Din inimă: proiectul substantiv evocă imagini simple pentru a vă transmite gândurile și sentimentele asupra textului

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: a spune cuiva ce simți nu este ușor feat. Presiunea de a spune lucrul corect poate lăsa pe nimeni limba-legat în căldura de moment. Când cuvintele pur și simplu nu sunt suficient de bune, Proiectul Substantiv furnizează romanticii creative cu mii de izbitoare de captare imagesto exact ce să spun. Site - ul ( și iTunes App ) colectează și publică pictogramele generate de utilizatori , care simbolizează tot felul de obiecte, acțiuni și idei. Cu mii de autocolante care pot fi descărcate la îndemână, aveți un mod convingător de a arăta afecțiune cu trandafiri virtuale, sărutări și alte imagini romantice. Proiectul Substantiv oferă un upgrade de comunicare; datere poate folosi această resursă pentru a găsi memorabilă iconsand trimite un mesaj și originală, concis, iubitor de peste text.

Prietenul meu liceu ar putea vorbi despre vârstele Mario Kart, reacții chimice, și ceramică, dar el va scoica pe tema feelings.Often sale momentele noastre romantice au fost punctate de tăceri nervoase și mumbledhalf-fraze.

De ziua mea 15, el mi-a dat o pungă de hârtie maro cu nici un preambul. În interior a fost un manual, sculptura roundish. El a sculptat și pictat un caracter chinezesc în lut uscat simțit rece și centru grele în palma mea ca m-am uitat la el din orice unghi. „Ce este acest simbol înseamnă?“, Am întrebat.

load...

Se uită fix la pantofii mei. „Înseamnă destin.“

Unii oameni consideră că a pus difficultto modul în care se simt în cuvinte, care se încadrează tăcut atunci când materia inimii veni. În astfel de cazuri, simboluri semnificative și gesturi romantice pot umple golurile. Cu siguranță, am apreciat efortul și a crezut în spatele darul prietenului meu, iar el nu avea nevoie să folosească cuvinte pentru a-mi spune că îngrijit.

Proiectul Substantiv inspira comunitatea lor creator pentru a proiecta și de a posta mii de icoane.

În cazul în care you'reexperiencing o pierdere similara pentru fata wordsin unei persoane dragi și caută un alt mod de a exprima ceea ce este în inima ta, proiectul Substantiv poate ajuta. Acest site a agregat pictograme generate de utilizator pentru a face comunicarea mai expresiv, vizual, și evocatoare în limbi 25+. Tot ce trebuie să faceți este de căutare după cuvinte cheie pentru a găsi imagini care descriu dragoste, dragoste, sex, și orice altceva vă puteți gândi. Apoi, folosind aplicația Nounji , aceste simboluri pot conveyyour afectiune intr - un mod unic viatext.

load...

Lucrarea collectsthe Noun Proiect de icon creatori într-un loc accesibil și central. Listele lor cuprinzătoare fosterimagining și schimbul de noi modalități de a comunica mai succint. Din inimile pentru a se țin de mâini, icoane atrag pe înțelegere universală pentru a construi conexiuni fără a folosi cuvinte.

„Misiunea noastră este de a crea, partaja, și sărbători limbajul vizual din lume“ , se arată pe site - ul proiectului Substantiv lui. „Oamenii au fost folosind simboluri pentru a comunica timp de peste 17.000 de ani , deoarece simbolurile au puterea de a transcende granițele culturale și lingvistice - ele sunt o singură limbă oricine poate înțelege.“

Fondat pentru a crea o bază comună pentru designeri grafici

In timpul Marii Recesiuni, Edward Boatman a fost concediat de la locul de muncă la o firmă de arhitectură. El a fost un designer de deziluzionat, senzație de a alerga în jos de lipsa de autonomie în companiile birocratice mari, așa că a decis să facă propriul drum. Alături de soția sa, Sofya Polyakov, Edward a revenit la fascinația lui din copilarie pentru desene simpliste anumitor concepte și obiecte.

load...

Edward Boatman, șeful de produs pentru Proiectul substantive, a fondat întreprinderea în 2010.

El a crezut că o colecție de simboluri pentru a reprezenta fiecare obiect și ideea în lume ar fi o resursă valoroasă pentru artiști. El nu a putut găsi un site cu nimic likethat, așa că el și soția lui trebuie să lucreze buildingit themselves.Neither erau antreprenori, dar au simtit puternic despre ideea, și că le-a stimulat mai departe în necunoscut.

Proiectul Substantiv a început în cazul în care ideile avangardiste Internetului usuallydo - Kickstarter. În decembrie 2010, Sofya si Edward a facut echipa cu designerul Scott Thomas pentru a crea o campanie pentru centralizarea icoanelor pe web. Ei au fost colectarea de simboluri încet și în căutarea pentru a obține unele de tracțiune pentru campania lor website.Their Kickstarter a ridicat mai mult de 14.000 $ în donații și a arătat că există o piață pentru ideea. Astfel, sa născut platforma pentru un nou mijloc de comunicare, mai extinse si maiestrie. „Dacă nu ar fi fost concediat“ , a declarat Edward Boatman 99U într - un interviu , „Eu , probabil , nu ar fi început.“

Acesta a fost primul efort de acest gen, astfel încât cofondatorii experimentat o încercare și eroare ca au mers.

Sofya Polyakov, CEO și co-fondator al Proiectului Noun, dă o perspectivă umană pentru afaceri.

„Dacă aș putea face acest lucru peste tot din nou,“ Sofya reflectat, „cred că ne-am prea prins în încercarea de a rezolva orice problemă care ar putea apărea - și, într-adevăr, pur si simplu nu stii ce fel compania se va merge până într-adevăr lansa.“

Astăzi, site-ul și aplicația proiectului Substantiv servi drept resursă pentru oricine caută o comunicare mai clară a ideilor. Compendiu lor de simboluri originale transcende barierele lingvistice și unește oameni din întreaga lume.

„Este doar foarte antrenant să știu Proiectul Substantiv are o viață proprie“, a explicat Edward. „Este, de asemenea, înfricoșător, dar asta e ceea ce face distractiv. - nu știe cu adevărat ce următorii chiar trei sau patru luni, se va arăta“

Când cuvintele nu sunt de ajuns, Nounji App Are Stickere 500.000

Lansat în septembrie 2016 iTunes, The Nounji Appcompiles cele mai bune pictogramele din proiectul Substantiv și le oferă pentru a fi utilizate pe dispozitive mobile. „ De la hilar la brut la grave - un autocolant pentru orice expresie care aveți nevoie este chiar la îndemână,“ în conformitate cu descrierea aplicației. „Noi ajutăm oamenii să comunice vizual informații.“

Puteți obține 150 de icoane ale organizației cele mai populare pentru gratuit doar prin descărcarea aplicației. Abonați anuale și durata de viață (și clienții NounPro) primesc acces la mai mult de 500.000 de autocolante Nounji. Interfața este intuitivă și clară ca pictograme lor; pur și simplu trageți și plasați simbolul pe care doriți să utilizați în mesajul, și este bine să meargă. Etichetele vor apărea în plin de culoare și a prezenta creativitatea expeditorului.

„Dragostea acestea. Perfect pentru atunci când doriți autocolante simplu și elegant. Și nu e de tone! Din fericire, funcția de căutare este foarte la îndemână „. - CalifDude într - un comentariu client Nounji

În fiecare săptămână, echipa Substantiv adaugă mii de noi autocolante pentru a ajuta utilizatorii trimite mesajul corect. Este o modalitate de îmbinare a atrage atenția zdrobi dumneavoastră. Pentru că, să recunoaștem, emojiul vinete este mult prea des folosit și nu chiar atât de sexy.

De la suflare un sarut pentru a sugerand o pozitie de sex, proiectul Substantiv are tot felul de imagini grafice convingătoare pentru a ajuta la daters flirt , folosind efecte vizuale , mai degrabă decât cuvinte. „Nounji oferă tuturor o voce vizuală“ , în funcție de postul lor pe blog. „Suntem incantati sa fie a face limbajul vizual proiectului Substantiv chiar mai accesibile și utile.“

Substantivul Echipa: 13 Oameni și patru câini într-un birou deschis

Proiectul Substantiv a fost o idee revolutionara, in 2010 si continua tehnicile de comunicare de pionierat în acest day.Co-Fondatorii Sofya și Edward își mențin angajamentul de a misiunea companiei de a inspira, conectați, și captiveze un public global printr-un limbaj vizual comun.

Echipa de bază Substantiv din 13 in-house staffers colaborează în LA

Birourile sunlit din Los Angeles, să încurajeze munca în echipă și colaborare. Atmosfera deschisă și mese lungi stimulează comunicarea prin eliminarea oricăror bariere între oameni.

Este un loc distractiv de birouri work.The Substantiv proiectului sunt potrivite pentru câini , cu cât mai multe patru canini drăguț punerea în ore lungi lângă câinele lor masters.Sofya lui, Monkie ( afecțiune numit Senior Security Guard ) păstrează un ochi ascuțit pe proiectului Noun sediu. Puii Adorabil Riggins (Moral Manager) și Cooper (șef plângăcios) distreze birourile cu poznele lor. Între timp Bandero, un dulce-temperat de Pirinei, își îndeplinește rolul său asDirector de Snoozingby dormit sub birouri.

Echipa slabă are un mare simț al umorului și au o pasiune pentru întreprinderi creative. In timp ce ei se bucură de senzația de pornire a proiectului Noun, ceea ce îi inspiră cu adevărat este abilitatea de a ajunge la oameni prin iconografie.

„Substantiv Proiectul este un loc extrem de colaborare în cazul în care limbajul vizual din lume este împărtășită și a creat“ , potrivit site - ului. „Suntem folosite și iubit de o comunitate foarte mare de designeri, reclame, educatori, Fortune 500 de companii, precum și organizații mari , cum ar fi Wikipedia.“

Proiectul Substantiv Să te exprimi în noi, moduri Semnificativ

Prietenul meu nu a fost un wordsmith, dar asta nu înseamnă inima lui a fost mai puțin plin de dragoste si pasiune - doar a însemnat el a avut un timp mai greu exprimă. Vorbind despre sentimentele nu vine ușor pentru toată lumea, și, uneori, chiar și cuvintele nu reușesc sufletele cele mai sensibile. Dacă vă aflați bâjbâind cuvinte și în imposibilitatea de a-ți inima, poate ar trebui să caute un mod diferit de a-și exprima sentimentele partenerului tau.

Milioane de oameni folosesc Proiectul Substantiv ca resursă de creație pentru a traduce cuvintele în imagini simple și vii. Poti cauta dupa cuvinte cheie prin mii de chipuri, obiecte și simboluri proiectate de creatori din întreaga lume. Una dintre aceste pictograme este obligat să vorbească cu tine.

Din 2010, Proiectul Substantiv a inovat moduri high-tech pentru a exprima idei complexe în termeni simpli.

Aplicație mobilă Proiectul Substantiv integreaza perfect serviciile lor în life.By de zi cu zi descărcarea aplicației Nounji, oamenii obișnuiți obține acces la autocolante unice, oferind o varietate de mesaje text, gata făcute forumuri perfecte. Aceste pictograme originale animarea de comunicare textuală și să dea datere mai multe opțiuni atunci când flirtezi cu o pasiune. Mai degrabă decât trimiterea unui lung șir de cuvinte, puteți obține direct la punctul cu imagini Nounji lui.

Uneori, sentimentele makeyour gât încleștare și vă păstrați de la a spune cuiva ce înseamnă pentru tine. Pentru a evita tăceri incomode sau neintelegeri, Stampe pot păstra cele mai multe icoane romantice ale Proiectului Substantiv pe mână pentru acele cuvinte momentswhen se încadrează scurt.

„Pentru mine, probabil pentru că eu nu sunt un designer, eu sunt mai interesat de aspectul uman al [Proiectului Substantiv]“, a spus Sofya gânditor. „Este uimitor cât de multe au apărut utilizări diferite.“