Divorțul antrenor kira gould pregătește oamenii să avanseze cu nisip și perseverență

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: experiențele personale Kira lui Gould cu divortul de motivat pentru a deveni un antrenor de divorț certificat instruit pentru a ghida simplu printr - una dintre cele mai dificile experiențe și de transformare a vieții lor. Ea a fondat o afacere de coaching numit Noțiuni de bază necasatoriti pentru a fi o resursă de ghidare și de susținere pentru familiile de pretutindeni. Astăzi, ea ajută clienții săi prin emoțiile lor lucreze și să câștige claritate cu privire la ceea ce doresc și cum să profite la maximum de situațiile lor. Fie ca ea ateliere de lucru de grup sau a sta jos pentru sesiuni de coaching unu-la-unu, Kira reframes divorțul ca o oportunitate de a crește și să urmărească o viață mai fericită și mai sănătoasă. Ea oferă de asemenea servicii de ei ca un expert imobiliar , astfel încât cuplurile divorțate pot naviga noi aranjamente de viață , cu cât mai puțin stres și rănit posibil.

Părinții Kira Gould au despărțit atunci când ea a fost de 3 1/2 ani, așa că nu-și amintește într-adevăr ei fiind mereu împreună. Ea a crescut cu două familii recompuse; ea a avut două vitregi la casa tatălui ei și două jumătăți de frați la casa mamei sale. Deși divorțul a provocat-o mare familie de durere, de asemenea, le-a dat posibilitatea de a se ramifica, începe peste, și să aducă mai multă iubire în viața lor.

load...

Divorțul antrenorul Kira Gould a facut o cariera de a ajuta oamenii să meargă din trecut și de a construi vieti fericite.

În 2009, Kira a suferit propria ei căsătorie care se încadrează în afară și a trebuit să se ocupe cu un partener care a avut o tulburare de personalitate. Ea a făcut ce a putut pentru a proteja cei doi copii de conflict și de a merge mai departe cu o perspectivă pozitivă. Acum, ea este fericit recăsătorit la un om minunat și ridicarea fiul vitreg în vârstă de 9 ani.

Manipularea un divorț poate fi complicat, dezordonat, și copleșitoare, dar nu trebuie să fie în acest fel. Nu cu un mentor ca Kira de partea ta. Acest coachchampions profesionale interesele single post-divorț și families.Kira fondat Obtinerea Necăsătorit, un serviciu de coaching divorț, pentru a oferi perspective ei privind recuperarea de la divorț în sesiuni de coaching unu-la-unu și grupuri de suport.

load...

„Am văzut și a trăit prin toate unghiurile de divorț“, ea ne-a spus. „Îmi dă o perspectivă foarte largă și capacitatea de a fi plin de compasiune cu clienții mei.“

Kira oferă, de asemenea servicii practice imobiliare pentru familiile reorganizează aranjamentele lor de viață. Ea poate ajuta cuplurile decide să păstreze sau să vândă casa lor maritale și de a găsi noi proprietăți pentru unul sau ambii soți ca praful după divorț. Hands-on ei de asistență este de neprețuit ca familiile să facă față noilor circumstanțe și a face față provocărilor emoționale pe o bază de zi cu zi.

Ca un copil de divorț, Kira are o înțelegere profundă a luptelor, trauma, și potențialul emanatii al unei distribuiri de familie în sus - dar, de asemenea, ea stie ce e ca pentru a depasi, vindeca, și de a construi un viitor pozitiv, indiferent de ce parte esti tratate.

One-la-unu sesiuni de ajutor Divortat Single Find Claritate

Kira de obicei lucrează cu femei cu studii superioare in sesiuni de coaching private. Mulți dintre clienții ei sunt mame care sunt vizate pentru viitorul lor și viitorul copiilor lor. Ele sunt de multe ori de succes femei de carieră, care sunt ele însele eliminarea din relații nesănătoase cu soții narcisist. Kira a declarat că vârsta medie a clienților săi este de aproximativ 40 de ani.

load...

Single rândul său, pentru a Kira pentru a le ajuta sa navigheze divorțul lor, se ocupă cu urma, și recapete încrederea și puterea lor. Abordarea ei grijuliu și plin de compasiune mangaie divorțate sentiment sigur de unde să meargă sau ce să facă în continuare.

„Misiunea de munca mea este de a ajuta oamenii să găsească o claritate și compasiune atunci când trece prin divorț“, a spus ea. „Cunoscând rațiunea și stabilirea intențiile de puternice pot permite clienților mei să ia decizii mai clar și pentru a trece prin vârtejul de divorț într-un mod mai eficient.“

Vagoane de călători Kira familii să se ocupe de divorț cu compasiune, speranță, și scopul înnoit.

Kira identifică motivațiile clienților săi de divorț - dacă doresc să fie iubit, să fie părinți mai buni, se simt mai viu, sau trăiesc într-o casă liniștită - și îi ajută să cartografia o cale de a-si atinge obiectivele. După ce am ascultat clienții ei cu o inimă deschisă, ea reframes divorțul ca un prim pas necesar pentru a acorda prioritate de sanatate pe termen lung a individului și fericire, iar ea împuternicește divorțate să facă alegerile dificile, care sunt potrivite pentru familiile lor.

„Toata lumea are un mare de ce pentru a obține necăsătorit“, a spus ea. „Și eu vreau să le ajuta să obțineți clar asupra a ceea ce este faptul că, și de a folosi ca o forță de ghidare, sau o piatră de încercare.“

Grupuri de asistență oferi noi perspective pe Dating & probleme de familie

Noțiuni de bază necasatoriti nu oferă doar sprijin profesional; aceasta oferă, de asemenea, sprijin peer-to-peer în Santa Monica, California. Kira ruleaza grupuri de suport pentru divorțate care se simt izolați după o ruptură și doresc să se conecteze cu oameni care au fost în locul lor.

Absolut de sprijin este un grup de femei-numai pentru persoane fizice trecerea de la căsătorit cu un singur. Unii participanți sunt de vârstă mijlocie mamele singure în timp ce altele sunt femei tinere la o răscruce în viața lor. Grupul se întâlnește aproximativ de două ori pe lună pentru a discuta despre provocările unice de a fi divorțat și de întâlnire, creșterea copiilor, și se deplasează pe. Femeile apar gata să asculte, consola, și consilia după cum este necesar.

Obținerea grupuri de sprijin necăsătorit da divorțate spațiu pentru a vorbi, asculta, și vindeca.

„Putem vorbi despre orice subiect“, a spus Kira. „Noi oferim feedback pozitiv, și un public dispus și gata. Suntem femei în toate etapele de divorț, și putem ajuta prin oferirea de o perspectivă diferită.“

Participarea la această sesiune de sprijin poate deschide ochii femeilor la mai multe moduri de a privi și de a face cu divortul. Auzind povestea altcuiva, ei pot falsifica propria lor cale mai departe cu curaj și confidence.You se pot alătura grupului pe Meetup si uita - te pe calendar pentru a vedea când următoarea sesiune de sprijin va fi.

„Sunt un susținător mare de clienții mei. Sunt acolo pentru a le ajuta să descopere. Pentru a le reaminti că acest lucru este lor de divorț, nu a mea, nu, și nu cel mai bun prieten lor avocatul lor divorțul lui, nu mama lor lui. Nimeni dar clientul meu știe cum divorțul lor ar trebui să se desfășoare“ , a spus ea.«Treaba mea ca antrenor este de a le menține în scaunul șoferului, și pentru a le ajuta să descopere propria lor putere sau propria lor voce».

Kira are, de asemenea, un grup de sprijin de co-ed pentru bărbați și femei, trece printr-un divorț și imaginind cum să împartă casa lor comună. Grupul oferă fromCDFAs de experți de orientare, avocați, repetari titlu, brokerii de credit ipotecar, designeri, și terapeuți. Această resursă practică poate ajuta cuplurile muta trecut discuțiile dificile și să găsească o soluție reciproc avantajoasă pentru nevoile lor de locuințe.

Îi motivează pe oameni să reinventăm lor până la adânci bătrâneți afters

Când cuplurile divorț, cineva are de obicei să se mute. Logistica de mișcare și, uneori, creșterea copiilor din două locații pot pune efort în plus pe familii deja se ocupă de o situație dureroasă. De aceea, Kira folosește trecutul ei în domeniul imobiliar pentru a ajuta la a face procesul de mutare mult mai simplu.

Ea oferă clienților săi un cadru pentru a închiria sau cumpăra o casă nouă în timp ce oferă sfaturi cu caracter personal cu privire la modul cel mai bine pentru a continua. Ea poate vorbi de cupluri prin diferite soluții, cum ar fi având copii trăiesc în casă în timp ce părinții opriți între casă și un apartament, și să recomande modalități de a minimiza conflictele în viitor.

„Mutarea este stresant. Aceasta afectează copiii. Aceasta afectează părinții. Acesta poate fi infricosator“, a declarat Kira„, dar în lumina potrivită, ea poate fi, de asemenea, interesant și un nou început. Care este energia pe care am adus clienților mei.“

Zeci de clienți au spus Kirei că ea a ajutat să le schimbe viața lor și pentru a găsi fericirea după divorț. O femeie a trimis o mulțumire spunând că a avut vărsat lacrimi de fericire și a simțit un sentiment enorm de pace, după participarea la unul dintre atelierele Kirei text. Dupa ce a petrecut peste un deceniu se clatina si cotitură, ea ar putea acum dormi liniștit știind că ea a avut capacitatea de a schimba viața în bine.

„Am ajuta [clienții mei] schimba modul de gândire și începe să ia măsuri pentru construirea unei vieți pe care le iubesc.“ - Kira Gould, antrenor de divorț

Kira isi incurajeaza clientii sa să gândească în afara cutiei, atunci când vine cu soluții la o varietate de familie dificil circumstances.Every este diferit, ea ne-a spus, așa că trebuie să decidă ce va lucra pentru ei. O familie împărțit casa lor în două locuințe, astfel încât copiii să poată continua să trăiesc în același loc, în timp ce părinții au avut spații separate.

„Mulți dintre clienții mei trăiesc vieți traumatice înainte de a veni la mine, și eu le ajuta să schimbe modul de gândire și începe să ia măsuri pentru construirea unei vieți pe care le iubesc“, a spus Kira. „A fi capabil de a face acest tip de muncă este o mare binecuvântare. Nu sunt o persoană religioasă, dar ideea că aceasta este într-un fel de lucru de o chemare mai mare rezonanță cu mine.“

Kira este un mentor compasiunii & experimentat

Indiferent de circumstanțele tale, vă puteți baza pe Kira pentru confort, sprijin, și mentor prin divorț. Kira atrage din experiențele sale personale cu divorțul pentru a inspira familii pentru a recupera și de a prospera când intră un nou capitol în viața lor. Ea sfatuieste simplu divorțat în sesiuni de coaching confidențiale, precum și prin intermediul grupurilor de suport în persoană, și ea în curs de dezvoltare în prezent, ateliere de lucru online și alte produse de auto-ajutor pentru a face marca ei unic de divort de coaching accesibil pentru oricine care are nevoie de ea.

Nu este un one-size-fits-all soluție pentru a trai cu divortul. Cuplurile trebuie să lucreze pentru ei înșiși ceea ce cea mai bună cale este, și că poate lua timp, introspecție, și răbdare. Kira de locuri de muncă nu este de a spune clienților ce trebuie să facă, ci mai degrabă de a le informa cu privire la opțiunile lor și să le dea instrumente pentru a redefini și să reconstruiască afters lor până la adânci bătrâneți pe cont propriu.

„A face o diferență în viață doar o singură persoană se simte minunat și plină de satisfacții, dar fiind capabil de a modela multe în bine este incredibil“, a spus Kira. „Sunt coplesit si onorat.“