Din 1868, san francisco spca a adăpostit animalele aflate în nevoie, în timp ce încurajează conexiunile umane

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Uneori , la sfârșitul unei zile grele, ai nevoie de cineva să vină acasă. Acel cineva nu trebuie neapărat să fie uman. Pentru mine, nimic nu se aprinde ziua mea ca văd câinele meu să sară în sus și în jos emoționat , pur și simplu pentru că am intrat pe ușă. Societatea San Francisco pentru Prevenirea Cruzimii la animale (SF SPCA) vrea ca toată lumea să se simtă bucuria pură și împlinirea care vine de la dreptul de proprietate pentru animale de companie. Acest adapost de animale a fost în funcțiune din 1868 și stimulează acum aproape 5.000 de adopții în timp ce furnizarea de peste 4 milioane de $ in ingrijire charitablevet pe an. Adăpostul poate , de asemenea , BEA locale distractiv de a întâlni oameni care împărtășesc Alove pentru pisici sau câini. Voluntarii de obligațiuni împreună în fiecare zi , în timp ce lucrează pentru a se asigura ca animalele să fie luate în mod corespunzător de îngrijire. În plus, evenimentele de adopție organizației da iubitorilor de animale posibilitatea de a se distra, face unele bune, și să cunoască peopleall de calitate într - o singură zi. Când opriți de SF SPCA, veți găsi de multe ori un prieten acolo de așteptare pentru tine.

Fall întotdeauna îmi amintește de noi începuturi: într-un apel nou an școlar ca copaci își scutură frunzele și sezonul de alegeri, curăță dezordine Washingtonului. În luna august, am decis să facă un nou început al meu de la poziția de a-mi YIps shelter.The animale locale de câini mi-a salutat momentul în care am intrat, și în curând am fost cot adânc în rezonatoare catelus in searchofThe One. Am găsit-o ghemuit într-o minge în lada ei, sunet adormit în ciuda latră excitat și palavrageala animat în jurul ei.

load...

Am îngenuncheat, și a deschis ochii adânci maro. Coada ei thumped o dată. Am un loc moale pentru câini mari și negri, iar acest mix Labrador elegant părea doar mărimea mea. Am adoptat la fața locului, și am fost inseparabili de atunci.

La sfârșit de săptămână, am o startedtaking la parcuri de câine să-i dea niște exerciții fizice și dă-mi niște interacțiune socială cu alți proprietari de câini din cartierul meu. Noua mea conversație starter este un simplu: „? Pot câinele de companie“

Dr. Jennifer Scarlett, președinte al SF SPCA, are un câine de salvare de ei.

load...

Adăposturi pentru animale givepeople șansa de a alege propria-câine aripa lor (sau aripa-pisica) si sa adere la o rețea de iubitori de animale. Mii de voluntari de la San Francisco SPCA se reunesc la evenimente de adopție în cazul în care prietenii cu blană și noi conexiuni prin urmare sunt luarea. Oamenii pot avea cunoștință și de a ajuta o cauză bună, în același timp, ajutând la o adapost de animale locale.

SF SPCA are o lungă tradiție de a uni oameni sub o misiune pentru a salva vieți. Krista Maloney, managerul lor relații mass-media, ne-a spus cu mândrie adăpostul de animale a fost fondată în 1868 și acum salvează câinii, pisicile și alte animale mici (cum ar fi iepurași). Zeci de ani de pasiune si munca grea au construit o rețea puternică de mai mult de 1.400 de voluntari care prin obligatiuni comune interests.If sunteți în căutarea de a întâlni oameni care împărtășesc aceeași poziție, evenimentele adăpostului promovează socializarea cu pui, cocktail-uri, și alte forme de divertisment.

load...

„Suntem o non-profit-comunitate sprijinit“, a declarat Krista. „Cele mai multe din ceea ce facem este locală, deci este o modalitate foarte bună de a se implica chiar aici, în San Francisco.“

Al patrulea vechi Humane Society din SUA Se bazează pe voluntari

SF SPCA rămâne un bastion de lungă durată al fondului comercial și de îngrijire a animalelor în SUA Acest refugiu este a patra cea mai veche societate umană care operează în țară, și thereason au fost în existența atât de mult timp este support.The puternica organizatie non-profit primește suport Comunitate proveneau de la localnici care sunt profund preocupați de bunăstarea animalelor, și, ca urmare, San Francisco, are cea mai mică rată de eutanasie orice oras important din SUA

„La adăpost, suntem aici pentru aceeași misiune“, ne-a spus Krista. „Suntem aici pentru că ne iubim animalele.“

SF SPCA se conectează iubitorii de animale cu câinii și pisicile care au nevoie de o casa buna si un nou început.

Voluntarii nu numai că primesc gratuit catelus Kitty imbratisari, dar ei a lua, de asemenea, să se întâlnească unul cu altul într-o atmosferă prietenoasă, așa că este un câștig-câștig. Aveți posibilitatea să se implice și de a ajuta la adăpost în persoană în trei feluri: animale de salvare, voluntariat și evenimente care au participat.

1. Rescue: aproape 5.000 de Adopții Cats & Dogs Per an

In fiecare an, perechile adăpost în sus approximately5,000 pisici și câini cu lor „acasă furever.“ De-a lungul drum, au grijă de animalele lor cu dăruire statornic. Potrivit Krista, această societate umană orientată spre comunitate dă afară în valoare de mai mult de 4 milioane de $ in ingrijire charitablevet un an.

O mulțime de tovarăși dulci, cu blană, așteptați la adăpost pentru cineva să them.If iubesc pe care doriți să facă un prieten rapid, nu se poate face mult mai bine decât cel mai bun prieten al omului. Sau, dacă ești o persoană pisică, youcan găsi un amic drăgălaș de la poziția la SF SPCA.

2. Ajuta: Peste 1.400 de voluntari Bond, care lucrează împreună

Când se angajeze timp pentru a ajuta animalele, tu te deschide într-o experiență valoroasă. Aproximativ 1.400 de voluntari au unit pentru a asista SF SPCA în misiunea lor de a salva vieți.

La un eveniment, unul ofthe câinii SF SPCA se bucură de timpul său în soare și aer curat.

Sesiuni de orientare și formare arată voluntari modul în care acestea pot face o diferență în viața de pisici și câini. Oamenii pot alege modul în care doresc să ajute, dar cel mai bun mod de a întâlni oameni este prin activități intogroup scufundare, ca un câine adăpost de joacă.

În fiecare săptămână, Ziua SF SPCA hostsDoggie Date, o zi de distracție pentru câinii din adăpostul lor. Voluntarii apar, alege un câine, și du-te pe o plimbare sau la plaja. În aceste playgroups, vei lega cu colegii voluntari oferind în același timp câinii câteva exerciții de bun venit și emoție.

„Există o grămadă de mari oportunități de voluntariat în toate departamentele“, a declarat Krista. „Devenind un voluntar adăpost, în special, este un mod foarte distractiv de a da înapoi și întâlni oameni ca-minded.“

Un eveniment viitor în luna noiembrie este lor de vacanță pentru Windows Eventwhere partenerii SF SPCA cu Macy pentru a pune câinii și pisicile lor din față și centru, în ferestrele magazinului. Voluntarii pot ajuta, fără pregătire sau experiență necesară, în schimburi de două ore pentru a crește gradul de conștientizare pentru aceste animale și împinge pentru adopții.

3. Socializa: Evenimente anuale Invita Socializare Cu Colegi Iubitori de animale

De câteva ori pe an, SF SPCA deschide porțile pentru a încuraja oamenii să viziteze adăpostul lor și să se alăture cauzei lor. Evenimentul Whiskers și whisky-ul este un shindig deosebit de popular, care este parte adoptarea locul de desfășurare și petrecere de cocktail parte. Artisti tatuatori, barmani, și machiaj professionalsmake că participanții se bucura ca ei se amestecă într-un spațiu deschis.

Seara este plin de râs, din coadă, și de socializare, și gazdă, uneori, o petrecere speciala de dragoste tematice în jurul valorii de Ziua Îndrăgostiților. Pentru că nimic nu spune „Te iubesc“, cum ar fi obtinerea de prietenul sau prietena ta un animal de companie adorabil nou pentru a se gudura peste.

Puteți verifica calendarul de evenimente pentru a găsi outabout speciale viitoare adoptie, sărbători, și alte șanse distractiv de a face zi de un câine într - un cadru social.

„Partidele noastre cocktail sunt un mod foarte distractiv de a goout, sărbători cu comunitatea, și conectați cu oameni care iubesc animalele“, a declarat Krista. „Este ușor pentru ca ai deja ceva în comun.“

Vision 2020: Un plan pentru a End Abandon animalelor în oraș Până în 2020

Pentru mai bine de o sută de ani, din San Francisco SPCA a fost în prima linie a ucide No-movementand salvat nenumărate vieți prin luarea de la animale care au nevoie. Ei pasiune cred în misiunea lor de a proteja și de a trata animalele, stabilind obiective înalte pentru ei înșiși în acest efort.

Eforturile SF SPCA pentru a face lumea un loc mai bun, un pui la un moment dat.

Vision 2020 este o promisiune de a pune capăt abandonul animalelor în San Francisco , până în anul 2020. Planul intenționează să abordeze probleme precum suprapopulare, barierele în calea serviciilor veterinare, precum și probleme de comportament pentru animale de companie.

Proiectul are o abordare pe trei direcții, prin prevenire, salvare, și educație pentru a pune capăt, o dată pentru totdeauna, la animalele fiind abandonate de proprietarii lor în advocacy agresiv city.The SF SPCA este de inspiratie pentru iubitorii de animale din intreaga tara.

„Împreună, putem lucra prin orice problemă“, a declarat Krista. „Scopul nostru este de a menține animalul în casă, cu toate acestea putem, așa că până în 2020 vom încheia abandonul animalelor, și ne-ar fi primul oraș în națiune de a face acest lucru.“

Doi Paws sus: dând înapoi la SF SPCA este o modalitate foarte bună de a întâlni oameni

Dacă sunteți în căutarea pentru-cap peste-tocuri dragoste la prima vedere, încercați să mergi la adăpostul de animale - ar putea ajunge care se încadrează pentru un catelus dragut, cum am făcut-o, sau ai putea întâlni un voluntar drăguț pentru a lua acasă cu tine. Oricum, vei avea pe cineva de partea ta.

SF SPCA oferă atât de multe oportunități minunate de a se implica prin salvarea de vieți și a întâlni iubitorii de animale, care împărtășesc pasiunea pentru a proteja pisicile și câinii din San Francisco. Atmosfera prietenoasă a societății umane salută oameni noi din toate mediile, iar mii vin la ei în speranța de a face o diferenta. În acest proces, mulți dintre voluntari formează legături de durată cu unul de altul.

„Unul dintre upsides voluntariatului este, atunci când întâlnești oameni, aveți deja conexiunea cu ei la un nivel mai profund“, a declarat Krista, „și legarea prin care a partajat passioncan să fie cu adevărat semnificative.“