Donald Sterling: cea mai mare lovitură datând vreodată?

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Până acum toată lumea a auzit despre anticii billionaireDonald Sterling, a căror dente rasial taxat câștigat acoperire media peste tot.

Este o mărturie tristă a unui om de afaceri, evident, inteligent (trebuie să fie foarte inteligent sau extrem de norocos pentru a avea acest tip de bogăție.)

Te-ar crede cineva atât de talentat în arta de a face bani, ar fi la fel de puternică în viața sa personală, de învățare pentru a juca în mod corect în afacerile societății și punerea cap la cap un cerc personal interior având în spate și protejarea intereselor sale.

load...

Nu este uimitor ceea ce fata dreapta poate scapa?

Și nu contează cât de inteligent ne gândim oameni ca Sterling sunt, sunt doar un om și, uneori, toți banii din lume nu poți cumpăra Smarts stradă naturale.

Dacă ești un om, fie cu tone de zerouri în contul bancar sau foarte putin, la toate, ce sa întâmplat cu lipsa totală de sens Donald Sterling poate fi o lecție pentru noi toți.

Iată un om în căutarea din exterior, care a avut literalmente totul: de tone de bani, statutul de celebritate în și în jurul Los Angeles, o familie și o mulțime de influență puternică.

Cu toate acestea, el a permis imaginea lui să vină darama pentru ce? Un pic bomboane ochi, o femeie zeci de ani mai tinere, care, evident, a fost ținându-l de companie pentru unul și numai un singur motiv -money.

load...

El însuși permis să arunce în aer moștenirea lui publică pentru favorurile transparente ale unei femei cu un cazier lung de o milă. Potrivit TMZ , ea a avut șase alias - uri și a fost acuzat de infracțiuni , de la jaf la șantaj la furturi marunte.

Acum, ce are el?

Sigur că proprietatea lui de Clippers este, probabil, în joc, dar el încă mai are o multime de bani.

Bogăția deoparte, ce are el într-adevăr, cu excepția o imagine pătată pe care să-l țină în interior ascunse pentru o lungă perioadă de timp, mult timp?

Și asta e amintirea cea mai va avea de Donald Sterling mulți ani după ce el a murit.

Cu alte cuvinte, el este „tipul ăla“, cea văzută ca disperată de companie și într-adevăr mut pentru a lăsa garda jos.

„Pentru fiecare Donald Sterling, acolo

load...

va fi mai mulți ca el.“

Barbatii sunt creaturi vizuale, evident,

Asta și-a demonstrat cele mai multe nu-l neagă. Atunci când caută o femeie până în prezent sau se căsătorească, suntem mereu atrași de frumusețea înainte de a învăța ceea ce este în interior. Asta e doar modul în care aceasta

este.

Dar, ca Donald Sterling, ești dispus să-și piardă totul de dragul arata bine? Sunteți dispus să arunce respectul familiei, prietenilor, partenerii de afaceri sau de imagine doar pentru cel obtinerea tine la cald pe interior, știind foarte bine cât de greșit ea este pentru tine?

Cred că dacă Donald Sterling au fost așezat lângă mine și am întrebat dacă ea a fost în valoare de ea, el ar cu siguranță, fie râde sau plânge și spune că wasn't.He'd spune-mi ce un idiot a fost și cum a dorit viața lui ar putea reveni la normal.

Și prietena lui și acele locuri lângă teren ea odată ocupat cu el? Ei sunt acum o amintire îndepărtată. Ea l-au vîndut în jos pe râu și, probabil, nu cred că de două ori înainte de a face asta.

Îmi amintesc când această poveste a rupt

Am văzut acele primele imagini ale Sterling și prietena lui împreună. Nu am putut ajuta, dar punctul și țipi la televizor „Ce smuck!“ doar de gândire al dramei pe care o aștepta.

M-am gândit toată jena și milioane de dolari, el a fost pe cale să-i sărute la revedere din cauza acțiunilor și cuvintele sale.

El este, evident, un rasist, care este, în principal de ce el este în cazul în care el este, dar dacă nu au fost pentru prindere cu o femeie oportunistă aproape 50 de ani mai tânără și după banii lui, totul ar fi normal în Casa de Sterling.

Merge pentru a arăta atunci când aveți de tone de bani și sunt întotdeauna folosite pentru a avea calea ta, devine ușor să te eticheteze ca de neatins.

Dacă sunteți un om de mijloc, sau un lucru spre un viitor financiar luminos, cu succes, să fie mereu atentă și selectivă a, care vă permite accesul în circle.Don't interior lasa capul mic dvs. De a face gândirea ta pentru tine, cu toate că este un forță extrem de puternic.

Sunteți datori față de tine pentru data de femei care sunt originale , îngrijirea și cu tine pentru toate motivele. Uita - te pentru cei care sunt stabile mental și responsabil financiar, nu sunt auto absorbite sau narcisist si cine esti mandru de a fi cu și au spatele.

Dacă sunteți construirea unei afaceri sau a urca pe scara ierarhică și doresc un partener, cauta pe cei care înțeleg și apreciază ceea ce este nevoie pentru a ajunge acolo. Uita-te pentru o femeie care înțelege valoarea reală a banilor și cât de greu este de a face.

Mai presus de toate, întotdeauna te proteja de oportuniști care vor lua cu plăcere profita de munca si eforturi.

Donald Sterling a primit ce a meritat

He'sa rasist autentic, dar un om orb ar putea vedea motivele pentru atenția prietenei sale. El a căzut victimă la unele dintre cele mai vechi trucuri din carte, dar pentru fiecare Donald Sterling, nu vor fi mai mulți ca el.

Doar să fie tipul care învață din greșelile lui.

Ai fost vreodată profitat de motive financiare? Lasă-ne un comentariu de mai jos. Ne-ar bucura auzim de la tine.

Sursa foto: nationalpost.com, puramedellin.com, femmefiles.com, sportspickle.com