De ce se întâlnesc persoanele online? (7 motive cele mai frecvente)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Nu am fost niciodată un fan al bungee jumping. Am urmărit videoclipuri oamenilor care o fac, și întotdeauna mă gândesc, „De ce naiba ar vrea cineva să facă asta?“ Am această teamă că bungee se va fixa sau pentru a obține înfășurat în jurul gâtului jumper-ul lui. Știu că aceste lucruri se întâmplă rar, dar bungee jumping este încă ceva care mă îngrozește.

Pentru unii oameni, același lucru se poate spune pentru intalniri online. Vor vedea single-editare profilurile lor sau glisând prin meciuri de pe telefonul lor, și ei vor crede, „De ce naiba ar vrea cineva să facă asta?“ Suntem aici pentru a vă oferi o privire în mintea Stampe on-line, evidențiind câteva motive comune de ce le place.

load...

1. Este popular: Peste 40 de milioane de oameni au încercat online dating

Online dating este una dintre cele mai populare moduri de simplu pentru a conecta - în cazul în care nu cel mai popular mod. Potrivit Statistica Brain, 40 de milioane de oameni au dat on - line datând un try. Și acest număr este în creștere în fiecare zi.

load...

Nu există , de asemenea , la fel de mult stigmatizarea mai atașat de dating online. De fapt, 59% dintre americani spun că este o modalitate bună de a întâlni oameni. Pe de alta parte, doar 23% dintre americani cred că oamenii care folosesc site - uri matrimoniale sunt patetici. În 2005, aceste cifre au fost de 44% și 29%, respectiv.

2. Este Global: Există aproximativ 8.000 de dating site-uri din lume

Rapoarte de Forbes că există aproximativ 2.500 de site - uri matrimoniale numai in SUA. Peste tot în lume, există aproape 8.000 de site - uri matrimoniale. Se simte ca un nou site de matrimoniale sau de aplicație este lansat aproape în fiecare zi, iar single - au mai multe opțiuni decât oricând înainte. Ai putea participa la un site bazat pe hobby - ul tau preferat, aspectul preferat, locația, relația voastră, sau un site care cuprinde totul.

load...

Cu dating online, ai aproximativ 8.000 de site-uri pentru a alege de la care sunt accesibile în aproape fiecare țară și limbă.

Cele mai multe țări și limbi sunt incluse în acțiune, de asemenea. De exemplu, eHarmony este disponibil în mai mult de 190 de țări, Zoosk este disponibil în mai mult de 80 de țări și 25 de limbi, iar Match este disponibil în mai mult de 25 de țări și opt limbi.

3. Este accesibil: Cele mai multe site-uri nu cerem nimic pentru a începe

Gândiți-vă la întâlnire off-line. De obicei, veți merge la un bar, club, eveniment, sau ceva de genul asta și să plătească pentru intrare, băuturi (atât pentru tine și pe cineva care prinde ochi), Uber la și de la, alimente, etc. Până la sfârșitul fișierului noapte, cine știe câți bani ați cheltuit! În plus, nu este garantat că vei întâlni pe cineva chiar și în acest fel.

Cu dating online, deși, esti garantat pentru a satisface tone de oameni singuri, și nu va trebui să -și petreacă un ban pentru a face acest lucru. Destul de mult fiecare site de matrimoniale / app oferă unele caracteristici gratuite, astfel încât să puteți crea un profil, încărcați fotografii, răsfoiți, să primească meciuri, și trimite face cu ochiul sau chiar mesaje gratuit. Dacă se termină actualizarea de membru, taxele lunare nu sunt așa de rău , fie. Ia Tinder , este 9.99 $ pe lună , dacă sunteți sub 30 de ani Pe Grindr , ai putea plăti la nivelul de 12 $ pe lună.

4. Este ușor: Puteți avea un profil de până în câteva secunde

Aderarea la un site dată este una dintre cele mai rapide și mai simple lucruri pe care le puteți face pentru a îmbunătăți viața ta amoroasă. După ce ați ales site - ul dvs., puteți obține un profil în sus și începe căutarea pentru meciuri în câteva secunde. Unele excepții de la care includ eHarmony și Elite Single , ale căror algoritmi de potrivire sunt bazate pe chestionare lor exclusive în profunzime.

În plus, o majoritate de site-uri matrimoniale, dacă nu toate, au de navigare și caracteristici de mesagerie intuitive care chiar și cel mai puțin persoana tech-savvy ar putea figura afară.

Pentru a dovedi cât de ușor dating online este, vom folosi OurTime ca un exemplu. Când vă înregistrați, site - ul cere sexul, sexul pe care îl caută, culoarea parului, culoarea ochilor, înălțimea, etnie, tipul de corp, starea civilă, câți copii ai, câți copii trăiesc cu tine, dacă sunteți fumător , țara, codul poștal, data nașterii, numele de utilizator și parola. In timp ce acest lucru poate părea ca o mulțime de întrebări, toate sunt destul de ușor de răspuns. O să vă luați o fracțiune de secundă pentru a selecta pentru a alege răspunsurile.

5. Este sigur: Deseori, mesajele de poștă electronică ale deputaților trebuie să fie verificate

Este adevărat că există unele înfricoșătoare și lucruri oribile care au avut loc la unele daters on - line. Nu vom nega asta. Cu toate acestea, multe site - uri matrimoniale folosesc măsuri de securitate pentru a menține membrilor de a cădea pradă characters.Online datarea dezgustătoare este la fel de sigur ca vă puteți aștepta să fie, și este , probabil , mai sigur decât întâlnesc cu un străin într - un bar.

Cele mai multe site - uri matrimoniale, o dată vă înscrieți cu un e - mail, va trimite un mesaj e - mail care vă cere să faceți clic pe un link pentru a verifica. Unele site - uri vor verifica chiar și fotografiile solicitându - vă să luați o selfie și trimite - l la acestea în timp real. Tu , de asemenea , prevăzute cu instrumente pentru a bloca și raporta membrilor suspecte sau abuzive, iar daca intalniti pe cineva cere bani sau în pericol, aveți posibilitatea să le raporta la Internet Crime Complaint FBI Center.

6. Este convenabil: Te poți întâlni online oriunde, oricând

Să ne întoarcem la offline, datând din nou. Când ieși cu speranța de a întâlni pe cineva special, probabil iti petreci mai mult timp decât de obicei obtinerea gata. Asta ar putea fi de 30 de minute sau mai mult chiar acolo. Atunci poate este nevoie de 20 de minute pentru a ajunge în centru și apoi din nou 20 pentru a ajunge acasă. Nu uitați că veți petrece câteva ore la locul de desfășurare în sine. Când totul este spus și făcut, ai fi putut petrecut cinci până la șase ore încercarea de a obține o dată și încă de lichidare cu mâinile goale la sfârșitul nopții.

Vrei până în prezent online, în timp ce ești în pat? În timp ce ești pe naveta la locul de muncă? În timp ce ești cumpărături? Poti!

Datorită online dating, oamenii pot căuta datele indiferent unde sunt sau ce fac - acasă pe canapea, culcat în pat, în vacanță, în autobuz sau tren pe drum spre locul de muncă, în linie de la Starbucks , mersul pe jos câinele, sau chiar folosind baia ( 61% dintre oameni au făcut acest lucru ).

7. Funcționează: 37% din relații Begin Online

Același studiu realizat de Statistică Brain arată că 20% din relații comise și 17% din căsătorii începe on-line, și ne așteptăm ca numărul este doar de gând să crească cu timpul. Întâlnire de oameni în persoană este mare, dar este atat de lovit sau de dor. Devine chiar mai dificil pe masura ce imbatranesti, deoarece te prins în locul de muncă și nu sunt la fel în jurul valorii de cât mai mulți oameni noi, așa cum ați fost în colegiu.

Alte studii arată că cei mai mulți oameni se intalnesc date sau potențiali parteneri prin intermediul unor prieteni (63%), dar există o șansă de numai 17% că vor dori acea persoană. Un alt stat este faptul că doar 9% dintre femei și 2% dintre bărbați au format relații cu cineva s- au întâlnit la un bar sau club.

Better Întrebarea este: de ce nu Oameni Online Data?

Deși cred că dating online, este mult mai puțin înfricoșător decât bungee jumping, unii oameni nu sunt de acord. Ei nu înțeleg, ei sunt îngrijorați că vor deveni următoarea poveste de groază, ei cred că este o mulțime de muncă, sau ceea ce ai. Toate aceste preocupări sunt justificate, dar într-adevăr bun este mai importantă decât rău atunci când este vorba de dating online. Speram ca intuitii tocmai le-am dat vă va convinge să dea cel puțin dating online, un try. Cel puțin gândesc la asta!

Sursa foto: boingboing.net