Dr. Bradley Nelson invata singuri si cupluri sa elimine bagajul emotional si sa se deschida iubirii

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Dr. Bradley Nelson este un chiropractician holistică care pionier două sisteme de vindecare bazate pe energie: Codul Emotion și Codul de corp. El a creat un șablon simplu pentru a ajuta persoanele singure și cupluri se scape de emoții negative și să deschidă inimile lor de a iubi. El și- a petrecut peste 30 de ani schimbul de metodele sale și transformarea modul în care oamenii gândesc, simt, și conectați la un nivel fundamental. Peste 5.000 de practicanți din întreaga lume au urmat exemplul său și a luat cursurile sale de certificare on - line pentru a afla secretele de vindecare a energiei.

Dr. Bradley Nelson a fost la o răscruce în viață, în 1988. Pe de o parte, el ar putea intra în programul de MBA de la Universitatea Brigham Young și a devenit un om de afaceri. Pe de altă parte, el ar putea urma pasiunea din copilărie pentru vindecare și să devină un chiropractician holistică. Dr. Brad și soția sa, Jean, a făcut o listă pro și contra, dar încă nu a putut face până mintea lui.

load...

După ce sa rugat pe ea și de dormit pe ea, Dr. Brad a avut o revelație. El a trezit umplut cu un sentiment puternic că a fi un vindecator a fost cel mai bun ar putea face.

„Mintea mea era plină de gânduri de serviciu pentru omenire și pentru umanitate“, a spus el. „Este imposibil pentru mine să descrie ceea ce această experiență a fost ca.“

Dr. Brad Nelson este un chiropractician holistică, cel mai bine vandut autor și expert în energie de vindecare.

La fel ca asta, dr Brad a dat seama că era chemarea lui sacră de a deveni un vindecator holistică. A urmat Colegiul de acupunctură Life Vest în San Lorenzo, California, unde a absolvit cu onoruri.

load...

În practica sa privată ca chiropractician, Dr. Brad a văzut toată lumea de la nou-născuți la bunici. El a folosit abilitățile sale de a vindeca trupurile lor, dar a început să se întrebe dacă ar putea merge mai adanc si vindeca problemele emotionale de multe ori la rădăcina durerii.

„Aceste energii emoționale devin blocate în corpurile noastre după ce trec printr-un eveniment emoțional intens - ca o despartire“, ne-a spus. „Aceste emoții pot fi atât de puternic încât să poată fi blocate în organism. Totul funcționează pentru că suntem făcuți din corp energy.The în sine este făcut din energie „.

Bazându -se pe ani de experiență și cunoștințe subtile, dr. Brad a dezvoltat un sistem simplu de utilizat energii de vindecare pentru a scăpa de oameni de emotii negative , prins în interiorul lor. În 1998, el a început să predea seminarii pentru a împărtăși cunoștințele sale, iar în 2007 a publicat o carte care detaliază „ Codul Emotion.“

load...

Astăzi, inima zdrobită pot găsi consiliere și vindecare prin navigarea gratuit resurse de auto-ajutor sunt disponibile pe site - ul Dr. Brad. El a pus împreună instructive cursuri online, videoclipuri și articole pentru a ghida oamenii în timpul călătoriilor, și el susține , de asemenea , o rețea globală tot mai mare de practicieni care folosesc acest sistem holistic pentru a vindeca corpul, mintea și inima.

„Întotdeauna am am avut nevoie de conducere pentru a ajuta oamenii și pentru a permite oamenilor să se ajute singuri“, a spus el. „Este un lucru uimitor. Eu chiar cred că acest lucru este misiunea mea în această lume „.

Emoțiile Trapped crea „inima-Walls“

După experiențe dureroase emoțional sau traumatice, mulți oameni bloca toate sentimentele negative din interiorul lor. Unii oameni construi un zid de frică și de furie, și că bariera păstrează dragostea de la obtinerea în interior. Dr. Brad numește aceasta o inimă-perete, iar el a spus că este incredibil de comună în ambele single și couples.According Dr. Brad, aproximativ 93% dintre oameni au o inima-Wall le deține înapoi de la adevărata conexiune umană, cu inima deschisă.

„Codul Emotion“ oferă un ghid pas cu pas cu privire la modul de a elibera emoțiile negative.

„Nouă din 10 persoane arewalking în jurul valorii de a asculta la creier, care e în capul lor, în loc de creier, care este în inimile lor“, a explicat el. „Pentru a găsi sufletul pereche și manifesta planul vieții sunt capabili, ei trebuie să scape de acea inimă-perete.“

Single și cupluri pot începe într - o călătorie de vindecare prin găsirea unui practician care este specialist în Codul Emotion Dr. Brad sau sistemele Cod caroserie. Acești profesioniști pot deschide mintea oamenilor la energia de vindecare din interior. Dupa cateva sedinte, ghidurile holistice pot elibera emoțiile prinse clientului, asa ca el sau ea poate începe în stare proaspătă , cu o energie nouă, pozitivă. Acest sistem îi ajută pe oameni să lăsați bagajele lor emoțională în spatele și de a atrage relații sănătoase.

Codul Emotion și Codul corpului poate transforma viziunile oamenilor asupra vieții și iubirii, care poate duce la schimbări dramatice în emoțională și bunăstarea fizică.

Unii clienți se confruntă cu obstacole emoționale grave, inclusiv tulburări de alimentație și PTSD, și ei găsesc confort în energia de vindecare logodită în programele de Dr. Brad. Dacă te simți blocat într-un ciclu negativ, puteți trage din Codul Emotion și Codul de corp pentru a obține capul și inima ta în locul potrivit.

„Când te-a pus un zid în jurul inimii, interferează cu capacitatea de a da și de a primi dragoste, într-adevăr profund conectați cu alții“, a spus el. „Inima este într-adevăr un al doilea creier.“

Stăpânirea Energie Vindecarea în cadrul Programului de certificare

Dr. Brad plonjează adânc în secretele sale de vindecare a energiei în programele de certificare online , care instruiesc oamenii să acceseze puterea lor de vindecare. Aproape 5.000 de persoane din 78 de țări au trecut prin aceste programe de șase luni și Emotion certificate devin Cod Practicienii sau cod de corp practicieni. Mulți dintre acești profesioniști folosesc abilitățile lor de a vindeca oamenii de la distanță prin apeluri video, și se bucură de libertatea de a trăi și de muncă oriunde în lume.

„Odată ce ați însușit acest sistem, canrelease emoții, ziduri de inima clare prins în capcană, și, în multe cazuri, schimba viața“, a spus dr Brad, „dar ar putea să nu îndeplinească de fapt clienții dumneavoastră în persoană.“

Dr. Brad folosește psihologia energetică pentru a îmbunătăți viața de sănătate, fericire, și dragostea oamenilor.

Dr. Brad a spus maseuri, Marines, medici și mame cu normă întreagă au folosit aceste tehnici pentru a robinet în mintea subconștientă și eliberați emoțiile negative, blocându-le din dragoste.

Odată ce practicanții înțeleg cum să atingeți în energia universului, se pot conecta la un nivel mai profund și să conducă clienții la o stare pozitivă de being.It poate dura cât mai puțin de o oră pentru a elibera oamenii de vinovăție, durere de inimă, conflict, și alte emoții prins în capcană.

„Există o energie în univers“, a spus dr Brad. „Se poate numi orice doriți. Graţie. Dumnezeu. Sursa de energie. Dar există această putere în univers că, dacă apăsați în ea și cere ajutor, atunci va primi acest ajutor „.

Dr. Brad își propune să extindă programul său de certificare în următorii câțiva ani și a oferi oamenilor acces mai mare la puterea de transformare a Codului Emotion și Codul de corp.

Desigur, nu trebuie să câștige o certificare pentru a folosi codul Emotion pe tine si cei dragi. Nenumărați oameni din întreaga lume folosesc aceste tehnici pentru a ajunge la rădăcina durerii lor și a elimina energia negativa din inimile și mințile lor.

„Munca noastră se bazează pe ideea că mintea subconștientă știe cu înțelegere precisă și perfectă ceea ce au cu adevărat nevoie și de ce nu este de lucru“, a spus dr Brad. „Codul Emotion și Codul de corp robinet într-un computer incredibil de puternic, care este mintea noastră subconștientă.“

Un fenomen global schimbă vieți

Dr. Brad a găsit chemarea lui ca un expert important in vindecare de energie, iar el a asistat la puterea de a schimba viața. De exemplu, o asistentă medicală în vârstă de 38 de ani, a vizitat biroul său, deoarece ea se confrunta cu dureri de gat cronice.

El a aflat că ea nu a datat în opt ani și nu a fost deschis de a iubi din cauza unei despărțiri proaste. Cu permisiunea ei, Dr. Brad a luat cinci minute pentru a îndepărta emoțiile negative, din inima ei. Când a fost făcut, a spus durerea de gât a fost plecat, iar ea a părăsit sentimentul de birou bun.

„Aceasta este o viata- i va schimba carte despre un concept de viata modificarea.“ - Katrina într - o revizuire a „The EmotionCode“

Două săptămâni mai târziu, a venit înapoi la Dr. Brad și a spus că a întâlnit cu iubitul ei din copilărie și a căzut în dragoste peste tot din nou. Trăia doar în jos pe strada de la ea de ani de zile, dar ei nu au cunoscut până atunci.

Pagina marturii Codul Emoția este plin de multe povești la fel de inspiratie de la oameni care spun ca sistemul sa stricat zidurile lor, a luat durerea lor, și le -a pus pe o cale de vindecare.

„Dr. Nelson are capacitatea de a face complexe simplu, și să învețe pe oricine aceste metode de vindecare uimitor de profunde“, a spus un asistent social numit Gwen L.«Această informație a schimbat cu adevărat direcția vieții mele pentru mai bine».

O femeie din Italia a scris Dr. Brad în 2015 să spună că a simțit soțul ei a fost un om nou după ce trece prin Codul Emotion. Ea a spus soțul ei a fost mai veselă și ofertă, iar ei au devenit mai aproape ca un cuplu, după 10 ani de căsătorie.

Motivational speaker -ul Tony Robbins a scris o prefata pentru ediția revizuită a „Codul Emotion“ , și el susține sistemul de vindecare a energiei din toată inima. „Eu cred că descoperirile din această carte poate schimba intelegerea modului in care ne - am stoca experiențe emoționale“ , a scris Tony. „Este speranța mea că mai multe milioane vor fi conduse de a utiliza acest instrument simplu pentru ei înșiși și pe cei dragi lor se vindeca.“

Dr. Brad a spus că e umilitor să aibă atât de mulți oameni care susțin demersul său de a vindeca și de a preda de oameni din întreaga lume.

„Întotdeauna le spun oamenilor mi mulțumești«Eu doar lucrez aici.» Nu are mult de a face cu mine - eu sunt doar profesor“, a spus el. „Eu chiar simt toată această misiune a mea a fost orchestrat de sus de mai sus.“

Dr. Bradley Nelson Încurajează inima zdrobită pentru a vindeca

De la acea dimineață fatidică în 1988, Dr. Brad nu a oscilat în misiunea sa de a răspândi energie de vindecare în întreaga lume. El a efectuat seminarii, cărți scrise, cursuri artizanale, și a condus consultări unu-la-unu pentru a împărtăși cunoștințele sale despre legătura dintre inima și corpul.

Fie că sunteți obtinerea de peste o despartire sau se confruntă cu conflicte conjugale, te poți elibera de energia negativa prin invatarea despre Codul Emotion și Codul de corp. Aceste tehnici simple de a elimina emoțiile captivă în jurul inimii și a oferi oamenilor posibilitatea de a începe în stare proaspătă, în dating scena.

„Noi credem că fiecare persoană de pe această planetă are darul înnăscut - și dreptul de întâi născut într-adevăr - să fie capabil să se vindece“, a spus dr Brad. „Codul TheEmotion te învață cele mai simple moduri de a începe să luați înapoi această putere și capacitatea de ai.“