Dr. Emily: examinarea modului în care genul formează cine suntem

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

TL; DR: Atunci când este vorba de a înțelege modul în care genul noastra afecteaza viata noastra de zi cu zi, e cu greu o persoană mai bine să apeleze la decat Dr. Emily Fairchild , un profesor de sociologie la New College din Florida.

Ea poate merge pe ea anul al optulea ca profesor de sociologie la New College din Florida, dar Dr. Emily Fairchild a fost întotdeauna atras de acest subiect, în special joacă rolul de gen.

„Am fost întotdeauna preocupat de modul în care funcționează lumea, nu doar ca un grup de indivizi, dar cum suntem conectați unul cu altul, și recunoscând importanța structurii sociale -Asta nu cream doar viața noastră de la zero, dar că suntem afectați de oameni, organizațiile și instituțiile juridice care modelează viața noastră“, a spus ea.

load...

În timp ce tema de gen poate fi unul covârșitor larg, acest articol se va concentra pe cercetare cele mai influente Fairchild pana in prezent:

Ce sunt „ritualuri genizate în nunti“?

În lucrarea sa cea mai recentă, „Examinarea Ritualuri nunta printr-o lentila de gen multidimensionala: Importanța Analitic de a participa la (in) consecvența,“ Fairchild ia o privire mai atentă la comportamentul couplesas pe care intenționează și sărbători această ocazie specială, ritualurile traditionalgendered care să aibă loc, cum ar fi o femeie care tatăl ei a mers pe jos pe culoar, și multe altele.

load...

Pentru a face acest lucru, Fairchild a luat parte la opt ceremonii de nunta diferite, intervievarea mirii înainte și după și mai mulți oameni care au fost oaspeti la ceremonie.

Lucrările recente Fairchild analizează rolurile tradiționale de gen la nunți.

Marea takeaway Fairchild găsite prin această cercetare este că, în timp ce oamenii vorbesc despre nunți ca fiind individuale și lucrează pentru a personaliza experienta, ceea ce s-ar putea să nu realizeze este cât de mult influențează au familiile lor, prieteni și oaspeți.

„Sunt atât de multe moduri în care sexul este de la sine în ceea ce facem în ceremoniile noastre“, a spus ea. „Noi nu pun la îndoială că femeia este, probabil, va purta o rochie formală. Noi nu pun la îndoială că, probabil, va fi de culoare albă „.

Care este „paradoxul feminin / atlet“?

De cercetare de nunta Fairchild este de rupere nou la sol, dar de ce are ea vine următor este la fel de interesant.

load...

În lucrarea sa viitoare numita „Feminitate pe teren,“ sheuses date naționale sondaj care arată modul în care femeile colegial sportivi în șapte sporturi diferite doriți să apară în timp ce concurente.

In timp ce de cercetare din trecut arată athleticwomen nu sunt văzute ca feminine, deoarece sport sunt de obicei activități masculine, ceea ce Fairchild vrea cu adevărat să descopere este consecințele asupra așteptărilor în afara organelor acestor sportivi, inclusiv femeile devin apologia natura lor fizică și încearcă să supracompenseze prin căutarea morefeminine în timpul competiției.

Fairchild a fost un profesor de sociologie la New College din Florida timp de șapte ani.

Fie că este o femeie purtând un arc în herhair sau bijuterii în jurul valorii de herneck, Fairchild descrie aceste acte ca modul în care oamenii „fac gen“ particularlyin o prezentare fizică.

„Este una dintre cele mai clare modalitățile prin care comunica cu oamenii, dacă suntem un bărbat sau o femeie“, a spus ea. „Chiar și în timp ce faci acest lucru pe care acestea sunt de înaltă calificare la... Ei încă mai cred că este important să se uite feminin.“

A face vizibil invizibilul

Fairchild este doar zgârierea suprafeței pe cercetarea ei de sport. Următorul pas este de a analyzethe presiunile aceste femei se confruntă de la colegii de echipă și antrenori cu privire la modul feminin ar trebui să fie aspectul lor.

Și, în timp ce cercetarea ei este în continuă schimbare, scopul ei rămâne mereu aceeași - pentru a aduce la lumină modul în care formele de gen modul în care oamenii sunt tratate și care are putere în timpul diferitelor interacțiuni.

„Sper că face lucrurile conștienți că nu suntem conștienți de obicei“, a spus ea. „Pentru că sexul este ceva care este atât de înrădăcinată în viața noastră de zi cu zi, nu ne gândim la asta de multe ori.“

Eu, unul, știu că nu pot să aștept să văd ce descoperă următoare.

Pentru a afla mai multe despre Dr. Emily Fairchild si munca ei impresionant, vizitați www.ncf.edu/emily-fairchild.

Sursa foto: songbirdweddings.com