2020 destinație recomandată ithaca, New York - un oraș colegiu în care daters se pot bucura de seninătatea naturii și o atmosferă rece a orașului

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Ithaca, New York , este un loc inimitabil în cazul în care cuplurile se pot bucura de cele mai bune că atât natura și viața de oraș au de oferit. Familiarizarea cu partenerul tau mai bine de drumeții cascade romantice și chei, participarea la unul dintre nenumăratele festivaluri cu actori locali și internaționali, sau de a da papilele gustative o trata la unul dintre multele restaurante diverse, cafenea © s, vinării, și fabrici de bere. Ithaca este o bijuterie ascunsă New York , care merită unearthing, iar astăzi suntem aici pentru a recunoaște orașul ca 2018 Destinație specială.

Cei mai mulți dintre noi au fost la o dată pe care nu vom uita. Fie că a fost locația, activitățile, produsele alimentare, romantismul, sau persoana am fost cu - este una care va rămâne cu noi pentru tot restul vieții noastre.

Data viitoare când sunteți în căutarea de a planifica o dată de luare de memorie, Ithaca, New York, și- a luat te -a acoperit. Acest stabilite-back, oraș colegiu de cultură oferă o varietate de lucruri de făcut care permit noi daters și cupluri deopotrivă maturate scânteie romantism.
Purtătorul de cuvânt Ithaca Peggy Coleman a spus ca cel mai bine, „Vibe generală de aici este quirky în cel mai bun mod. Este atât de deschis, și există această energie unică tot timpul. Este o energie pe care tocmai te ridică. Oamenii pur și simplu se simt confortabil aici - indiferent cine sunt ei și ce fac cu privire la „.

load...

Savureaza Romance de Cascade Naturale & Cheile

Una dintre caracteristicile remarcabile Ithaca este accesul la natură. Umplut cu trasee, cascade și chei, ar putea fi stabilirea unui rom-com în sine. Peggy are mai multe recomandări pentru vizitatori, dar aceasta este una dintre ideile ei preferate garantate pentru a declanșa un pic amore.

„O dată foarte distractiv pentru un cuplu activ ar fi biciclete de munte de-a lungul Diamond Trail Negre. Tu du-te de cascade și o fermă de bizoni, care este într-adevăr un fel de rece pentru că nu văd mulți dintre cei din nordul statului New York. Acesta vă oferă o oportunitate de a fi în aer liber și activ și să se bucure de peisaj frumos, dar apoi a se vedea unele tipuri unice de lucruri“, a spus ea.

load...

O altă activitate preferată a lui Peggy este Cascadilla Creek defileu. „Acesta începe un bloc din centrul orașului pe Commons, iar apoi te plimbi de-a lungul acestor frumoase trepte de piatră naturală trecut o serie de cascade. Este frumos și rece în timpul verii. Este ideal pentru o zi fierbinte. Există locuri de-a lungul defileului , unde vă puteți opri și doar să se conecteze unul cu celălalt pentru un pic.“

Cu patru parcuri de stat în termen de cinci mile de Ithaca, nu există nici o penurie de mers pe jos, drumeții, alergare, ciclism și trasee. Ele oferă o gamă largă de distanțe, dificultate și caracteristici naturale, deci sunteți sigur de a găsi unul pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Peggy ne-a spus că să iasă în natură poate fi un mod distractiv de a aprofunda o relație. „Este grozav pentru o dată activă atunci când doar a cunoaște pe cineva. Sau, dacă e ceva ce iti place sa faci cu cineva cunoscut și se deplasează înainte într-o relație, vă oferă o mulțime de flexibilitate acolo, a spus ea.“

load...

Du-te pentru o plimbare în Ithaca Commons

Când doriți să prindă un spectacol, apuca o mușcătură de a mânca, sau se bucură de un eveniment sau de festival, îndreptați - vă spre Ithaca Commons. Cuplurile frumusele pot vizita una dintre numeroasele galerii, cum ar fi Arta în inima orașului, pentru a inspira discursul creativ. În plus, Muzeul Herbert F. Johnson de Artă , care este cunoscut în primul rând pentru arta si printuri din Asia, este acasa , la piese de Rembrandt, Matisse, și Stieglitz, printre altele. Vei avea o multime de a discuta și interpreta.

Peggy este, de asemenea, un fan al unui regulat vineri, „Unul dintre cele mai bune lucruri este atunci când avem excursii studio deschise. Acestea sunt de obicei, în prima zi de vineri a lunii. Din punct de vedere artistic, este o modalitate foarte bună de a se bucura de mai multe locații și a vedea oameni a crea obiecte de artă și în fața ta. Uneori, veți obține chiar și o oportunitate de a face un hands-on experiență de artă.“

The Commons caracteristici de tone de magazine de distracție, de asemenea. Fura un sărut în stive la Frunze de toamnă cărți uzate sau pentru a opri de Sunny Days pentru a cumpăra cadouri unice de la artizani din New York de stat să-și amintească timpul în Ithaca. Există o mulțime de cumpărături pentru a vă ajuta să găsiți ceva ce s-ar putea dori sau nevoie.

Savour culinar Delights fără inconveniențele a orașului Big

Ithaca este un paradis al gurmanda cea mai mare proporție. Pentru o cina de lux, Peggy recomandă Taverna Banfi. Această destinație de mese oferă preparate din bucătăria toscană , cu o listă de vinuri expert întreținută.

„Mâncarea este spectaculoasă, iar punctul de vedere este la fel de spectaculos. Este la un nivel mai înalt în interiorul hotelului, astfel încât să aveți vederi frumoase campus, quad, și turnul cu ceas. Este un mediu foarte elegant si romantic“, a spus ea.

Ea , de asemenea , ne -a spus John Thomas Steakhouse poate face pentru o seară de neuitat. „Este unul dintre acele locuri în care oamenii merg pentru o dată specială, și apoi du - te înapoi pentru a obține angajat. Tot ceea ce există surse locale. Este o experiență foarte relaxantă într - o fermă cu adevărat unic, vechi , care a fost transformată într - un restaurant.“

Cuplurile care au venit pentru capriciu va iubi Atlas Bowl. Fost un supermarket vechi, noii proprietari au renovate și a adăugat șase piste de bowling antic la restaurant. Peggy a spus, „Ei au un bar foarte cool cu ​​beri locale artizanale, vinuri și cidru. Și hrana lor este mare.“

În ceea ce privește muzica, Atlas Bowl are un DJ, dar oaspeții pot naviga prin colecția de vinil record aleea-restaurant de bowling pentru ceea ce vor să audă. Locul găzduiește, de asemenea, activități speciale, cum ar fi nopți trivia, pe tot parcursul săptămânii.

Peggy a spus un alt eveniment pentru cupluri iubitor de muzică pentru a verifica este Finger Lakes Grassroots Festivalul.

„A fost întâmplă de peste 20 de ani. Ea are peste 80 de acte diferite, care desfășoară pe o perioadă de patru zile. Sunt camping disponibile pe site-ul și B & B din apropiere - multe de la fermă la masa de experiențe alimentare, de asemenea,“, a spus ea.

Și nici o excursie este completă fără o vizită la una sau mai multe dintre Finger Lake vinării. Organizarea unui tur de vin sau se aventureze împreună pe Cayuga Wine Trail. Sau vă puteți îndrepta spre una dintre fabrici de bere Ithaca lui pentru o pereche de bere și muzică live.

Ithaca are ceva de Fancy Tickle Toata lumea

Ithaca, cu său unic, atitudine laid-back, poate fi locul perfect pentru o dată sau o evadare romantică. Activitățile nelimitate pot ajuta la tine si jumatatea ta afla mai multe despre ele și consolida obligațiuni dumneavoastră.

Dar asta nu este tot. Peggy a declarat că orașul are o mulțime întâmplă în anii următori, în special pentru cuplurile care doresc să ia relația lor la nivelul următor.

„Suntem concentrat pe creșterea gradului de conștientizare a comunității noastre ca locație de nuntă destinație. Avem unele locuri unice pe care pur si simplu nu se poate găsi oriunde în altă parte. Dacă vă place circuri și doriți să-l o parte din ziua ta cea mare face, putem găsi un loc pentru cort mare de top - ce vrei! Avem, de asemenea locații în aceste zone rurale frumoase, cu asomarea spectaculos peisaj cu hambare antice“, a spus ea.