De la lol la ilu: slangit traduce peste 5.000 de termeni web și emoticoane pentru daters online

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: abreviata creativ Web - ul poate fi uneori năucitoare noilor sosiți (aka n00bs) , deoarece convos on - line maketheir reguli proprii, care sunt în mod constant în formă de evolvingand de cultura de tineret. Dacă vă aflați în mod frecvent lovit de mesaje , cum ar fi „ur Gr8 vrea D8?“ Și „luv u Bae“ , puteți obține rapid și succincttranslations folosind Slangit. Acest dicționar online ține pasul cu cele mai recente jargon datere online , astfel încât pot păstra Flirtul lor pe fleek prin text, chat, social media și alte canale online. Cele websitedefines peste 5.000 de comune abrevieri, acronime și emoticoane, desen de la feedback - ul utilizatorilor pentru a explica cu exactitate sensul uniqueterms , cum ar fi MIRL (întâlni în viața reală) și 143 (te iubesc). Definiții extinse Slangit și instrumente simple de a ajuta la datere online , stați savvy și în condiții de siguranță în timp ce mesaje potențiale bf / gfs.

În gimnaziu, striviți mea și am fost pe chat prin messenger instant atunci când a întrebat: „Vrei să fii gf meu?“ Am înghețat. GF? Oare asta înseamnă ceea ce am crezut că a făcut-o? Care au fost șansele el a fost cerându-mi să fie lui „bun prieten“ sau „favorit grup“ sau. „Prost credul,“ și aș ma fac de ras prin a fi prea departe?

load...

O căutare rapidă web a pus grijile mele la usurinta. El a fost mi cere să fie prietena lui! Am lovit butonul de capace de blocare și tastat înapoi, „DA“. La fel ca asta, mi-am primit prima mea bf.

Înțelegerea a ceea ce data spune este destul de important pentru succesul romantic, dar care poate fi, uneori, o provocare pe web, cu atât de mult noi si confuze argotice de conducere PPL 2 go WTF!

Din fericire, există resurse online făcute pentru a umple youin pe ceea ce astăzi copiii spun. Fondator al Slangit , TechTerms și Fileinfo , Per Christensson, a construit site - uri din 1999 pentru a ajuta utilizatorii mai bine navigarea pe web. În 2006, el a lansat ChatSlang, care este acum numit Slangit, ca un dicționar argou gratuit pentru oricine de confuzi lor BFF sau curteaza lor quote peste text sau de chat.

load...

Astăzi, peste un deceniu mai târziu, Per heads - up un smallteam angajamentul de a simplifica leetspeak, netiquette, jargonul tech, și argou on - line pentru oameni de toate vârstele. Pe Slangit, funcții ușor de -usesearch pieptene prin mai mult de 5.000 de termeni și vă oferă o definiție completă a argotic ca Yolo, swag, hipster, selfie, și creeper.If un cuvânt sau o anumită expresie care nu este deja în banca lui Slangit, tu poate sugera un nou termen argotic pentru contribuitor expert site - ului pentru a defini. Slangit salută feedback - ul utilizatorilor pentru a menține baza de date la curent cu cele mai recente tendințe.

„Avem o aplicație de pe Android și iOS pentru Slangit“, ne-a spus Per „astfel încât să puteți utiliza aplicația sau site-ul web pentru a obține o definiție cu ușurință.“

O mulțime de utilizatori dau mulțumiri (sau THX) la Per pentru simplificarea modalităților de web pe lui websites.Santosh K. A scris în a spune echipa, „Eu folosesc de multe ori site-ul dvs. Sa stiti despre diferite termeni tehnici. Ați dat acești termeni într-un mod simplu și ușor. Vreau doar să vă mulțumesc pentru acest site uimitor.“

load...

Luând te la WDYM (ce vrei să spui) să IKWUM (Știu ce vrei să spui), Slangit ofera cupluri si single instrumentele necesare pentru a comunica în mod clar și folosind terminologia cea mai cochet curent de pe web.

Un Free & EasyDictionary pentru acronime, emoticoane & Abrevieri

Slangit organizează termeni argotici pe categorii pentru navigare mai ușoară, iar utilizatorii pot sorta dupa popularitate pentru a vedea cele mai frecvent utilizate acronime, abrevieri și emoticoane. În total, site-urile lui Per vedea vizitele over65,000 o zi de oameni care doresc să învețe sensul din spatele terminologiei populare de internet.

Fie că este îndrăgostit te contacta prin mesaj text, social media, chat online, forumuri web sau jocuri de noroc on-line, Slangit compilează termenii nevoii de a cunoaște utilizate pe o gamă largă de spații sociale. Prin studierea acestei resurse, vă canincrease vocabularul Baller și să devină o fiară de conversație în orice setare.

„Încercăm să oferim cât mai multe informații cu privire la fiecare termen argotic posibil“, a explicat Per. „Vom include definirea, termenii legate, imagini și alte tipuri de conținut togive ai o idee completă a ceea ce înseamnă.“

Slangit definește mulți termeni importanți pentru Stampe, inclusiv promposal, sexting, și reflexii.

Puteți căuta emoticoane , de asemenea, în cazul în care nu sunteți sigur ce înseamnă pasiune de a face chipuri la tine. Am cunoscut un tip în colegiu, de exemplu, care a trimis în mod constant o față în căutarea-piezișă (>.>) , Într - un mod destrămare încă confuz. Potrivit Slangit, această față poate fi folosit ca o expresie stealthy. Tipul am știut că a fost cu siguranta pe furiș. În interval de două luni, el a cerut de trei dintre prietenii mei (și mi) , în strânsă succesiune. Pentru această zi, eu încă mai asocia față cu daters șmecher.

Slangit ajuta datere vedea în inima sensul zdrobi lor și să comunice afecțiunea lor ( LYL ) sau aprobare ( Yasss ) on - line.

Definirea Romantic Slang Termeni Fiecare Dater ar trebui să știi

Pe Slangit, puteți găsi resurse de nișă pentru a satisface nevoile sociale specifice. Fie că sunteți un gamer sau forum regulat, puteți căuta toți termenii pe care este posibil să vină peste de categorii extinse de referencingthe ale site - ului. Slangitoffers furnizat liste care au realizat cele mai populare argoul de internet folosit pe chat online , mesaje text , forumuri web , precum și alte medii. Au luat chiar și o foaie Leet de a utiliza ca foaia ieftin on - line.

De asemenea , puteți trece prin termeni obraznic , cum ar fi sexting și POS - uri (părinte peste umăr) , în Lista de control Părinții , care decodează anumite cuvinte și fraze pentru părinți îngrijorătoare pentru a păstra un ochi la copii lor chat - uri.

În Slangit lui listă de cuvinte comune argou , Stampe va găsi o prescurtare romantic pentru a utiliza atunci când flirtezi prin text. Abrevierile folosite notabile de tineri daters astăzi includ:

În camerele de chat sociale, ASL este un salut comun folosit de oameni pentru a stabili cine să vorbesc cu. Stampe ar trebui să știe, de asemenea, diferența dintre QT - ceea ce înseamnă că cineva e drăguț - și QX - ceea ce înseamnă că cineva e un ninja.

Gata pentru a testa cunoștințele? Puteți lua distractiv teste de argou pe Slangit cu întrebări cu mai multe variante de a cere lucruri , cum ar fi: „ Care dintre următoarele este un exemplu de potterhead? “Răspunsul, desigur, este C. Un fan devotat al lui Harry Potter.

Nu știu cum la Internet? Consultați TechTerms Dictionary

Per se aplică de fundal în informatică de comunicații și pentru a simplifica jargonul tehnic pe TechTerms. Acest hasmore dicționarul liber mult de 1300 de termeni tech cu definiții detaliate scrise de Per. „Termenii acelui site sunt autorul exclusiv de mine“ , a spus el. „Eu fac tot posibilul pentru a scrie definiții care sunt ușor de înțeles, nu descrie doar termeni cu jargonul tehnic.“

Datere online pot folosi TechTerms pentru a înțelege cum funcționează web, astfel încât acestea să poată naviga mai eficient și cu încredere site-uri web sociale.

De la afiliat la fișierul de zonă, TechTerms descompune jargonul de internet cu claritate și precizie.

„Vreau doar să vă mulțumesc pentru oferindu-mi șansa de a încerca [TechTerms]. Este un instrument foarte util“, a scris Javier Z. În atestimonial. „Chiar îmi place tehnologie, și eu într-adevăr doresc cu adevărat să învețe la fel de mult ca pot cu acest instrument mare.“

Site - ul cuprinzător tech abordează punct de vedere social, de asemenea, cum ar fi netichetă și meme , pentru a oferi utilizatorilor o înțelegere completă a interacțiunilor pe web. TechTerms este util mai ales pentru datere senior , care sunt de obicei mai vulnerabile la atac cibernetic , pur și simplu pentru că ei nu sunt conștienți de lucruri , cum ar fi phishing sau utilizarea unui site de cookie - uri.Prin câștigă familiaritate cu amenințări în peisajul on - line, Stampe pot rămâne în siguranță în orice chat cameră sau site de matrimoniale.

Perwrites definiții tehnice cu thelayperson în minte. „Eu încerc să-l explice într-un mod părinții mei ar înțelege“, a spus el, „pentru că cei mai mulți oameni, atunci va primi, de asemenea.“

Slangit poate ajuta să țină pasul cu stenografie Bae-ul

De la schoolers de mijloc flirtezi pe AIM la adulți întâlnire pe site-urile matrimoniale, oameni de toate vârstele trebuie să cunoască limbajul de web pentru a le indiciu atunci cand sunt curtată. Dacă cineva te plătește un compliment ca „ur caprei“ (cea mai mare din toate timpurile), probabil că nu doresc să se uite prostie sau din legătura întrebând persoana ce înseamnă - dar poți cere întotdeauna Slangit.

Slangitoffers definiții clare ale termenilor online, astfel încât oricine poate învăța argotic astăzi fără judecată sau complicații. În plus, TechTerms oferă o imagine în jargonul tehnic, care ar putea declanșa usersup. Per se extinde în mod constant numărul de termeni în colecția sa și îmbunătățirea interfața site-ului, astfel peoplecan traduce rapid și corect terminologia web. Aceste resurse gratuite imputernici datere online pentru a afla cele mai recente jargonul de pe web.

Data viitoare te intrebi ce pasiune sau alte dvs. Semnificative este vorba despre, încercați referințe încrucișate abrevieri sau Emoticoane lor pe Slangit. Acest argou simplu dictionaryof, emoticon-uri, și alte prescurtare on-line vă ține la curent atunci când mesaje pe cineva text, mesaje instantanee, sau social media.

„Îmi place să explice termenii tehnici pentru oameni care nu înțeleg de tehnologie“, a spus Per. „Dacă nu doriți să se uite din bucla, deoarece nu știi un cuvânt argou on-line, Slangit te poate ajuta cu asta.“