De ce femeile își pierd interesul

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Atunci când deveniți implicat cu cineva, nu puteți obține suficient unul de altul si este tot ce se poate face pentru a păstra mâinile pentru tine. Nu sunt suficiente ore în zi pentru a satisface dorința de a privi cu jind unul la altul, vorbind despre absolut nimic. Apelarea de 200 de ori pe zi , doar pentru a auzi respiratia este total acceptabil în primele zile, când cheltuiesc fiecare ban din salariul tău să o impresioneze.

Dacă ați fost implicat cu o femeie pentru un timp, nu fi surprins dacă nu simțiți focul ai făcut când ai întâlnit prima dată. Ceea ce ai simțit în stadii incipiente a fost infatuare, duioșie și pofta, dar nu a fost dragoste. Dragostea este o decizie care nu o emoție.

load...

Avem tendința de a gândi iubirea se va simți minunat tot timpul și nu ne aduc durere. Ne așteptăm să plutească prin viata pe un nor roz odată ce vom găsi sufletul pereche, dar adevărul este că o relație de durată este de aproximativ mult mai mult decât senzație de bine.

Nu e mai puțin frecvente pentru femei să -și piardă interesul într - o relație, și de obicei nu ia foarte mult timp. Ne așteptăm ca romantism , servind masa, o atmosferă de mister și un anumit grad de răsfăț. Când nu ne nevoile noastre îndeplinite, indiferent cât de exigent, ne convingem că ne lipsește pe ceva mai bun și să înceapă să se uite în altă parte.

load...

Cu cât stai într-o relație, cu atât mai mult începe să învețe ce este iubirea și de companie sunt cu adevărat despre toate, care are foarte puțin de a face cu experienta ai distribuit la începutul relației dumneavoastră. Dacă doriți să aveți o relație de durată, dar se pare că femeia ta își pierde interesul, există câteva lucruri cred că ar trebui să știi.

Păstrați dragoste în viață.

În primul rând, atunci când fiorul de a întâlni pe cineva nou poarta off, și o relație nu se mai măsoară până la standardul basmul la care am devenit atât de obișnuiți, avem îndoieli. Atunci când o relație începe să pasiune lipsește, noi credem că fuzzies cald nu se va întoarce. Dacă un om încetează să ne facă să se simtă fluturi, am devenit plictisit.

Trebuie să fii dedicat păstrarea iubirii în viață, apelând la nevoia ei de noutate. Acest lucru se poate face în cele mai elementare de moda. Lasă-i un poem de dragoste, adu-i un singur trandafir rosu, ia mâna pe stradă. Fă ceva în fiecare zi, care ține ei ghicitul și doresc mai mult. Dacă în fiecare zi da fluturi ei, ai o viață.

„Dacă simți că pierde interesul

load...

relația, vorbesc cu ea despre asta.“

Caută să devină un om mai bun.

Dacă o femeie crede că condamnat pentru o viață de mediocritate, vom pierde cu siguranță interes. Niciodată nu devin OK cu a fi medie sau face greșeala de a obține confortabil într - o relație. Caută întotdeauna să devină un om mai bun. Ia clase, a alerga un maraton, introduceți un concurs de Scrabble. Urmărind un om urma visul este fierbinte, iar noi nu cresc dezinteresat în a ajuta - l atinge obiectivele sale.

Găsiți activitățile pe care le face placere impreuna.

Cele „nu se poate obține destul de “ sentimentele pe care le aveau atunci când ați întâlnit pentru prima dată partenerul tau sunt foarte superficial și nu au puterea de ședere a unui matur și profundă conexiune. Desigur, chimia este un ingredient necesar pentru o relație de durată, dar cu siguranță nu ar trebui să fie singurul factor pe care se bazează întreaga relație. Interese comune, obiective similare, și credințe spirituale compatibile sunt esențiale pentru dragostea de durată.

Găsiți activități tu și prietena ta se bucură de a face împreună. Poate fi ceva la fel de prostesc ca și completarea unui puzzle sau magnific ca alpinism Muntele St. Helens. Prin angajarea în preocupări pline de bucurie ca un cuplu, va crește în aceeași direcție și simt un puternic sentiment de unitate.

În cazul în care relația ta pare să fi „fizzled,“ să fie recunoscător. Este doar acum că se poate determina cu exactitate dacă are potențialul de a rezista testului timpului. Când ești orbit de pofta, este imposibil de a vedea cealaltă persoană pentru care sunt ei cu adevărat. Când sunteți în măsură să evalueze în mod obiectiv o relație, puteți decide dacă doriți să avanseze.

Dacă simți că pierde interesul în relația, vorbesc cu ea despre asta. Întrebați dacă este ceva ce se poate face pentru a reaprinde flacara pe care o dată partajat. Fii atent și ascultă în mod deschis fără judecată. Acceptați critici constructive și să ia măsuri în cazul în care este nevoie. Sunteți datori față de tine pentru a afla dacă persoana sunteți cu adevărat este cineva pe care doriți să -și petreacă încă un an cu, să nu mai vorbim o viață întreagă.