Divorț go-to-girl: renee catt ajută femeile kick-start noi capitole în viața lor

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Divorțul Du - te la Fata Renee Catt ajută la femei și bărbați din întreaga lume văd divorțul ca o șansă pentru un nou început , mai degrabă decât un sfârșit trist la un capitol din viața lor. Ea este prietenul fiecare femeie are nevoie de sprijin, înțelegere, și un pic de optimism , atunci când se ocupă cu unul dintre evenimentele cele mai dificile ale vieții. Prin serviciile sale de sprijin serie, blog, si coaching, ea se conectează cu clienții, oferindu - le modalitati de a revendica scopul și simțul umorului lor. Renee , de asemenea , îi învață să găsească încrederea de a manifesta viața de visele lor după divorț.

Ca expresie merge, nu există nici un profesor mai bun decât experiența și divorț Du-te la Fata Renee Catt știe cât de precisă, care poate fi. Asta pentru că obraznic, sassy, ​​iubitor de viață a lovit partea de jos rock auto descrisă atunci când ea a trecut printr-un divorț nu a văzut venind.

load...

Renee Catt folosește experiența ei de divorț navigând cu succes pentru a ajuta pe alții să facă același lucru.

Melbourne mama a doi navigat situația bazându-se foarte mult pe spirit și pozitivitatea ei, precum și un antrenor profesionist, iar ea a apărut pe cealaltă parte o femeie schimbat. Dar în acel punct scăzut în viața ei, ea a găsit pasiune și un scop - și ea a folosit noua ei Outlook pentru a începe o afacere.

„Am trecut prin tsunami-ul de divorț și a decis să schimbe cariera mea de a fi un agent de turism - timp de 20 de ani - pentru a ajuta femeile și bărbații prin divorțuri lor și să îi aducem înapoi afară în lume dating“, a spus ea.

load...

Renee a obținut o diplomă în coaching, leadership, și mentorat și este, de asemenea, un mediator acreditat la nivel național, master NLP Coach, și de Master Time Line Therapy Coach. Programul ei se bazează pe lecțiile învățate din ea divorțul ei precum și educația ei profesională.

„Noi nu au fost învățați cum să aibă relații uimitoare în școală, așa că trebuie să învețe cum astfel încât să putem atrage dragostea pe care o merita. Trebuie să știm cum să facă relații de muncă“, a spus ea. „Oamenii vor investi într-un antrenor personal în cazul în care doresc să concureze într-un maraton, deci de ce nu au o viață și dragoste antrenor personal pentru cel mai lung eveniment din viata ta - relatia ta? Am ajuta clienții să învețe să aibă o relație de mare cu ei înșiși mai întâi „.

Start proaspete cu un despărțiri de 28 de zile pentru a Breakthrough Seria Suport

Odată ce ați decide să treacă printr-un divort, este greu pentru a stabili următorii pași. În timp ce avocații vor avea grijă de aspectele juridice, Renee ajuta clientii sa se ocupe cu activele emoționale lăsate în uitare.

load...

Prin despărțiri ei de 28 de zile pentru a Breakthrough Seria de sprijin , participanții au acces la o mulțime de înțelegere și sprijin în timpul uneia dintre perioadele cele mai dificile și , nesiguri în viața lor. Acest program oferă on - line de zi cu zi check-in-uri și sfaturi pentru a face zile clienților un pic mai luminos și mai plin de speranță.

Renee arată clienții cum să ridica piesele și să învețe să se iubească din nou.

Printr-un jurnal Recunostinta, participanții sunt încurajați să-și petreacă cinci minute, atât dimineața și seara fiind recunoscători pentru lucrurile bune din viața lor, mai degrabă decât trist despre cele pe care le-au pierdut. Revista poate ajuta ghida nou separate sau divorțate să se concentreze pe toate oportunitățile care sunt acum posibile și de a construi entuziasm despre următoarea etapă în viață.

Seria include, de asemenea, un șapte zile Dincolo de pornire on-line despărțiri tabără și participanții au acces la articole exclusive și bloguri precum și sfaturi și înregistrări video de zi cu zi.

In timp ce o mare parte din sfatul ei este orientată spre a face schimbări semnificative în viață, Renee oferă, de asemenea, sfaturi utile, distractive, de asemenea. De exemplu, ea sfătuiește clienții pentru a comuta la rimel rezistent la apa, bea un pic Bulbuc pentru a sărbători curajul lor și să ia un moment pentru a planifica petrecerea lor de divorț.

Coaching-ul te învață pentru a recăpăta sentimentul de auto

In ciuda mai mult de 45.000 de divorțuri acordate în Australia, în fiecare an, un număr surprinzător de mic de servicii de asistență de divorț există pentru a ajuta la nou singur divorceГ © s stabili o viață nouă. Avocații elaborează documente de divorț, și terapeuți pot fi implicate în probleme de sanatate mintala, dar puțin sprijin emoțional sau de orientare este disponibil pentru cei care se confruntă cu una dintre cele mai multe evenimente traumatice ale vieții.

„Am văzut un psiholog și a fost de peste tot vorbesc, asa ca acum ce? Cine a știut ce a fost ca să treacă printr-o separare și divorț și mi-ar putea ajuta cu lucrurile nevăzute am vrut să se ocupe? Nu am vrut să se încheie într-un grup în care toate femeile au fost plângându lor exes; nu era vorba de asta. Am vrut să simt din nou întreg. Am vrut să găsesc fericit, scânteie mea și zâmbetul meu“, a spus Renee ei proces de divorț propriu.

Renee înțelege că găsirea fericirea post-divorț este dificil - dar vital.

Ea a vrut să navigheze pe următoarea parte a vieții sale într-un mod care a inclus bucurie și pozitivitatea și ar putea ajuta sa fie un exemplu bun pentru copiii ei. Din moment ce ea nu a putut constata că în comunitatea ei, ea a decis să înceapă să ofere servicii de coaching divorț.

„Sunt totul despre menținându-l reală, așa că am să ia o abordare nu-prostii, odată ce vom construi un raport. Sunt prietena pe care doriti ai avut cine o menține reală și onest. Ma concentrez asupra a ajuta clienții să învețe lecții din relațiile lor, astfel încât acestea să nu repete greșelile lor. Îmi place să spun, "Ce nu se repara va repeta“, a spus ea.

Clienții au spus Renee coaching-ul ei și-a salvat sanatatea lor - si, posibil, o mare de durere. Ea îi ajută pe oameni prin intermediul totul, de sentimentele asociate cu separare la anxietate în jurul valorii de concediu pentru a trece mai departe și caută dragoste din nou.

Blogul Oferă informativ Sfaturi, practice

Blogul lui Renee caracteristici sfatul pe care a făcut - o un guru de divorț , nu numai în Australia, dar pentru oamenii din întreaga lume. Ea abordează subiecte care afectează toate etapele de divorț - de la înainte de a după bine și toate zonele între ele. În postul „Ar trebui să rămân sau să plec“ Renee împărtășește gândurile ei pe calibrari dacă relația ta se îndreaptă spre divorț.

Ea include cinci întrebări de multe ori oamenii se întreabă atunci când decide cu privire la divorț. De asemenea, ea vorbește despre importanța investirii în tine atunci când reflecta asupra rolul dumneavoastră într-o fracțiune.

Într-un alt post, „Realitatea de a fi separat și Divorțat la Crăciun“, ea împărtășește povești despre modul în care alții au ocupat de adaptare la realitatea unui nou program de vacanță. Ea oferă, de asemenea, sfaturi practice cu privire la modul de a face cu sezonul festiv - care include stau departe de social media și conectarea cu prietenii și familia în persoană. Ea amintește cititorilor să păstreze concentrarea lor pe părțile bune ale vieții lor - nu ceea ce au pierdut - și, mai presus de toate, fii pozitiv.

Stilul de scris Renee este directă, și care rezonează cu cititorii ei, și fiecare post pe blog-ul include sfaturi folositoare și sfaturi pentru a lăsa o situație mai bine decât atunci când ai intrat în ea.

Renee reframes Divorțul ca un nou început

Renee are un talent pentru a face limonadă gustoase din lămâi vieții. Angajamentul ei este alimentat de o înțelegere profund personală a procesului de divorț, precum și o pasiune pentru a ajuta pe alții.

„Mi se aprinde pentru a vedea oameni trece printr-o perioada grea si apoi du-te înapoi în viață ca o versiune reînnoită de ei înșiși“, a spus ea.

Clienții și cititorii ei cântă laude ei, chemând sfatul inspirat și revoluționar în marturii on-line. Clienții trage, de asemenea, din energia ei, pofta de viață și credința ei că nu poți juca victima, ai să apară pentru viață.

Divorț Du-te la Fata este un aliat pentru cei care caută să trăiască viața lor cele mai bune după ce lucrurile au devenit o pistă pic off.