arata profiluri din trecut care par a fi vechi. Adăugați mai multe fotografii și interese recente, cum ar fi activități de exerciții, drumeții, tenis, sau golf , deoarece va face sa arati ca cineva au ratat.

load...

La fel ca casa sau apartamentul dvs. Ar putea utiliza unele de curățare fiecare acum și apoi, astfel încât ar putea profilul dvs. Online dating. Chiar și adăugarea unei noi imagini și hobby-uri vor face o lume de minuni.

Reprelucrare profilul tau nu ia o sumă bună de efort, dar pentru a prinde pește mare, trebuie să utilizați momeală proaspătă. În urmă cu mai mult de patru ani, m-am întâlnit meu acum partener on-line, dar am evitat reciproc pe același site de dating pentru un an. Odată ce am uitat despre „tipuri“ noastre și extinse parametrii noștri, noi oportunități deschis pentru amândoi. Nu există o formulă exactă pentru întâlnire, dar nu este vorba de a arunca săgeți la un bord sau saruta o mulțime de broaște, fie.

load...

2. Nu face așa cum ai făcut în anii '60 și '70

Relatii ride Rocket apar de obicei la sau imediat după prima dată. Un cuplu devine sexual imediat, fără nici un atașament emoțional, iar relația decoleaza ca o racheta. Din păcate, relația accidente și arsuri aproape la fel de repede când ambii oameni dau seama nu a existat nici o bază reală pentru o relație dincolo de sex.

E bine sa ai entuziasm pentru intalniri așa cum ai făcut când erai mai tânăr, dar încearcă să fie realist și nu sari în relații sexuale prea repede. Sursa foto: VisualVenturing.com.

Cele mai multe Boomers unice au mers un număr echitabil de rachete, și majoritatea timpului, au criticat off , sperăm , dar cu naivitate. In mod ciudat, nervii prime care au ca rezultat după altul într - o serie de rachete busit surprinzător , dau multe boomers doar o pauză temporară înainte ca acestea să urce la bordul rachetei următoare. Dacă sunteți încă dispus să ia o plimbare cu racheta cu cineva la fel de delirante, apoi ia în considerare acesta poate fi timp pentru a opri auto-sabotare.

load...

3. Nu ajunge acolo

Nimic în afara ferestrei și veți vedea lumea se trezește din nou. Iarna este de peste, iar dacă ai petrecut aceste ultimele luni nu intalniri, este timpul să se aventureze afară. Dar face acest lucru într-un mod total diferit.

Încercați noi activități și merge dincolo de „tip“ dvs. Dating - vei fi uimit de posibilitățile care se deschid până la tine.

Dacă ați fost pescuit în același iaz pentru o lungă perioadă de timp, primavara este sezonul ideal pentru a încerca unul nou. Dvs. Picătură de tip vechi, nu a reușit și lărgi parametrii de căutare. O să vă uimească cât de multe posibilități de date va apărea atunci când faci acest lucru.

4. Nu aduce până Ex până când este momentul potrivit

Cineva care vorbește non-stop despre fosta lor este cineva care nu și-a vindecat de despartire încă. Responsabilitatea Data dvs. Este de a nu fi terapeut - și vice-versa. O mulțime de ex vorbi face, de asemenea, pentru o dată plictisitoare, și o dată plictisitoare, mai ales daca este un prim, înseamnă că nu va primi nici mai mult.

Nimic nu va face prima întâlnire mai ciudat decât cineva vorbind despre fosta lui sau a ei. Daca nu esti peste ele, nu începe intalniri. Dacă data ține pe trecut, ar trebui să mergi mai departe.

Dacă nu sunteți peste fosta ta, pune intalniri pe spate arzător până când sunteți. Petrece timp cu prietenii care te pot ajuta si care au grija de tine. Pe de alta parte, daca este data care nu“este de peste fosta lui sau a ei, s-ar putea dori să reconsidere situația. Întotdeauna le spun clienților mei nu cuiva care a fost dintr-o relație de mai puțin de un an.

5. Do Keep It Pozitiv

Un client de-al meu a fost la o dată de cafea cu un om care a început prin enumerarea tuturor problemelor sale de sanatate si medicamente el a fost luat pentru ei. Acesta este un mare nu-nu. Chiar si companiile de droguri va salva Limitările de la capăt.

Datele sunt oportunități de a cunoaște reciproc, dar nu ar trebui să fie zăngănit de pe toate lucrurile negative care se întâmplă în viața ta. Sursa foto: ElephantJournal.com.

Nu pot înțelege de ce cineva ar parts acest tip de informații cu privire la prima dată. Este adevărat - o boală majoră trebuie să fie dezvăluite. Cu toate acestea, poate că ar trebui să se facă înainte de data, mai ales în cazul în care limitează capacitatea cuiva de a funcționa în mod normal. Dar dacă e povești despre genunchiul rău sau accident de schi alpin, cele mai bune sunt pentru un alt timp.

6. Nu lasa anxietate obține cele mai bune din tine

Emoțional date nevoiașe face cealaltă persoană vrea sa tipe „Scoate-mă de aici.“ Dacă nu sunteți dispus să dețină o persoană mână 24/7, ar trebui să meargă departe de cineva care este lipsit emoțional.

Fiecare persoană și fiecare relație are probleme, dar încerca să păstreze nervii la un nivel minim pentru a evita să fie o dată în nevoie emoțional sau partener.

Da, toate relațiile au problemele lor, și este nevoie de doi oameni care au făcut munca emoțională pentru a le rezolva. Cu toate acestea, acest lucru nu este o abilitate a doua natură. Este nevoie de timp și efort, și o persoană nu poate salva o relație.

7. Nu Lasă ego-ul tău la domiciliu

Amintiți - vă , trebuie să încasezi controalele ego - ul tău scrie, astfel încât să fie onest și autentic despre bărbat sau o femeie ești. Femeile nu doresc neapărat să îndeplinească o versiune nouă poveste de dragoste a unui om. De fapt, cele mai multe ar prefera unul care pur și simplu trăiește cu integritate și tratează oamenii din jurul lui , cu bunătate și compasiune.

Nu încercați să câștige data peste exagerând cine esti. În cele din urmă, vei trebui să încaseze controalele ego - ul este scris. Sursa foto: ABCNews.com.

Un alt fost client de-al meu mi-a spus despre prima și ultima dată a avut-o cu un om care a abuzat verbal chelnerul pentru nici un motiv. Ceea ce a pecetluit soarta lui a fost el a continuat cu emfază despre nu obtinerea paharul de apă realimentat în timpul întregii cina. Nimic nu este mai puțin atractivă decât lipsa de auto-control.

Urmați aceste câteva sfaturi de bază și ești deja un început bun!

Întâlnirea nu poate fi la fel de complicat ca știință de rachete, dar încă mai are momente dificile. Încercați să găsiți o dată care este la fel de mult ca tine cât posibil, și nu încercați pentru a se potrivi un cuier pătrat într-o gaură rotundă. Știind când să meargă departe vă poate scuti o mulțime de durere pe drum. Onorați-te și valorile tale prin intalniri pe cineva care le împărtășește. Mult noroc pe căutarea ta. Dacă aveți nevoie de ajutor, sunt disponibile pentru data de coaching.

Coperta sursa imagine: thyblackman.com