Dr. Carmichael îi ajută pe cei cu o singură atingere să găsească relații de împlinire

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Dr. Chloe Carmichael ajută simplu de succes găsi relații sănătoase, semnificative. Combinând studiile clinice, experiența și fundal holistică, ea creează un spațiu pentru clienții pentru a defini ceea ce doresc un partener, recunoaște modelele lor de sabotare de datare, și de a găsi persoana visurilor lor. Prin terapie si coaching - ul, Dr. Chloe si asociatii ei invata cum sa comunice simplu nevoile lor cu încredere. Cartea ei, „ Cele 10 Porunci de dating ,“ oferă , de asemenea , consiliere atacabil pe realizarea unei relații de durată, plină de satisfacții. Dr. Chloe nu cere doar clienții ei cum se simt cu privire la problemele lor, ea se rostogolește mânecile ei și le oferă instrumentele, strategiile, și direcția de care au nevoie pentru a realiza obiectivele lor în dragoste și dincolo.

Ai ajuta pe alții atinge obiectivele lor personale a fost întotdeauna o parte a scopului Dr. Chloe Carmichael, și calea ei de a deveni un psiholog clinic a fost înrădăcinată în care dorința de a ajuta oamenii.

„Am fost un profesor de yoga înainte am fost un psiholog și am fost de lucru cu oameni pe obiective specifice au vrut să realizeze“, a spus ea. „Am fost explorarea sursele lor de tensiuni, ceea ce au făcut pentru a le gestiona, și, desigur, a vorbit despre modul în care acestea ar putea folosi de yoga si meditatie pentru a ajuta la a face cu ei.“

load...

Lucrul cu clientii ei yoga au descoperit o pasiune mai profundă pentru Dr. Chloe. Ea a spus că a început să dezvolte un interes pasionat în clienții ei obiectivele personale, progresul, precum și factorii în viața lor care au determinat fiecare. Acest lucru a stârnit dorința de a afla mai multe.

„Am vrut să se angajeze cu clienții la un nivel mai profund, mai holistică decât doar yoga“, a spus ea.

Deci, ea a urmat doctoratul in psihologie clinica. Din moment ce urma cursurile universitare, ea a deschis o practică înfloritoare, autorul mai multor lucrări, și a câștigat o mulțime de formare și de cunoaștere experimentală - nu numai în psihologie, ci și în meditație și obiectiv-realizare.

load...

Este mandra de natura hibrid unic al formării sale academice și de învățare holistică.

„I a păstra cunoștințele mele de meditație și yoga, dar am vrut să adăugați cunoștințele mele despre psihologie pentru a lucra cu oamenii pur și simplu în sesiunile de terapie si coaching“, a spus ea.

Dr. Chloe, care se întâlnește cu clienții din întreaga lume și în practica ei din New York City, a spus că se aplică toate de formare și expertiza pentru a ajuta clientii sa vezi rezultate dramatice.

Hands-On Terapie și Coaching conceput pentru profesioniști

Dr. Chloe lucreaza cu o echipa de opt terapeuți, și de multe ori vede bărbați și femei singure, care sunt în căutarea unui partener de viață. Ea abordează probleme comune clienții ei se luptă cu, printre care se ocupă de o despartire, de învățare pentru a stabili limite, și modul în care până în prezent mai inteligent.

Ea a spus cele mai multe femei se luptă în relații, deoarece ele datează, fără a fi simplu despre ceea ce doresc.

load...

„Eu lucrez cu o mulțime de femei care sunt foarte de succes, dar ei luptă în departamentul de relații. Fie că au probleme cu obtinerea pe o mulțime de primele date, sau ei vor la date, iar apoi acestea sunt obtinerea în relații de un pic prea devreme. Ei tind să fie comise emoțional înainte ca acestea să înțeleagă interesul celeilalte persoane și capacitatea pentru o relație pe termen lung“, a spus ea.

Dr. Chloe, de asemenea, subliniază faptul că multe femei cred că ei se proteja punct de vedere emoțional, deoarece ei așteaptă până când sunt într-o relație monogamă să facă sex. Ceea ce ei de multe ori nu înțeleg, cu toate acestea, sunt motivele pentru care cealaltă persoană dorește monogamie.

Dr. Chloe Carmichael si echipa sa dea clienților lor instrumentele necesare pentru a manifesta o schimbare în sine.

„O mulțime de ori, un om vrea monogamie, pentru că vrea o relație sexuală monogamă. Este echivalentul a „merge de echilibru,“ în cazul în care femeia se simte că e practic tabu pentru a vorbi despre logodna“, a spus ea. „Asta în cazul în care femeile se pot bloca. Ei nu vor să fie urmărirea om, dar ele sunt într-o situație în care au decis să fie monogami la el, și el nu plănuiește să se deplasează relația înainte.“

Acesta este un domeniu în care este specializată Dr. Chloe.

Dr. Chloe oferă ei strategii și instrumente de pacienti pana in prezent cu înțelepciune. Aceste modificări simple și practice sunt adesea descoperite prin terapie care produce o experiență mai plăcută datând de succes. Clienții ei să învețe cum să gestioneze emoțiile lor și îndeamnă, astfel încât lucrurile să nu degenereze prea repede.

Ea, de asemenea, îi învață să-și exprime nevoile lor într-un mod care nu sună în nevoie, ci, mai presus de toate, ea susține clienții ei prin acest proces, oferindu-le intervențiile terapeutice specifice pentru a le ajuta să modifice în mod radical modelele lor de datare și să obțină rezultate ei merita.

Cele 10 porunci ale dating: Cum se ajunge într-o relație care durează

Una dintre resursele de ghidare Dr. Chloe folosește pentru a ajuta clienții și non-clienți găsesc relații de calitate este cartea ei, „Cele 10 Porunci datării.“ Cartea apărut la viață în timp ce se pregătea pentru un interviu televizat.

„Am fost la televiziune pentru a vorbi despre intalniri din New York, și am vrut să mă păstreze organizat pentru segmentul. Așa că am scris primele mele 10 sfaturi despre întâlnire, și gazda, Ernie Anastos, mi-a spus că ar trebui să le distila la o carte scurtă, ușor de citit. Am crezut că a avut dreptate, așa că am făcut-o“, a spus ea.

Cartea doctorului Chloe a fost inspirat de una dintre aparițiile sale de televiziune.

Ea pachete cartea cu cunoștințele ei despre modul în care până în prezent inteligente și a scăpa de modele provocatoare. Ea a folosit unele dintre aceste sfaturi - și expertiza ei ca un psiholog clinic - pentru a găsi bărbatul visurilor ei. O mare parte din sfaturile ei se bazează pe auto-cunoaștere și încrederea în sine, cu un mod clar de a le adopta.

Cititorii au apreciat o majoritate covârșitoare carte. Într-o recenzie on-line, un cititor, Ian, a spus: „Îmi doresc această carte au fost disponibile pentru mine acum 10-20 de ani. Ce ușor de citit ghid informativ încă să preia controlul asupra vietii tale intalniri. Aceasta carte este pentru persoana care a fost mereu frustrat, iar acestea sunt acum serioase cu privire la preluarea controlului asupra vieții lor de întâlnire.“

Cartea este disponibilă în copertă moale, pe Kindle, audiobook, și chiar pe video. Ea a spus că mulți dintre clienții ei se bucură în special audiobook.

„O mulțime de oameni ca asculta principiile de multe ori astfel încât acestea să poată să le păstreze în partea din spate a mintea lor“, a spus ea.

Breakup de sprijin poate Turn inimile sparte în New Beginnings

Uneori, trebuie să lase o relație care nu este corect pentru a găsi relația pe care meniți să fie. Alteori, partenerul dumneavoastră decide că nu ești cea. Indiferent de motiv, despartiri poate fi dificil și de multe ori ne duce înapoi în comportamente vechi, care nu sunt sănătoase.

Dr. Chloe are o vastă experiență ajută clienții să treacă peste despărțiri. Ea înțelege că lucrează printr-o ruptură nu include doar obtinerea trecut tristețea imediată și dezamăgire, dar, de asemenea, înțelegerea modelele care au contribuit la despartire.

De asemenea, ea ajută clienții să învețe cum să gestioneze sentimentele de singurătate, care poate fi una dintre cele mai dificile aspecte ale unei despărțiri. Unele dintre sesiunile ei se concentreze chiar și cu privire la modul să se ocupe de nevoia de a contacta un ex și cum să reacționeze în cazul în care contactele ex tine.

Alte sesiuni includ exerciții pentru a vă ajuta să recâștige stima de sine și de identitate pentru a te pregăti pentru intalniri din nou , și de a găsi un sănătos, iubitor relationship.For cei care se confruntă recent o despartire, ea oferă 14 zile de despărțiri asistență prin e - mail pentru a le ajuta tranziția de la o relație și într - un nou capitol din viața lor.

Resurse Dr. Chloe da oamenilor Insights Crucial

Dr. Chloe oferă o mulțime de resurse on-line pentru a ajuta oamenii să facă schimbări productive în dating viața lor. În plus față de cartea ei, ea are un blog informativ întreținută pentru a ajuta clienții săi - și alți profesioniști care au mare - se ocupă cu problemele de viață aruncă la ei.

Dr. Chloe a spus că iubește munca ei și se simte recompensat de succesul pe care ea vede clienții ei experiență în fiecare zi.

„Ce o mulțime de clienții mei spun ca le place despre mine este că nu spun doar,«Cum te simți în legătură cu asta?» Am oferi sfaturi practice comportamentale, cognitive „-. Dr. Chloe Carmichael

O poveste de succes tipic este, de obicei, un client de sex feminin, care se simte ca ea trage cu capul de perete cu datarea, a spus dr Chloe. „Ea nu fie întâmplă date suficiente, datând oamenii greșit, sau pentru a obține comise înainte ca persoana face un caz bun ca de ce ea ar trebui să devină monogamă cu ei“, a spus ea. „Prin munca pe care o facem împreună, femeile găsesc adesea o relație sănătoasă, monogamă care duce la angajament și de căsătorie.“

Dr. Chloe a spus că își găsește cariera de abilitare si indeplinirea, deoarece ea oferă clienților instrumentele de care au nevoie pentru a găsi fericirea, și clienții ei găsesc Empowering ei, deoarece ea îi învață cum să se vindece din interior.

„Ce o mulțime de clienții mei spun ca le place despre mine este că nu spun doar,«Cum te simți în legătură cu asta?»“, A spus ea. „Am oferi sfaturi practice, cognitive comportamentale pentru a ajuta oamenii schimbări manifeste în viața lor.“