De ce meciul dvs. nu a răspuns

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Înainte de a vă aventurați singuri în vasta lume a cibernetice datând , nu aș simți bine despre mine , dacă nu am să vă prezint pe cineva îmi place să numesc „Ghost Guy.“ Acesta este caracterul înnebunitoare care nu răspunde la flirteaza, mesajele, ghionturi și alte metode de protocol de dating online. Sau mai rău, începe să construiască o relație cu un om care a prins ochiul tău și el dispare în abis, lăsându - vă întrebați ce sa întâmplat obsedant.

Fantoma Guy este un personaj dubios capabil de a provoca daune ireparabile. Trebuie să te pregătești acum pentru ziua sumbru când fantoma Guy traversează calea ta, și vă asigur că o zi va veni.

Dacă vă apropiați de dating online, cu aceste reguli în minte, va da Duhul Guy o alerga pentru banii lui.

load...

Regula # 1

Cel mai mare lucru despre internet dating este distanța de siguranță se creează. Respectă acest spațiu și să dea oamenilor permisiunea de a face același lucru. Separarea fizică creată de spațiul virtual este un lucru bun. Acesta permite doi oameni să se cunoască unii pe alții , fără complicații care vin cu datarea „tradiționale“. Aceasta este o veste mare! Aceasta înseamnă că poți renunța în orice moment , fără nici un motiv , la toate și astfel poate el. Nu există certitudini cu comunicare on - line și nu trebuie să se aștepte nici. Este un „totul merge“ , un fel de sistem și trebuie să știți că merge în.

load...

Regula # 2

Utilizați distanța dintre tine , ca un activ. Procesul de dating online , elimina tăceri incomode, ciudat primele date și o mulțime întreagă de melodrama. În plus, această distanță poate ajuta să identificați steaguri roșii și pentru a evita prindere cu cineva care nu pare a fi destul de bine. Dacă un om v - ați întâlnit on - line este cel insistând pe spațiu, cu toate acestea, să-l aibă. Dacă fantoma Guy nu vrea să apropia mai mult sau comunica prin orice alt mijloc decât cursa de o tastatură, ceva e în neregulă.

„Concluzia este că, indiferent cât de atras

esti cu cineva, dacă nu ești tu vàrsarea

atenția sunteți în căutarea, el nu e tipul pentru tine.“

Regula # 3

Distanța dintre tine cibernetice și altcineva înseamnă că nu trebuie să răspundă la ele. Doar pentru că cineva vă contactează, nu înseamnă că sunt obligați să răspundă din nevoia de a cruța sentimentele sale. Slavă Domnului! Vă puteți imagina că forțat să răspundă la orice tip care ți-a trimis un mesaj? Apreciem acest aspect de dating online și bărbați fac la fel de bine. Dacă fantoma Guy nu se ajunge înapoi la tine, el nu vă datorez o explicație și nu ai dreptul la una. Este, probabil, nici un mister mare, oricum. Nu recurge la extreme și să presupunem că ești hidoasă sau plictisitoare. Poate că nu a plătit factura lui de Internet.

Regula # 4

Nu o lua personal atunci când fantoma lui Guy nu răspunde favorabil la tine on - line. Există un număr infinit de motive pentru care el este „ va ignora.“ Și dacă te uiți exact ca lui ex și este să- l sperie? Poate că vede că ești un fan Boston Red Sox și a lui tândală tată este de la Boston și el urăște toți fanii Red Sox. Cine știe! Nu există nici un sens în voi irosi energia mentală pe cineva care nu este de a face el însuși la dispoziție. Treci mai departe, prietena!

load...

Regula # 5

Abordare dating online , cu o Spiri lipsită de griji. Asigurați - o decizie care indiferent ce se întâmplă online, nu va deveni blazați în dragoste. Dacă sunteți cu inima zdrobită și simte respins , deoarece fantoma lui Guy nu răspunde la mesajele de poștă electronică, aveți nevoie de o verificare a realității. Trebuie să fii dispus să se deplaseze cu încredere prin lume, și care include World Wide Web. Nu te jos pe tine, și nu se opresc în căutarea pentru cineva special. El e acolo!

Regula # 6

Fantoma Guy este plecat și ar trebui să fie bucuros. Odată ce face apariția, și apoi o dispariție, fantoma Guy nu se întoarce. Dacă flirtezi cu un tip on-line, totul pare să meargă mare, și dintr-o dată a dispărut în acțiune, reduce pierderile și mulțumesc stele norocoase.

Sansele sunt, el a fost , de asemenea , comunicarea cu alte femei și au devenit serioase cu unul dintre ei, sau poate el a luat din nou împreună cu fosta lui. Sunt un credincios ferm că universul are un mod de a elimina oameni care nu sunt conectate la destinele noastre.

Acum, dacă Duhul Guy dispare și apoi se întoarce, păzește-te. Dacă un tip pe care chiulit o dată, chiar dacă a fost on-line, sunt șanse că va face din nou. Concluzia este că, indiferent cât de atras esti cu cineva, dacă nu te plătește atenția sunteți în căutarea, el nu e tipul pentru tine. Nu vrei să fii cu fantoma lui Guy, oricum. E bine că ești Guy după!