Dr. Dorree Lynn oferă consiliere salvie pentru daters cu care se confruntă provocări în dragoste, sex și relații

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Dr. Dorree Lynn este un expert relație și psihoterapeut instruit , cu o înțelegere profundă a ceea ce este nevoie pentru a face o poveste de dragoste trecută. Ea și- a petrecut zeci de ani scriu despre probleme de relație, consultanță pe probleme de datare, și vorbesc despre problemele sexuale dintr - o perspectivă matură. Dorree oferă unu-la-unu consultații pentru single și cupluri în căutarea pentru a adăuga coaja rasa la viata lor de dragoste. Ea oferă compasiune și în jos pe pământ de orientare cu privire la orice , de la dating online , de sex marital. Dorree a inspirat nenumărate persoane să meargă după tipul de viață pe care doresc , fără a lăsa vârsta sau nesiguranțe lor să stea în calea. „Vreau doar să - mi trăiesc viața cu scop“ , a spus ea, „și de a folosi abilitățile mele pentru a ajuta pe alții.“

Dr. Dorree Lynn a trăit o viață de aventură abundente. În aproape 77 ani, ea a călătorit foarte mult, copiii adoptați în India și Asia, a obținut un doctorat în psihologie, a publicat trei cărți, și a stabilit expertiza ei într-o varietate de subiecte, inclusiv sexualitatea, caregiving, sănătate holistică, și de pensionare.

load...

Dr. Dorree Lynn se angajează cu oamenii pentru ai ajuta să înțeleagă adevărata natură a iubirii și a sexului.

În anii 1990, shefounded și a publicat un e-revista pentru a da sfaturi în jos pe pământ pentru persoanele de peste 50 de ani, în 2010, ea a apărut ca sexpert la emisiunea de televiziune AARPs „My Generation“.

Acum Dorree oferă experiența ei de viață extraordinară pentru single și cupluri în consultări unu-la-unu. Ea este un profesionist psihoterapeut și relația expert cu multe perspective utile pentru a partaja. „Trebuie să trăiești bine salvie bine“, ne-a spus ea, „și am trăit peste tot în lume.“

load...

Cu sediul în Charleston, Carolina de Sud, Dorree ofera coaching-ul personalizat și îndrumare pentru oameni de toate vârstele, deși ea are o afinitate deosebită pentru a ajuta persoanele în vârstă. Scopul ei principal este de a încuraja oamenii până în prezent fără să se teamă și să îmbrățișeze orice etapă a vieții sunt în. Ea poate oferi sfaturi de abilitare la provocările cu care se confruntă oricine în viața lor de dragoste.

„Dating pot fi educaționale și de distracție, nu este un calvar“, a spus ea. „Aceasta înseamnă doar de învățare pentru a elimina broaștele înainte de a primi negi dăunătoare. Îmi place concentrându-se pe ai ajuta pe oameni să se bucure de acest proces. Scopul se va întâmpla.“

Schimbul de decenii de viata experienta ca antrenor si Mentor

De-a lungul carierei sale, Dorree a lucrat cu cupluri si single pe o varietate de probleme personale. Ea a oferit sfaturi realiste pentru cupluri mai mari în speranța de a retrezi idila lor, iar ea a oferit detaliate editări de profil pentru dating daters 20-ceva în speranța de a întâlni pe cineva on-line. Ea se bucură de a fi un mentor pentru bărbați și femei în lume modernă, datând. De-a lungul anilor, ea a sfătuit multe mutari si vibratoare din SUA.

load...

Dorree ascultă foarte atent pentru clienții ei ca ei vorbesc despre problemele lor, și ea pune întrebări pătrunzătoare despre relațiile lor din trecut, temerile și obiectivele. „Eu încerc să reformulezi, reforma, și redirecționa“, a spus ea, „în timp ce, în același timp, tinzând la problemele lor de bază.“

Sfatul său pentru single de astăzi este de a fi sincer cu privire la cine sunt și să realizeze că toată lumea va avea defecte. Dorree crede că toată lumea are ceva valoros de oferit într-o relație, și ea are un talent pentru a face simplu vedea că vârsta, greutatea sau titlul lor de locuri de muncă nu le face undateable. Este normal să aibă bagaj, dar poate oferi încă ceva valoros pentru cineva al cărui bagaj completează ta.

Dorreetries pentru a preda clienților săi cum să se aștepte neașteptate și să păstreze o minte deschisă pe tot parcursul procesului de întâlnire.

„Misiunea mea este de a ajuta oamenii nu ajunge doar peste temerile lor, ci pentru a vedea în ei înșiși ceea ce văd în ei“, a spus ea. „Dating este doar o parte din ceea ce fac. Am ispravnic.` ajutând viața oamenilor de schimbare „.

Autor al „Sex pentru Grown-Ups“ și alte lucrări Mai multă putere

Deși Dorree nu a stabilit a fi un autor publicat, atunci când ocazia sa prezentat, ea a sărit pe ea. În 2000, ea a publicat „ Obținerea de Sane fără a merge Crazy “ , o carte de non - ficțiune despre cum să te vindeca prin psihoterapie și îngrijire spirituală. Ea se ocupă cu subiecte tabu , cu un ton franc și cunoștințe, demitizarea mituri și recomandând o cale de wellness emoțională și mentală de lungă durată.

Următorul ei carte, „ Când omul pe care îl îndrăgiți este Ill “ , abordează un alt subiect dificil: ce să facă atunci când un partener romantic se confruntă cu o criză medicală sau de boli cronice. Cartea descrie cum este să fii un îngrijitor pentru un partener iubit și servește ca un ghid de inspirație pentru mulți cititori. „Aceasta carte ma ajutat să văd o altă perspectivă“ , a scris DreamerNorth într - un comentariu pe Amazon. „Dacă ești un îngrijitor, aceasta este una dintre cele mai bune cărți pe care se spune ca este.“

„Nu se va simți vechi când ai citit această carte. Mai degrabă te vei simti bine despre tine.“ - Dr. Barbara Becker Holstein într - o revizuire a«Sex pentru Grown-Ups»

În cele din urmă, cele mai recente munca ei, „ Sex pentru Grown-Ups “ , vorbește ceva într - adevăr puțini vorbesc sincer despre în cultura pop - dorința persoanelor în vârstă pentru sex. Ea patrunde in concepții greșite despre sex după 50 și dezvăluie adevărata natură a intimității pentru adulți. „Ajută oamenii să regândească cine sunt și ceea ce doresc“ , a spus Dorree.

Lumea sa schimbat dramatic în ultimele decenii, și Dorree consideră baby boomers pionierii unei noi ere de conectare și de comunicare. Ea vrea să ajute persoanele în vârstă de astăzi naviga întâlniri și relații cu provocări, inclusiv online dating, scriind cu compasiune si onestitate.

În anii următori, Dorree intenționează să publice o nouă carte despre relații și de a construi prezența ei pe YouTube, astfel ea poate lua cuvântul și partea ei, datând de înțelepciune, cu cât mai mulți oameni posibil.

Schimbarea inimile si Minds de reîncadrare datarea Experience

Dorree a făcut un impact asupra vieții oamenilor, ajutându-le să vedem ce este important în viața lor. Ea se apropie de întâlnire, de sex, și probleme de relație cu o atitudine pozitiva, poate-do. Ea a sfătuit cuplurilor căsătorite cu privire la modul de a păstra romantismul merge cu inaintarea in varsta. Ea a ajutat la 20 si ceva face o prima impresie buna la o dată. Și ea a inspirat nenumărate persoane pentru a da dragoste o altă șansă.

La mijlocul anilor 1990, Dorree chiar a ajutat fiica ei cea mai veche a scrie un profil atractiv întâlnire. Fiica folosit ca profil de matrimoniale pentru a satisface viitorul ei soț, care a fost prima și singura data ei on-line și au fost acum căsătoriți de peste 25 de ani. Pentru această zi, Dorree consideră că cea mai mare povestea ei de succes.

„Dating este ca de locuri de muncă de vânătoare cu inima ta pe mânecă“, ea ne-a spus. „Este infricosator, dar oamenii trebuie să iasă acolo.“

Dorree crede cu tărie că este cineva pentru toată lumea acolo, și este treaba ei de a aduce cele mai bune din clienții ei și să le ofere sprijin atunci când navighează pe scena modernă întâlnire și dau seama ce vor.

„Cred că de dating ca o educație, nu este un scop final“, a spus ea. „Veți învăța despre tine și o altă persoană. Este o experiență minunată, dacă stai să te gândești în acest fel.“

Dorree este o influență dinamică, pozitivă pe Singles & Cupluri

Din living pe plajă, cu beduini să vorbim despre sex la televizor, Dr. Dorree Lynn a avut multe experiențe remarcabile pe care ei au învățat o mulțime de lucruri despre natura vieții și a relațiilor umane. Acum, ea se străduiește să împărtășească ceea ce ea știe cu oameni de toate vârstele. Fie că sunteți în căutarea sfaturi cu privire la modul în care mesajul o pasiune Tinder sau cum romantismului un partener de 40 de ani, veți găsi Dorree dornici de a ajuta cu orice întâlnire dilemă prin oferirea de sfaturi cunoștință și însuflețită.

Ca psihoterapeut, a remarcat, intalniri antrenor, și sexpert, Dorree împărtășește vederile ei cu privire la modul de a trăi viața la maxim, indiferent de varsta esti.

„Eu încerc să acționeze ca un agent de schimbare pentru cât mai multe viața oamenilor ca pot“, a spus ea. „Noi lucra în colaborare atât pentru progresul lor, o persoană, un grup sau o interacțiune de zi cu zi, la un moment dat. Dragostea într-adevăr face lumea să se învârtă. Ea îi ține pe oameni sănătoși, cât și fericit.“