De ce bărbații mai în vârstă ca femeile mai tinere? - 7 motive de la un antrenor senior dating

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Este greu un fenomen nou pentru bărbați mai în vârstă să urmărească femeile în mod semnificativ mai tinere. De fapt, este un pic de un © clichГ. Dar, din perspectiva unei femei, ea poate fi complet înnebunitor. Multe femei singure, care sunt online dating vedea profiluri de oameni 10 sau mai mulți ani mai în vârstă, care sunt în căutarea pentru femei mult mai tinere decât ei înșiși (de exemplu, e 40 și el e 60, dar profilul său spune că caută femei între 30 și 39).

Acest lucru se poate face femeile doresc sa lase un tipat prelungit sau scrie pe lumea oamenilor pentru totdeauna. Este aceasta doar un caz al unui bărbat mai în vârstă în căutarea pentru o femeie mai tânără să facă sex cu, sau există alte motive plauzibile un bărbat mai în vârstă ar putea fi o femeie mai tânără urmărește? Iată ce cred eu:

load...

1. El este în sfârșit gata de a avea copii

Multi barbati sunt foarte concentrate pe obtinerea educației lor, stabilirea carierei lor, și obținerea de securitate financiară bine în vârstei de mijloc și dincolo. Deși nu s-ar fi părut importante de timpuriu, ele pot decide într-o zi de fapt, nu doresc să aibă o familie. Un om care se trezește la această conștientizare își dă seama șansele sale pentru posteritate poate fi mai mare cu o femeie mai tânără, care este încă în măsură să aibă copii săi biologici.

2. El este în negare cu privire la vârsta

Este foarte frecvente pentru a auzi oameni în vârstă de ambele sexe spun ca arata si se simt mult mai tineri decât sunt în realitate. Uneori, bărbații mai în vârstă acționează și par mai tineri decât vârsta lor cronologică.

load...

Dacă un om se simte mai tânăr decât el este, el ar putea crede femei în 20 de ani sau 30 de ani sunt mai potrivite pentru el.

Cu toate acestea, nu este neobișnuit ca oamenii să fie în negare despre ravagiile timpului pe aspectul sau fizicul lor. El ar putea crede că are un aspect mult mai tânăr decât el cu adevărat și se vede pe sine ca mai mult de un contemporan cu femeile mai tinere, chiar dacă el nu e.

3. El vrea să Sărbătoriți succesul lui

Un bărbat mai în vârstă, care este sigur punct de vedere financiar, probabil, a lucrat foarte greu și sacrificat mult pentru a ajunge acolo. El poate avea acum resursele necesare pentru a trăi bine, de călătorie, sau chiar se pensioneze. Avand o femeie energică, atractivă mai tineri să-l țină companie în acest moment ar putea parea ca cireasa de pe tort. El ar putea fi în măsură să-i ofere cu securitatea și atenția unui om mai tânăr nu va fi în măsură să dea. El a putut vedea în compania unei femei tinere, ca încununarea succesului său. Este confortabil și încrezător să continue genul de femeie pe el mereu visat, dar el anterior nu ar fi avut curajul să facă acest lucru.

load...

4. El vrea un impuls Ego

Ca un om vârstele, el încă mai vrea să se simtă atractiv, mai relevant, respectat și admirat. O femeie mai tânără poate găsi experiența, înțelepciunea și realizări pentru a fi impresionante si pot exprima aprecierea ei în mod liber. Unele femei contemporane l-ar fi depășit cu nivelul lor de succes. La suprafață, care poate fi bine, cu excepția cazului în o femeie începe să compară rГ © sumГ © e, în competiție cu el, sau chiar să-l critica. Cheia aici este o femeie care apreciaza un om pentru care este el și îi permite să se bucure de lumina reflectoarelor, ocazional, va avea un succes mai mare cu un om de orice vârstă.

5. E pe Rebound

Dacă un om se apropie de o altă relație din cauza o despartire, divort, moartea , el ar putea dori doar să exploreze opțiunile sale. El poate fi ca un copil într - un magazin de dulciuri realizând pentru prima dată că el are întreaga gamă de opțiuni dulci pentru a alege. În cazul în care femeile de varsta sa par furios sau apatică sau sa- l amintesc de fosta sa sotie sau iubita, el poate decide până în prezent femeile mai tinere. Acest lucru poate fi doar un experiment pe termen scurt, sau el poate cădea de fapt în dragoste.

Dating răzbunare 6. El a lui

Unii oameni mai in varsta va data o femeie mai tânără doar pentru a dovedi ei înșiși și ex-lor pe care le pot. Dacă lucrurile sa terminat prost, ego-ul său poate fi luat o vânătaie, și el ar putea dori să se liniștească că el este încă de dorit.

Uneori, un om ar putea fi o femeie mai tânără datând să dovedească fostul său că el este încă de dorit.

El vrea să se și, eventual, ex că el poate merge afară și înlocuiți-o repede cu cineva mai tânăr sau mai atractiv arată.

7. El pur și simplu Senzație de atracție

În timp ce ar putea exista mai multe motive pentru un bărbat până în prezent , o femeie mai tânără, să nu uităm că atracția se poate întâmpla între oameni care s - ar putea par a fi un meci improbabil. După toate motivele sau motivele, răspunsul cel mai evident ar putea fi cele mai exacte. El pur și simplu atras de cine este atras de și va alege până în prezent în mod corespunzător.

În final, vârsta este doar un număr și iubirea este iubire!

Unii oameni sunt pur și simplu determinate la data doar femeilor într - un anumit interval de vârstă. Nu descalifica în mod automat le totuși. Mulți oameni sunt intrigat de femei de vârste diferite, arata, sau tipuri de corp - indiferent de ce se spune în profilul lor online. Dacă un om este mai în vârstă sau mai tineri, dacă te concentrezi pe a fi versiunea cea mai strălucitoare a le trăi viața pe deplin, și să rămână deschise pentru a explora noi oportunități, este probabil să se întâlnească oameni minunați care sunt interesați de tine intalniri.

Surse Foto: designntrend.com, visihow.com, thefix.com