Dattch: femeile lesbiene de întâlniri au fost în așteptare

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

TL; DR: În lumea lesbiene dating, Dattch este într-o clasă proprie. Spre deosebire de alte servicii care sunt doar clone ale celor gay, Dattch face ceva incredibil de unic - de fapt, punând nevoile femeilor în primul rând, ceea ce face este de conducere, și mai de încredere App, lesbiene în industrie.

V-ar folosi un serviciu de intalniri, care a întrebat „Cât de mult corp de păr ai?“ Și nici Robyn Exton, fondatorul Dattch.

După ani de utilizare a aplicațiilor și site-uri matrimoniale care în mod clar nu au avut un indiciu cu privire la modul de a face apel la femei, Exton a dat seama că era timpul pentru o schimbare. Și așa sa născut Dattch.

load...

Cu o interfață elegant, mesaje nelimitate și un blog activ (să nu mai vorbim este gratuit!), Dattch este du-te la intalniri app pentru femei lesbiene, bisexuali și bisexual.

Oferirea femeilor o modalitate de a data modul în care acestea doresc

Să recunoaștem - bărbați și femei, în prezent, în mod diferit. Exton știe că, așa că a vrut să creeze o aplicație care a permis femeilor până în prezent modul în care doresc până în prezent. Și cine mai bine să facă acest lucru decât o echipă de femei inteligente?

Exton a spus în timp ce cei mai mulți oameni preferă bazate pe locație aplicații de datare, care arată cele mai bune meciuri într-o anumită rază de mile, se potrivește Dattch femeilor în funcție de interesele lor și prin distracție, caracteristici exclusive, cum ar fi „Ai prefera?“ Joc.

load...

Robyn Exton, fondatorul Dattch.

„Este vorba despre înțelegerea modului în care se comportă femeile și caracteristici care le dau valoarea ei caută clădire“, a spus ea. „Este vorba de a ajuta femeile să îndeplinească alte femei și acestea descriu ceea ce va fi rezultatul, fie că este vorba de prietenie, fie că este vorba de dragoste, fie că este vorba de o dată și nu te voi vedea din nou.“

Interfața Dattch, de asemenea, iese în evidență de restul.

Un mash-up de Pinterest și Instagram, sau „Pinstagram“, așa cum îl numește Exton, membrii pot posta poze cu lucruri cum ar fi cele mai recente vacanta lor sau ceea ce au pentru masa de prânz în loc de a scrie un profil tărăgănat, care permite fotografiile să vorbească pentru utilizator.

Exton a spus, deoarece majoritatea utilizatorilor Dattch au trei până la patru conversații înainte de a întâlni, aspectul Pinstagram creează în mod natural linii mari de deschidere pentru cei care nu au stilul de scriere de Nora Roberts.

load...

„Ne-am gandit cel mai bun mod pentru femei să-și exprime cine sunt este prin schimbul de imagini“, a spus ea. „Eu pot afla mai multe din contul Instagram cuiva despre cine sunt ei decât pot lectură unele descriere text foarte lung, care nu-i place scris și nu spune cu exactitate cine sunt, la toate.“

Creșterea valorii adăugate a comunității lesbiene

Dattch este de a face mai mult decât a crea doar un meci - este ceva ce contribuie benefic pentru comunitatea de lesbiene ca un întreg, care include un mediu sigur pentru femei pentru a interacționa.

In timp ce conturi false abundă pe alte site-uri matrimoniale lesbiene, Dattch verifică sexul utilizatorilor săi înainte ca acestea să aibă acces. Exton și echipa ei au aproximativ cinci măsuri diferite pe care le iau, inclusiv folosind Facebook și Skype, pentru a vă asigura că oamenii nu sunt crearea de profiluri false doar pentru a satisface femei.

Dattch utilizează Facebook și Skype pentru a confirma sexul utilizatorilor săi.

Toate acestea conduc la produsul final vedeți acum - un site eficient matrimoniale construit de o echipa care ii pasa de a da membrilor săi experiența pe care doresc.

„Femeile lesbiene sunt la fel ca orice altă persoană pe care o caută pe cineva să se întâlnească“, a spus Exton. „Ce este unic pentru întreaga noastră comunitate există un nivel social care o mulțime de femei sunt în căutarea. Mulți dintre ei sunt în căutarea de a face prieteni și să îndeplinească alte femei în comunitate, și asta e valoarea putem adăuga, de asemenea.“

Depinde numai de aici

În timp ce Dattch, care este disponibil pe iOS și Android, se bazează în Marea Britanie, este de asemenea disponibil în orașe din SUA majore cum ar fi New York și San Francisco, cu mai multe orașe (și țări!) Vor apărea în curând.

Echipa Dattch - Robyn Exton, Emily MOULDER (dreapta) și Vesna Planko (centru).

Exton au spus că am văzut un mare succes în SUA (la fel de mult ca și o creștere de 30 la sută în fiecare lună) și femeile americane sunt apreciativ de a avea un serviciu de intalniri, care este făcută cu adevărat pentru ei.

„Cred ca oamenii se pot simți cu adevărat diferența puternic despre care nu doar estetice, dar cum se simte ca un produs construit pentru femei“, a spus ea.

Și dacă aplicația nu este disponibilă în zona dvs., Exton spus că poate fi încă active în comunitate Dattch prin intermediul blog-ul, care include articole despre cultura pop, LGBT de știri și chiar jucărie de sex, comentarii sau evenimente cum ar fi Stitch si catea, în cazul în care Dattch angajați și usersknit, au câteva băuturi și aerisire despre problemele lor în acea zi.

„Adevăratele oamenilor bucuria de a obține aplicația îndeplinește reciproc... Dar, în același timp, avem o opinie și o poziție și o credință în lume, și vrem ca oamenii să vadă că și să știe dorim să oferim un plus de valoare pentru ei în afară de doar întâlnii unii cu ceilalți“, a spus ea.