Datingsphere folosește recomandări peer-to-peer pentru a da credibilitate meciurilor potențiale

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: DatingSphere a luat o abordare bazată pe calitate de dating online , prin evidențierea de prietenie și familie comentarii cu privire la fiecare profil intalniri. Site - ul de dating autentifică membrii săi printr - un sistem unic de verificare numit Sfera de încredere. Puteți alege cei mai buni prieteni, părinții tăi, colegii de cameră, sau chiar să se alăture dvs. Exes Sferă dvs. De încredere și descriu trăsăturile tale de personalitate de bază pentru a potriviri potențiale. DatingSphere poate calcula apoi compatibilitate și inexac meciuri pe baza unor profiluri de personalitate exacte.

Poti spune multe despre o persoană de ceea ce spun prietenii și familia lui sau ei. În liceu, un tip am fost prietenos cu, dar nu neapărat prieteni cu, ma invitat să stea cu un grup mic de oameni. În timpul serii, am ajuns pe chat cu mama sa în bucătărie.

Ea mi-a spus fiul ei a fost întotdeauna timid și nu au făcut prieteni rapid. Asta a fost o veste pentru mine. Mi-a spus că va ieși din calea lui de a fi un fel altora. Că știam. „El are o inimă bună. Ar fi foarte loial“, a spus ea, făcând aluzie clară la ceva. Deși prietenul meu ar fi fost îngrozită să o audă, lauda mamei sale blocat cu mine și ma făcut să-l văd într-o lumină nouă.

load...

O recomandare personală poate fi extrem de valoroase pentru single moderne, în căutarea pentru o conexiune profundă. Prietenii și membrii familiei pot spune exact care definesc trăsăturile de personalitate cu o autenticitate pe care nu le vezi pe mai multe profiluri de datare.

DatingSphere construiește încredere între datere online, prin evidențierea recomandărilor unor terțe părți.

DatingSphere este un site unic datând care ajunge la nucleul personalității unui utilizator prin activarea rețelei sale sociale. Datorită acestei platforme, puteți împuternici cercul interior pentru a descrie personalitatea dvs. Și vă recomandăm să datele potențiale.

load...

„DatingSphere este ceva ce eu sunt deosebit de pasionat“, a declarat fondatorul Ming Li. „Pentru că am divorțat, am înțeles cât de importantă personalitate este într-o relație.“

Ming și o mică echipă de angajați de la distanță lucrează împreună pentru a crea un spațiu de întâlnire în cazul în care distractiv simplu poate obține imaginea completă a persoanelor care este potențialul lor meci. Site-ul de dating a dezvoltat un text puternic în Statele Unite, în special în California, și aplicația sa de companie este setat pentru a fi lansat la mijlocul lunii noiembrie.

„Am vrut să se concentreze asupra personalității“, ne-a spus Ming. „Dacă putem căuta trăsături de personalitate dominante care ne amintesc în mod constant despre ceea ce ne place unii pe alții, putem privi dincolo de orice defecte pe care persoana le are.“

Puteți adăuga până la 10 persoane la Sphere de încredere

Când creați un profil pe DatingSphere, să completați informațiile de bază obișnuite și încărcați o fotografie, dar, de asemenea, opțiunea de a handpicking oameni să se alăture Sferă dumneavoastră de încredere. Puteți adăuga până la 10 persoane în cercul interior, iar aceste persoane pot adăuga apoi la profilul tau.

load...

Aceste persoane de încredere încărcați o fotografie de voi doi impreuna, de stat cât de mult te-am cunoscut, pentru a alege trăsături de personalitate pentru a vă descrie, și împărtășesc o poveste despre o trasatura de personalitate. Acestea ofera informatii cheie despre tine într-un mod care este mai credibil și mai puțin braggadocious decât profilul mediu de dating.

Sfera de încredere păstrează Dater on-line onest și dă introspecție în personalitatea lor.

Puteți alege pe cineva aproape de tine pentru a fi majoreta dumneavoastră personale pe DatingSphere. Nu contează dacă este un membru al familiei, prieten, coleg de serviciu, sau chiar un ex. Puteți adăuga orice persoană care poate atesta caracterul tău.

„Acesta este un avantaj unic pe DatingSphere“, a spus Ming. „Denaturarea este o problemă destul de mare în dating online. Rezolvam că, prin obtinerea într-adevăr la trăsături de personalitate dominante ale unei persoane prin sfera de încredere „.

Dacă vezi pe cineva care vă place, puteți trimite unul dintre cele trei Ice-braking pre-scrise. Zdrobi dvs. Are apoi opțiunea de a accepta invitația de a discuta și de a începe o nouă conexiune. Oricine poate iniția o conversație pe DatingSphere, ci o fereastră de chat se deschide numai în cazul în care atracția este reciprocă.

Standarde înalte Setarea bazate pe principii de bază

DatingSphere este o companie de procesul de bootstrap datând stabilit pentru toate motivele. Ming a văzut o oportunitate de a face dating online , o experiență valori-condus, și el a lucrat din greu pentru a arăta simplu o modalitate mai bună de a se amestecă și mingle.To acest scop, el a stabilit șase principii de bază ( de asemenea , cunoscut sub numele de porunci Six ) , care ghida utilizatorii pe site.

Prima poruncă este respectul reciproc. DatingSphere se așteaptă ca utilizatorii să își acorde reciproc un anumit nivel de politețe și să fie înțelegerea în fața diferențelor sau dezacorduri.

Porunca este următoarea onestitate. Utilizatorii trebuie să fie onest cu datele și cu ei înșiși în cazul în care doresc să aibă succes și de a atrage oamenii potriviți. Fie că sunteți în căutarea pentru o întâlnire casual, sau o relație reală, ar trebui să fii sincer cu privire la intențiile tale.

„Îmi place că pot obține informații de personalitate , imediat înainte de a pierde timp pentru a afla mai multe date mai târziu.“ - Alicia S., un membru DatingSphere

În continuare, dating site-ul prioritizează siguranța tuturor. Sistemul de recomandare peer-to-peer poate ajuta utilizatorii vet, dar este încă de individ pentru a rămâne de alertă și de bun simț pentru a se proteja on-line. Experții DatingSphere recomanda întâlnirea într-un loc public la prima dată și de încredere instinctele tale despre persoana.

Deschidere este porunca a patra. Datere online pot găsi tentant pentru a judeca o carte dupa coperta, dar asta nu va duce la conexiuni adevărate, profunde. Trebuie să se cunoască pe cineva să decidă dacă el sau ea este un meci bun pentru tine.

În cele din urmă, ultimele două porunci sunt pentru a răspândi cuvântul despre site-ul de dating și au întâlnire distracție oameni noi.

„DatingSphere este pentru persoanele care sunt în căutarea pentru o relație semnificativă“, a spus Ming. „Și, dacă sunteți în căutarea pentru o relație semnificativă sau încearcă să înțeleagă cine esti cel mai compatibil cu, trebuie să se scufunde în personalitate.“

Oamenii Real cu Real Prieteni Set Înșiși Apart

DatingSphere atrage simplu variind in varsta de 18-60, dar Ming ne-a spus că publicul de bază sunt daters grave vechi între 25 și 38 de ani. Multe dintre aceste single-au încercat alte site-uri matrimoniale sau aplicații și a fost frustrat de conversațiile trecătoare și profilurile necinstite. Ei caută autenticitate, și de aceea ei semn sus pentru DatingSphere.

Algoritmul meci DatingSphere calculeaza compatibilitatea pe baza unor trăsături de personalitate dominante.

Algoritmul meci Acest datarea site-ului ține cont de trăsăturile de personalitate dominante (determinat de ceea ce spui despre tine și ce sfera ta de încredere spune despre tine) și se potrivește pe oameni în funcție de compatibilitatea profundă. Site-ul epitropi trei meciuri în fiecare zi și încurajează simplu să ia o privire lung, greu la aceste profiluri.

„Atunci când utilizatorii se descrie onest și de a lua prietenii lor pentru a va introduce“, a spus Ming „, puteți afla mai multe despre ele. Atunci nu sunteți doar judecând după cum arata.“

Până în prezent, DatingSphere a devenit o mulțime de feedback pozitiv din partea utilizatorilor care apreciază autenticitatea și transparență. Recomandările personale dau date potențiale perspective valoroase și de a ajuta la crearea unor partide bazate pe compatibilitate adevărată.

„Este doar mai personal.“, A spus Ming. „În viața reală, vom obține introdus de oameni tot timpul, dar suntem limitați la rețeaua noastră de a aduce friends.By acestor introduceri on-line, oamenii care te cunosc cel mai bine vă puteți prezenta la mai multe date potențial mai mare.“

Dating Sferă Autenticitatea & Personal subliniază Compatibilitate

Dacă prietenul meu îmbrăcau un profil de întâlnire împreună, cuvântul „loial“, probabil, nu va veni - nu e doar ceva ce s-ar gândi să spună despre el însuși - dar statornic loialitatea lui, umilă este o trăsătură definitorie că el are ca altii don „t. Poți să mă crezi pe asta - pentru că noi am fost prieteni timp de aproape 15 ani.

Oricine poate merge on-line și proclame ei înșiși genii autentice sau zgârcit hilare, dar aceasta înseamnă un pic mai mult vine de la cineva care le cunoaște în viața reală. DatingSphere a lovit în puterea rețelei prieten și familia unei persoane de a aduce un strat suplimentar de încredere și transparență online dating. Acest site mai sus promițători datarea a creat un sistem de introducere valoros care prioritizează cine esti peste ceea ce arata ca.

„Suntem o comunitate promovarea în condiții de siguranță de simplu legate în primul rând de compatibilitate de personalitate“, a spus Ming. „Asta e ceea ce suntem despre.“