De la primul mesaj la prima dată: explorați dicționarul online al lui Wordnik pentru a comunica ceea ce se află în inima voastră

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Cuvintele contează. Cuvântul potrivit poate aduce oamenii împreună, la fel ca și cuvântul greșit le poate rupe în afară. Ceea ce spui (și cum spui) poate spune cuiva multe despre cine esti. Deci, pentru a vă asigura că cea mai bună impresie cuvântul înainte la o dată, puteți utiliza Wordnik , o onlinecompendium de peste 8 milioane de cuvinte în limba engleză. Acest dicționar interactiv este cea mai mare colecție de cuvinte din lume și un loc de joacă pentru nesfârșită și conversationalists jonglarea cu cuvintele. Dacă tânjesc după verbiaj mai puțin frecvente, sau dacă vrea să te poți exprima mai clar la o dată, încercați browsingthe extensivecatalog de cuvinte găzduite de Wordnik.

Pentru multe femei, dating online meansweeding din tipi de la cutiile poștale debordant. Uneori, decizia de a șterge un chat-ul este destul de ușor. Am primit o dată un mesaj pe care scria: „Hei, pun pariu că vom avea o conversație riviting“ Nu, nu cred că am will.Points pentru usinga cuvânt din trei silabe, dar spellers rău nu este necesar să se aplice.

load...

Greșeli de ortografie , cum ar fi „riviting“ sunt distinct neatractive pentru mine - și eu nu sunt doar un singur gal acolo , care se simte în acest fel. Grammarly parteneriat cu eharmony într - un studiu adâncit în relația dintre datere online și cuvântul scris. Potrivit theresults, șansele unui bărbat de a obține un răspuns increasedwhen a avut mai puține greșeli de ortografie în profilul său de dating. Cu alte cuvinte: gramatica bună este cald & errorz spelin nu r!

Pentru a construi vocabularul și până calitatea mesajelor, puteți face referire la instrumentele literare on - line cum ar fi Wordnik , cel mai mare dicționar din lume (după numărul de cuvinte). Acest site a fost făcută pentru a capta esența limbii engleze, un cuvânt la un moment dat. Echipa oferă cititorilor șansa de a viewwords de la mai multe Exemple de anglesthrough eșantion, cleardefinitions, liste de sinonime, etimologie, și efecte vizuale de peste 8 milioane de cuvinte.

load...

Utilizatorii Wordnik explora definiții ale cuvintelor în mai multe moduri, inclusiv efecte vizuale și exemple contextuale.

Daca tu doresc să atragă atenția pe un site de dating orkeep mesajele de a fi trecute cu vederea, trebuie sa stii ce sa spun (si cum se scrie). Wordnik este o resursă cuprinzătoare pentru a studia pe sens, istoria și frumusețea cuvintelor.

Ei au făcut, de asemenea, tehnologia lor disponibile la mai mult de 20.000 de dezvoltatori de software care au folosit API-ul lor pentru a crea aplicații educaționale precum și aplicații să trișeze la Scrabble.

„Îmi place cuvinte, și îmi place cuvinte de colectare. În fiecare zi am descoperi un nou cuvânt pe care nu am stiut a existat“, a declarat Erin McKean, Fondator al Wordnik.com și lexicograf mândru. „Când te gândești la cuvinte, puteți face expresii frumoase din părți foarte umile.“

load...

Peste 8 milioane de cuvinte: mai mare colecție de pe Web

În primăvara anului 2007, Erin McKean, care ar lucrat ca redactor-șef pentru Dicționarele american pentru Oxford University Press, a dat un TED vorbi despre bucuriile și luptele () de lexicografie. „Ce decide cuvintele sunt bune și ce cuvinte sunt rele , nu este ușor sau distractiv“ , a spus ea. În opinia ei, un dicționar ar trebui să nu leavewords de către marginea drumului, dar de imprimare este prea inflexibil pentru a ține pasul cu vernaculară comun. „Cartea nu este forma potrivită pentru un dicționar,“ menținut ea.

Erin a văzut limitările fizice ale editorilor care stau în calea cuvintelor inventive minunat, cum ar fi „Bae“ și „fleek“, și ea a vrut să stabilească limba liber.

Erin McKean, Fondator al Wordnik, vorbește cu o comandă de limbă. Fotografie de George Hall.

„Hârtia este containerul greșit pentru limba engleză“, a argumentat ea. "E prea mic. Durează prea mult.“

Cineva din public a fost ascultat cu atenție și a crezut că era ceva. Roger McNamee, un investitor american, soonapproached ei aboutforming un startup tech pentru CONSTRUCTA dicționar mai versatil și cuprinzătoare de pe web.

Dupa spendinga cateva luni de planificare și punerea împreună o echipă, ei startedWordnik la începutul anului 2008. Site-ul lansat în versiunea beta în iunie 2009.

Ceea ce a început ca un editor de vis cu ochii deschiși este acum o adunare organizatie non-profit, de partajare, și sărbătorind cuvinte. Misiunea lor este de a colecta descurajantă fiecare cuvânt în limba engleză și să-l disponibil gratuit online.Today, Wordnik are date despre mai mult de 8 milioane de cuvinte, astfel încât anyonecan să învețe cum se scrie, pronunță, și de a folosi orice cuvânt cu încredere și panaș.

Predarea Prin Exemplu: Exemple de propoziții Wordnik detaliem Semnificație

Cuvântul scris este un lucru alunecos, definit și în formă de vorbitori, astfel încât sensul unui singur cuvânt poate schimba în mod dramatic în timp. Dictionariesdon't oficiale stați exacte pentru foarte mult timp, și este literalmente coșmar redactorului.

Soluție Wordnik este de a fi un dicționar interactiv cu definiții aer liber bazată pe utilizarea efectivă. Site-ul pune accentul pe context, prin Exemple de exploatare a datelor care se conectează cuvântul la idei și o definesc, prin utilizarea acestuia. „Cei mai mulți oameni au învățat cele mai multe dintre vocabularul lor nu arătînd-l într-un dicționar,“ Erinreasoned „dar prin citirea și ascultarea exemplu propoziții.“

Site-ul oferă o gamă mai largă de sens, cu opțiuni pentru a defini, se referă, lista, discuta, a se vedea, auzi, și iubesc orice cuvânt care vă interesează să se uite în sus. În fila Definiți, exemple de propoziții însoțească definiții tradiționale, astfel încât cititorii să înțeleagă atât ceea ce înseamnă cuvântul și modul în care este folosit în cărți, ziare și articole. În fila Corespondențe, Stampe pot păstra complimente lor proaspete și unic căutând prin liste de cuvinte strălucitoare, uimitoare, și excepționale.

Pe Wordnik, cuvântul „frumos“ are 38 sinonime, 28 echivalenți, 23 același context, și 33 de tag-uri.

Utilizatorii Wordnik găsi bucurie în descoperirea de noi cuvinte pentru a adăuga la repertoriul lor. Acolo areno lipsă de cuvinte aici. Puteți citi cu atenție Cuvântul zilei, căuta un cuvânt aleatoriu, vizualizați o hartă cuvânt, și preferate cuvintele tale cele mai prețuite. În plus, vizitatorii pot explora mai mult de 40.000 de liste de cuvinte generate de comunitate, iar blogul Wordnik evidențiază cuvintele săptămânii pe Cuvântul Buzz miercuri.

Fie că sunteți în căutarea unui început de conversație sau un cuvânt deosebit de impresionant pentru a păstra în buzunarul de la spate la o dată, acest dicționar online poate ajuta. Pe Wordnik, puteți direcționa propria aventură cuvânt, iar călătoria poate ajuta să faceți o primă impresie de neuitat. Nu este vorba despre acing SAT la o dată, dar simt încrezător că cuvintele pe care le alegeți vor prezenta cine ești ca persoană.

O comunitate de bază de locvace Loialisti & Iubitorii de limbă

Wordnik este un loc distractiv de a comenta și cu oameni care se amesteca bucura de un mic joc de cuvinte. Comunitatea mitinguri cuvinte în jurul valorii de interesante, frumoase și stranii, schimbul de un sentiment de admirație pentru șiruri de litere remarcabile. „Dacă vă place Wordnik, într-adevăr place, este ceea ce am găsit. Există un grup de bază de utilizatori agățat pe site-ul“, a spus Erin. „Unul dintre membrii noștri writesa în fiecare zi pe LIMERICK OurWord Zilei. E uimitor - el este un astfel de om fantastic „.

„Pasărea ca un întreg este un tratament avantaj / Dar ramasite sunt ceea ce vom mânca în curând / În fragmente în loc -. / În blinele, pe pâine, / Și , în final , vom sorbi asspoon-carne“ - QMS, un limerick- iubitoare commenter pe Wordnik

Pe Wordnik, un utilizator fidel baseexplores nuanțele limbii și voios discută despre cuvinte obscure, cum ar fi „octastyle“ și „fenestrate.“ Site-ul este un seif tocilari cuvânt havenfor ca mine. Pentru că, după un timp, este obositor să aud încă o altă persoană confunda cuvântul „bibliofil“ pe profilul meu înseamnă că sunt deloc interesat să vorbească despre Biblie.

Erin iubește vizionarea utilizatorii Wordnik angajate interacționează pe site-ul, deoarece ea crede că limba este în mod inerent comunale. „cuvinte Ceea ce suntem cu adevărat despre este de partajare. Cuvintele trăiesc și mor de cererea populară,“shemaintained. „Limba engleză aparține tuturor celor care se vorbește, deci părerea ta despre un cuvânt este valoros.“

Da cadou unui Adoptat Wordto arata Personalitate & Creativitate

Comunitatea Wordnik adores cuvinte, iar site - ul alimentează fanatismul cu o serie ofunique caracteristici. Membrii sunt încurajați să sprijine site - ul prin adoptarea unui cuvânt iubit.Cand adoptați un cuvânt Wordnik, veți obține o experiență ad-free și numele dvs. Postat pe pagina de cuvântul lui. Puteți lega , de asemenea , să se ocupe de dvs. Twitter sau site - ul.

Wordnik a trimis certificate de comemorare care pot fi descărcate și autocolante la aproape o mie de oameni care au adoptat cuvinte specifice, semnificative, sau chiar romantic. Pentru intelectuali pasional, un cuvânt adoptat poate fi un cadou emotionant.

Will Claiborne dăruit soția sa, Christine, cu cuvântul „profesor“ să recunoască modul în care ea a întruchipat cuvântul în cariera și viața ei. Dacă sunteți în căutarea pentru a da un cadou grijuliu și unic pe cineva, ia în considerare donarea de a Wordnik pentru a pune numele dragostea pe un cuvânt care descrie cine este el sau ea este, ca „compasiune“ - sau un cuvânt pentru a vă oferi atât un chicotit, cum ar fi "om de nimic."

Nu fi un Nudnik - Utilizați Wordnik la un joc mai conversațional

Cuvintele sunt cărămizile pe care le folosim pentru a construi înțelegere, respect și conexiune. Cuvintele potrivite pot transmite personalitatea și intentionsin ta cea mai bună lumină posibilă. Dacă doriți să aveți o conversație cu adevărat nituire, să construiască vocabularul și comanda limbii. Wordnik poate fi un instrument util pentru a comunica mai convingător în mesaje și angajarea în conversații mai profunde cu perspectivele de datare.

Pe Wordnik, dragostea de scrisori duce la conexiune.

Prin corelarea Wordnik, puteți alege cuvintele exacte pentru a flata, interes, sau atrage persoana pe care o doriti. Datere online nu au nevoie de tofeel intimidat de bigwords pe un profil, deoarece acestea le pot căuta în cel mai mare dicționar din lume și de a folosi aceste cunoștințe ca o modalitate de a se conecta la un nivel mai profund decât pur și simplu a spune „Hei, ce mai faci?“

„Cred ca oamenii care tind să graviteze spre cuvinte interesante sunt oameni care sunt în general interesați de viață“, a spus Erin. „Și oamenii să fie liketo în jurul valorii de oameni care sunt interesați în viață.“

Când stai jos pentru a scrie profilul dvs. Întâlnire sau fireoff un prim mesaj, nu justspew în cuvinte stilul flux al conștiinței - în schimb, să ia timp, de îngrijire, și efortul de a gândi cu adevărat despre ceea ce vrei să spui și cel mai bun să-l spun. Oamenii pot spune când ai pus acest gând în plus în cuvintele tale, și face absolut o diferență.