Down: aplicația pentru întâlniri care face rușinea să nu se prăbușească

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

TL; DR: Fie că sunteți în căutarea unui loc sigur până în prezent sau un loc privat pentru a cârlig în sus, în jos este # 1 app la rândul său, la, mai ales daca esti o femeie. Cu 2 milioane de utilizatori și 50 la sută din meciurile de întâlnire IRL, obtinerea o dată sau pentru a obține în jos nu a fost niciodată mai ușoară sau mai distractiv.

Sexul este adesea un subiect tabu, mai ales dacă sunteți în căutarea pentru el. Cu toate acestea, dating online, este de multe ori la fel de tabu.

Cum te ar trebui să vină doar afară și spune tot ce vrei este o agatare fără să te simți vinovat? Tu o faci prin aplicația în jos.

load...

Sau cum ai ar trebui să te deschizi online dating, dacă nu sunteți confortabil cu atmosfera? Din nou, ai face prin aplicația în jos.

Down este modul cel mai sigur și confidențial să declare ceea ce doriți (și a obține ceea ce vrei) - nici o rusine sau frica!

Cum să „Dă-te jos“ sau „Get Data“

Din frustrare în creștere cu piața de dating, Colin Hodge cofounded în jos (cunoscut anterior ca Bang cu prietenii), în ianuarie 2013, ca o modalitate pentru oameni în mod explicit, și în particular, de stat ceea ce caută fără jenă.

Membrii, a căror vârstă medie variază între 18 și 35 de ani, conectați-vă prin Facebook și în jos utilizează prietenii lor, prietenii de prieteni și alte conexiuni pentru a crea meciuri.

load...

Pentru ceva un pic mai serios, utilizatorii pot alege să „Get Data“, dar, în cazul în care doresc ceva mai casual, atunci ei pot alege „Get Down. '“

Jos co-fondator Colin Hodge.

Păstrarea cu tema anonimă, indiferent de ce alege un utilizator, persoana de la celălalt capăt nu poate vedea cine sunt ei până când aleg, de asemenea, pentru a obține o dată sau de a lua în jos.

Spre deosebire de cele mai multe site-uri matrimoniale, utilizatorii nu trebuie să completeze un profil lung cu anecdote inteligente, iar participarea este complet secret, cu excepția cazului în membrii au ales altfel.

Utilizatorii, de asemenea, primesc un scor Bangability, care a spus Hodge este o „formulă secretă“, în funcție de cât de mulți oameni le-au privit și cât de mulți oameni sunt interesați de a întâlni fie pentru o dată sau pentru a obține în jos.

În jos, care este disponibil pe iOS și Android, de asemenea, lansează o nouă caracteristică numită „Alegerea Daily“, în cazul în care utilizatorii obține cele mai bune 10 de meciuri ale zilei în loc să glisezi în sute, dacă nu mii, de oameni pentru a găsi un meci.

load...

„Este doar o modalitate ușoară de popping în App, a petrecut 30 de secunde și apoi se întâmplă cu ziua - asigurați-vă că primiți această dată stabilită pentru săptămâna și simt ca nu este un proces copleșitoare, dar este ceva care se potrivește în viața ta“, a spus Hodge.

Nu este o altă aplicație agatare schițate

Deci, ce ține în jos de la a fi grupate cu aplicații de montaj spammy? Onestitate.

Jos a luat ceea ce lipsea de pe piață (un site de matrimoniale care nu este scammy sau care par a fi prea perfect) și a creat o modalitate pentru ca oamenii să se conecteze într-un mod pe care ei știu este oferindu-le ceea ce doresc și să nu pierdem timpul lor.

„Suntem atât de folosit pentru oameni un fel de zahăr acoperire dating scena“, a spus Hodge. „Am vrut să dea oamenilor un mod mai onest să se conecteze între ele și asigurați-vă că nu suntem, sincer, bullshitting-le,“ el a spus.

Această onestitate, de asemenea, este reflectată în baza de utilizatori Down.

Potrivit lui Hodge, compania a luat abordarea socială a obține de tracțiune, folosind cuvântul de gura pentru a răspândi vestea despre site-ul, care a condus la un produs mai autentic si clientela.

„Asta a păstrat calitatea site-ului nostru superior. Este păstrat, de asemenea, procentul de persoane potrivite și merge la o dată mai mare“, a spus el.

Un alt fapt distractiv: Este cea mai mare parte femei care sunt în căutarea pentru a obține în jos.

Hodge a spus 75 la suta dintre femei aleg pentru a ajunge în jos, comparativ cu 65 la suta din barbati, invocând securitatea ca motiv.

„Sincer este un mediu mai sigur decât a întâlni doar total straini“, a spus el. „Dorim să oferim femeilor posibilitatea de a fi o parte egală în procesul de curtare și de a avea libertatea de a alege orice intenție pe care doresc.“

Un admirator secret modern zi

Reacția de la utilizatori a fost extrem de recunoscător. Hodge a spus ca oamenii sunt incantati de a avea un loc unde se pot spune ceea ce doresc liber de judecată, iar în jos este fericit să-l dea lor.

„Oamenii fac acest lucru, oricum off-line, asa ca am putea la fel de bine să le dea tehnologia pentru a face acest lucru într-un mod mai bun“, a spus el. „Am știut, mai ales pentru tânăra generație, că a existat o nevoie de a aduce întâlnire în epoca modernă și face mult mai simplu.“

Hodge încurajează utilizatorii să invite anonim prietenii pe care doresc să coboare cu prin intermediul site-ului. Și ați ghicit - persoana care invita nu va ști că te până când semnează.

„Vrem ca oamenii să invite prietenii lor într-un mod secret, prin app, și cred că crește șansele fiecăruia de succes“, a spus el. „E un secret notă admirator modern zi puteți trimite prietenilor prin mesaj text.“