Doar consilierea minții austin oferă cuplurilor tipul de terapie personalizată pe care au descoperit că le lipsesc în lume

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: William și Teri Schroeder, profesionistii din domeniul sanatatii mintale, a dorit să creeze o practică terapie de grup care să reflecte atât valorile lor și cele ale comunității lor. Din această dorință, Just Mind Consiliere în Austin, Texas, a fost născut. Nu numai că practica oferă o atmosferă reconfortant pentru cuplurile care doresc terapie si un site informativ, dar are , de asemenea , un personal divers care se potrivește multicularismul găsit în Austin. Clienții pot adapta sesiuni la nevoile lor, și Just Mind oferă o varietate de opțiuni de cupluri specializate, inclusiv terapia de mare de conflict, terapia ADHD, si terapia tulburari din spectrul autismului (ASD).

Chiar dacă acestea sunt atât consilieri de sănătate mintală, William și Teri Schroeder, un consilier Licentiat Professional (LPC) și un asistent social Licentiata clinica (LCSW), respectiv, nu au întotdeauna plăcut practicile de terapie. Zona de check-in la unele birouri este prea clinică, și plata cu un card de credit după fiecare sesiune poate simți prea tranzacțional. Chiar și decorul în multe birouri simt adesea aruncate împreună, a spus William.

load...

„Am simtit ca au existat o multime de lucruri care ar putea fi imbunatatite in practicile de grup“, a spus el. „Ne-am dorit să creeze un mediu în care terapeuți ar dori să lucreze și să rămână.“

Schroeders pus în aplicare aceste îmbunătățiri atunci când au început doar Mind Consiliere în Austin, Texas , o practică de grup care sidesteps capcanele comune ale altor birouri - și oferă o primitoare setare pentru terapia de cuplu.

Spatiul de birouri nu a fost singura parte a practicilor de tratament care au crezut ca este nevoie de o revizie. De aceea, doar Mind funcționează, de asemenea, pentru a atrage terapeuti, care reflectă diversitatea și nevoile locuitorilor Austin.

load...

Doar Mintea are 24 de consilieri cu diferite medii. Ei vorbesc mai multe limbi diferite, se specializează în diferite domenii, și sunt din diferite culturi. De asemenea , au scopul de a rămâne la curent pe formare și tendințele pentru a ajuta la rezidenti Austin cu orice probleme pe care le au.

William și Teri Schroeder infintate Mind Consiliere a imbunatati optiuni de tratament în Austin, Texas.

„Austin este un oraș diversă, și încercăm să acorde o atenție la tot ceea ce este cerut de noi și să lucreze pentru a satisface aceste nevoi“, a spus William.

Unul Doar minte terapeut, Eva Escobedo, vorbește cinci limbi și este specializată în traume și atașament. Ea practică Trust-Based de interventie Relational (TBRI) pentru copiii cu risc sporit și a lucrat cu lupta cupluri pentru mai mult de 20 de ani.

load...

Atmosfera Doar Minds primitoare, o gamă largă de servicii și de personal diversă una dintre practicile cele mai unice Austin face, la fel ca William și Teri imaginat. Un nou chestionar client înscriere poate ajuta persoanele și cuplurile interesate găsi un terapeut care este potrivit pentru a se potrivi nevoilor lor.

Crearea unui mediu în care terapeuți și clienții doresc să rămână

Doar Mintea nu are un one-size-fits-all abordare la consiliere, iar terapeuții ei nu au o strategie de consiliere singulară. In schimb, ei pot implementa mai multe strategii în funcție de situație.

„Toți terapeuții noastre continue de formare avansată în diverse domenii și de a folosi aceste abordări bazate pe dovezi și holistice pentru a ajuta pe alții“, a spus William.

Unii terapeuți specializați în lucrul cu clienții pe o perioadă scurtă de timp, deoarece acestea sunt mult mai concentrat soluție și directă. Alții, în special cei care lucrează cu traume sau tulburari din spectrul autismului, de multe ori lucrează cu clienții pentru un timp mai îndelungat, deoarece problemele pot dura mai mult timp pentru a lucra prin intermediul.

Deoarece doar Mintea este atât de diferit de alte practici, a atras mai mult de 4.000 de clienti din zona Austin.

La fel ca terapeuți sale, clientii Just Mind sunt diverse în termeni de etnie, sex și probleme. Mulți dintre clienții practicii sunt bine-educați și de mare succes. Unii dintre clienții săi sunt noi în zonă și de a lucra în sectorul tehnologiei înmugurire a orașului.

Doar terapeuți Mind lucra cu cupluri în mai multe etape diferite ale vieții.

Cu toate acestea, în ciuda succeselor lor, clienții doar mintea poate lupta cu depresie, ADHD, anxietate, și managementul stresului.

Practica oferă opțiuni terapeutice unice, inclusiv imigrare Evaluările HARDSHIP pentru clienții care suferă de stres psihologic de aplicare pentru rezidență american sau cetățenie.

Ca o practică care se străduiește să fie o reflectare a comunității sale, Just Mind, de asemenea, dă înapoi la Austin. Terapeuții din grupul prelegerile informative prezente în fiecare lună sau două în locuri accesibile în jurul comunității - de la alimente integrale la Toybrary, o resursă locală pentru părinții cu copii mici.

„Prezentările variază în subiecte, și acoperim adesea sexualitatea si sexul, ADHD, managementul stresului, dependenta, si de parinti“, a spus William.

Croitorie sesiuni pentru nevoile dvs.

Doar Mind oferă aproape la fel de multe opțiuni pentru cuplurile care doresc terapie ca o face pentru persoane fizice. Cele mai multe cupluri sesiuni de terapie sunt de 90 de minute, iar focalizarea variază în funcție de cuplu.

„Noi oferim LGBT, de mare conflicte, ADHD, si consiliere tulburari din spectrul autismului (ASD) cupluri - și ceva destul de mult între ele“, a spus William.

De exemplu, cuplurile care sunt pe cale să se căsătorească pot opta pentru sesiuni pe termen scurt în comunicare prin seria Just Minds Căsătoria 101. -Tune Up sesiunile sale pentru relația sunt pentru cuplurile pe termen lung, care au mai multe dificultăți de comunicare decât au făcut-o dată.

O altă opțiune atractivă de consiliere este o serie de sesiuni intitulate Relația de ajutor pentru persoanele care nu sunt bune la ei. Această opțiune ajută indivizii și cuplurile care se luptă în relații și au nevoie de ajutor pentru a realiza aptitudinile necesare pentru a atrage un partener și de a reuși.

Doar Mind terapeuți folosesc o varietate de strategii pentru a ajuta cuplurile reuși. De exemplu, sarcinile Metoda Gottman le cu evaluarea relației lor și permite terapeutului să introducă intervenții, inclusiv prietenia, managementul conflictelor, precum și crearea unui sens comun.

Abordarea psihobiologic cuplurilor TherapyВ® (PACT) foloseste neurostiintele pentru a ajuta cuplurile observa reactiile lor la una de alta. De acolo, indivizii pot prezice mai bine nevoile celuilalt.

Doar Mintea își propune să ofere mai multe servicii utile pentru cupluri, printr-o nouă locație, opțiuni telehealth, educație on-line, și este, de asemenea, în curs de dezvoltare o aplicație mobilă.

Doar Mind caters la un Austin comunitar Eclectic

Aceasta terapie individualizat, orientată spre client care William și Teri Schroeder a decis să aducă la Austin a făcut pentru unii clienți mulțumiți. William a spus că feedback-ul Just Mind primeste aduce aminte terapeuților de ce fac munca pe care o fac. De asemenea, reafirmă faptul că rolul lor este de a ajuta oamenii să se ajute singuri.

El a împărtășit-o singură bucată de feedback-ul pe care a găsit deosebit de emoționant:

„Venind la Just Mind a ajutat in multe feluri si este una dintre cele mai bune decizii le-am făcut. Cel mai bun mod de a rezuma este că am o mai bună înțelegere a cine sunt, punctele forte și punctele slabe mele, și modul în care educația mea a stabilit tonul pentru relații în viața mea de adult. Nu este un proces rapid sau întotdeauna ușor, dar este cu siguranta merita“, a scris clientul.

Deși multe comentarii client demonstrează succesul practicii, Just Mintea nu se odihnește pe lauri. William a spus practica caută întotdeauna feedback-ul astfel încât să poată optimiza serviciile sale. De exemplu, după ce un client a sugerat adauga un sistem de check-in chioșc, doar Mind a acționat cu privire la acest sfat. Ideea sa dovedit a fi destul de eficient, deoarece practica nu are un birou de check-in fata.

William și Teri au creat practica terapia de grup au știut clienți vor aprecia, dar încă nu am terminat.

„Teri planificatorul, și eu sunt persoana idee. N-am putut so fac fără ea, sau fără echipa minunata am construit impreuna“, a spus William.