De ce e vina ta ca este nevoie pentru-ev-er să întâlnești un tip online

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Cu gama larga de bărbați și femei singure on-line, s-ar putea crede dupa ce a postat un profil de mare, te-ai fi datând un storm.Right?

Ei bine, nu întotdeauna.

Noi știm oamenii sunt vizuale și dorește să scaneze pentru fețele proaspete și să urmărească cele mai noi membri atunci când aceștia caută pentru dragoste on - line sau chiar doar în căutarea pentru o dată.

load...

Cu toate acestea, datând de două sensuri street.Men sunt antrenați să fie urmăritorilor, dar atunci când a lua frustrat atunci cand nu primesc raspunsuri de la femei, au delăsători un pic.

Mesajul meu pentru femei este:

Fii proactiv cu viata ta iubire - online și offline

Ceea ce femeile trebuie să realizeze este dacă acestea sunt fiind pasivi în timp ce intalniri on-line, acestea sunt, practic, stând și așteptând ca cineva să le găsească.

Cu mai mult de 40 de milioane de single-uri folosind site-uri matrimoniale și aplicații mobile, este ca gasirea unui ac în carul cu fân digitală, sau cum spun eu, având unul din 40 de milioane de ai găsi.

load...
Atunci când unul dintre clienții mei de sex feminin a postat profil nou ei am lucrat, cea mai mare frustrare ei a fost a fost a lua FOREVERto întâlni o persoană normală on-line.

Ea a crezut din moment ce ea „ca preferat“ și „plăcut“ profilurile lor în timpul căutării, ei ar scrie imediat her.Unfortunately nu este întotdeauna așa.

Noi nu putem controla când oamenii se vor conecta sau dacă vor lua chiar timp pentru a vizualiza face cu ochiul, favorite și flirteaza. De multe ori ei vor citi doar mesajele de poștă electronică.

Din moment ce ea a întâlnit doi bărbați în prima săptămână a posta profilul ei, cred că ea a fost obtinerea de rezultate bune. Aș prefera să văd pe cineva să vorbesc cu doi oameni de calitate, cu interese similare, care ar putea fi compatibile cu decât la capătul opus.

Unul dintre cei care au scris ei au trăit aproximativ două ore distanță, dar când e-mailurile lui au inceput sa prea intens, ea a sprijinit off. Ei nici măcar nu au cunoscut sau Skyped, iar el ia spus deja că nu vrea să continue pe nimeni altcineva.

Ea a simțit că a fost atașat emoțional chiar și fără ea știe și că a fost prea mult prea repede. Ea ia spus că nu era pregătită să facă acest angajament încă și el a dispărut.

load...

Ea a fost un pic ușurată și a fost inteligent să urmeze intuitia ei și să nu urmeze acest om.

Acesta este procesul normal de întâlnire

Când a mers la o întâlnire cu al doilea om a întâlnit on - line, ea a crezut că a fost frumos și au avut o mare de timp. Cu toate acestea, el nu a sunat - o din nou. Acest lucru este foarte normal.

Amintiți-vă aflați pe un site de dating si sunt intalniri cu mai multe persoane la un moment dat. Cu cât mai des merge la date, cu atât mai bine dater deveniți și îngustează ceea ce ești

Caută cu adevărat.

Deci, este că face ceva greșit de așteptare? Este procesul nu se deplasează suficient de rapid pentru ea? Ar trebui sa fie email-uri bărbați în loc să placă și să le marcați ca preferate?

Problema este că vrea un tip să o urmeze și ea presupune că nu sunt interesați în cazul în care nu răspund la place și pasive favorite.

Care este soluția?

Dacă vrei un om să te urmărească , trebuie să - i dea un sfat mai bun. Asta înseamnă să ia timp pentru a citi profilul său și trimite un e - mail, flirtând să spun salut.

Găsiți ceva în profilul său că stârnit curiozitatea, îi pune o întrebare despre ceva ce el a scris și apoi să-l invite să viziteze profilul.

Când ia problema în propriile mâini, sunteți de a începe un dialog digital, care, sperăm, se va transforma într-o dată de telefon și posibilitatea de a întâlni IRL.

Aceasta nu înseamnă o femeie trebuie să fie agresorul și nu va fi omul ei implora să o vadă din nou.

Sansele sunt oamenii vor fi fericit pentru a vedea e-mail în inbox-ul lor și cardul de date va începe să se umple.

Surse Foto: indycatholic.org, 247sports.com, vixely.com