De la un singur la altul

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

O călătorie de redescoperire - găsirea mine din nou, după ce a fost ascuns de ani de zile.

În aprilie 2013, am despărțit de partenerul meu de 12 ani. Am fost 36 și nu a fost niciodată la o dată în toată viața mea. O dragoste adolescenta mi-a facut cina la casa lui, o dată și am băut MD 20:20, dar nu a fost o dată!

După aceea, am petrecut următorii 20 de ani în relații, dar apoi m-am trezit singur și au nevoie de a întâlni oameni, cu nici o idee cum să meargă despre asta. Nu știam ce erau regulile moderne de angajare.

load...

Bunul simț îți spune să nu te apropii de prieteni sau colegi, dar in afara de asta, cum o femeie în 30 de ani du - te despre întâlnirea oameni noi , atunci când cele mai multe dintre prietenii ei sunt căsătoriți cu copii și nu au o mulțime de gușă singur frumos la pereche ei off cu?

Eu vin dintr-o linie puternică de femei, și avem un motto, „Chin sus, înainte și în sus.“ Se pare că a fost timp pentru mine pentru a dovedi că a fost demn de genele mele strămoșii venerate, trage șosetele în sus, opriți sniveling și a lua dracu cu viața.

De unde încep?

Am condus on - line. Am știut întâlnire o să fie mult mai ușor pentru mine decât ar fi fost pentru generațiile anterioare de femei. Tot ce a trebuit să fac a fost lipi imagini și cuvinte on - line și așteptați pentru Mr. Right pentru a - mi trimite un mesaj.

load...

Am avut o rafala inițială de oameni să-mi trimită mesaje, așa cum am fost noi la site-ul, în general, și am găsit ei înfiorător, intimidant sau simplu respingătoare.

Acestea fiind spuse, am făcut primi ocazional mesajul foarte amuzant, care ar face să zâmbesc. Preferata mea fiind cea pe care am primit-o zi foarte fierbinte de vară în timp ce așteaptă în linie pentru a comanda mea cappuccino dimineata:

„Zi mare pentru gol de ping-pong, yay?“

Două luni mai târziu (în aceeași săptămână, dar pe diferite nopți), am datat primii doi oameni care au avut curajul să mă invite în oraș. Cu beneficiul retrospectivei, eu nu recomanda acest lucru.

Uită-te la fotografiile și profilurile și asigurați-vă că sunteți susceptibile de a avea multe în comun cu scânteie și unele.

Am găsit aceste prime date foarte greu pentru că am avut o serie de temeri, pe care le pot vedea acum reflecta toate doar nesiguranta mea.

Primul dintre acestea a fost aș întoarce în sus și le-ar fi dezamăgit, evident.

load...

Nu cred că mi fotografiile de profil de pe site-uri matrimoniale sunt în special cele mari de mine. Acestea sunt toate recente și am asigurat că există câteva fotografii full-corp.

Eu fac acest lucru intenționat în speranța că, atunci când m-au întâlni, ei vor fi plăcut surprinși, mai degrabă decât doresc să șurub.

Am experimentat acest lucru în sens invers. Un cap l-am cunoscut uitat nimic ca fotografiile sale și a fost de fapt respingătoare fizic pentru mine. Singura mea bunele maniere ma împiedicat să răspundă la instinctul meu animal, care era să fugă.

În datele mele de până acum, fie că nu au fost dezamăgiți sau le-au fost bine crescuți suficient pentru a vedea seara afară și nu mă lăsați la masă întrebându-se dacă au scăpat din fereastra de toaletă!

Una din alte temerile mele este mă voi întâlni cu oameni și nu au nimic de spus pentru a le. Din nou, acest lucru se reduce la propriile mele nesiguranțe și sa dovedit a fi nefondate.

Chiar și pe datele pe care nu aș vrea să repet, am reușit să găsim lucruri pentru a vorbi despre. Realitatea este că toți avem multe în comun cu semenii noștri, așa că, dacă vă pun câteva întrebări, veți fi întotdeauna în măsură să găsească un teren comun.

Aș sfătui găsi un teren comun și confortabile conversații destul de repede la o dată, deoarece acest lucru vă ajută atât să vă relaxați și să se simtă un pic mai puțin nervos.

În urma asta, am decis cineva care pretinde că nu sunt nervos înainte de prima dată este fie un mincinos sau incapabil de emoție umană normală.

Una din alte temerile mele este, voi întâlni un criminal în serie și sfârșesc mort. Știu că sună ridicol, dar este adevărat.

Aș dori să subliniez că am câteva întâlniri cu oameni necunoscuți acum, și în timp ce unele dintre ele au fost un pic excentric sau au avut propriile lor ciudatenii mici, nu au încercat să mă ucidă, care a fost o ușurare masivă!

Cu toate acestea, există un punct serios să se facă. Realitatea este că te întâlnești un străin la prima întâlnire, care nu te fac vulnerabili. Este posibil să fi stat de vorbă pentru vârstele on-line, dar asta nu înseamnă nimic. Nu le cunosc.

Am aloca un prieten bun de fiecare dată când am o dată, și ei sunt pe „ceas crimă“ pentru seara.

"Lasă-te dus de val

si sa imbratiseze schimbarea.“

Timp de câteva luni, de fapt, am avut foarte puține date.

Am avut inițial două, dar fostul meu era încă în viață cu mine și am fost foarte ocupat în muncă, nu am fost pune într-adevăr mult efort în efortul.

Am fost pasiv citirea mesajelor și de așteptare pentru bărbați să mă contacteze, mai degrabă decât în ​​mod proactiv în căutarea pentru oricine mine.

Cu ocaziile ciudat am petrecut timp scanarea on - line dating site - uri , aș veni peste pietre mici ca aceasta, „Îți place să fie dominat?“

Initial am folosit pentru a fi șocat când am văzut lucruri de genul asta sau primit mesaje care au făcut pielea de găină.

Cu toate acestea, cred că o mare parte din aceasta a fost, deoarece (chiar dacă nu ar fi admis să mă la acel moment) am fost destul de pudică.

După 12 ani într-o relație, este ușor să fii un pic din legătura cu restul lumii, iar realitatea este Internetul oferă o oportunitate uimitoare pentru oameni de a întâlni alte persoane cu interese similare.

Doar pentru că nu vreau să fie dominată nu înseamnă că femeia de lângă el messaged nu va.

Am fost încet încep să învețe să fie un pic mai relaxat și să accepte că tuturor ne place lucruri diferite.

Îmi amintesc un prieten mi-a spus că a avut bărbați mult mai tineri se apropie de ea tot timpul, a fost trimis fotografii foarte personale și revelatoare și a fost invitat să se alăture în mod regulat threesomes.

Ea a prezis că în câteva săptămâni de a fi pe site-urile online dating, aș fi avut aceleași experiențe.

Am fost atât de șocat că aproape am căzut de pe scaun, și îmi amintesc fiind destul de îngroziți și gândesc cum indispus trebuie să fie această lume dating online,, în timp ce cred că realitatea a fost pur și simplu, am fost foarte raționamente.

Încet, lucrurile au luat mai bine.

Am învățat multe despre mine și a schimbat perspectivele meu pe întâlnire.

M-am alăturat noi site-uri pe care le cârlig rapid cu potențiale meciuri și au avut o serie de întâlniri cu gușă cu adevărat minunat.

Mulți dintre ei au fost mai tineri, dar sunt perfect fericit cu acest lucru și nu au nevoie să justifice nimic pentru mine. Acest lucru vine de la realizarea că, după 12 ani, ultimul lucru de care am nevoie a fost o altă relație serioasă.

Am folosit pentru a obține într-adevăr emoționat de fiecare dată când am primit un mesaj nou - ar putea fi aceasta urmatorul meu prieten, partenerul meu viitor, evaziv dl dreapta?

Urmatorul va veni dezamagirea cand am citit mesajul și a dat seama că era doar un alt om nepotrivit pe care am avut nici un interes în ședință.

Acum, răspund doar la oameni chiar doresc să se întâlnească cu, și eu sunt, folosind site-uri populare pentru Casual datând de montaj mai puțin grave.

De asemenea, am dat seama că am nevoie pentru a face mai mult de un efort și să fie îndrăzneț.

Acum, când am obține noi meciuri, le-am trimite mesaje, iar în cazul în care nu răspund, eu nu pierd nici un somn peste el. Sunt mai mulți oameni acolo, care va fi fericit să intre în contact.

Am descoperit oameni mai tineri la mijlocul lor la sfarsitul anilor 20 de ani sunt cel mai probabil să mă contacteze, și am fost încântat să aflu eu sunt o puma, mai degrabă decât o puma, așa cum eu sunt încă în 30 de ani mei.

Am folosit pentru a găsi ideea de întâlniri cu bărbați mai tineri într -un fel rușinoase, dar acum am trecut peste asta. Dacă doresc să cunosc femei mai in varsta, cine sunt eu să judec și de ce ar trebui să nu folosesc ca la propriul meu beneficiu?

În schimb, am de gând să-și petreacă această iarnă având distractiv, sa cunoasca oameni noi și m-am aruncat în toată viața are de oferit. Dacă dl Chiar îmi trimite un mesaj între timp, aș dori în continuare să se întâlnească cu el, dar nu mai am un plan.

Mai degrabă decât dorința de a avea totul trasat, am decis să merg cu fluxul, sa imbratiseze schimbarea și îndoiți cu ea, mai degrabă decât fixați sub presiunea de ea.

În cazul în care vă întrebați dacă prietenul meu trei predicții au dreptate. Da, am datat bărbați mai tineri și am fost trimis fotografii destul de revelatoare. Nu, nu am fost invitat să se alăture ceva care implică mai mult de un partener!

Acum șase luni am fost disperat, dar acum am repararea.

Sursa foto: webstockpro.com.