Dr. Hartman folosește mediul în psihologie pentru a antrena bărbații și femeile prin provocările întâlnirii

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Dr. Christie Hartman a părăsit cariera ca om de știință pentru a aborda problemele inimii. Ea a vrut să folosească doctoratul în psihologie la counselsingles pe probleme complicate de datare, astfel încât ea a scris o carte despre cum până în prezent separat și bărbații divorțați. Cititorii au apreciat ei tonul cu picioarele pe pământ și sfaturi cunoștință de cauză , iar cartea a devenit un bestseller. Astăzi, Christie coachespeople unu la unu, explicând modalități sănătoase de a depăși punctele slabe și datare pune bazele unor relații de durată. Analiza ei candid ajută daters să recunoască greșelile lor, schimba perspectivele lor, și să dezvolte strategii de îmbunătățire a se merge mai departe. Indiferent de întâlnire provocări cu care vă confruntați, puteți apela la Christieto descoperi soluții concrete fundamentate în înțelegerea profundă psihologice.

Dr. Christie Hartman numește ea însăși un om de știință a scăpat transformat antrenor relație. Simțul ludic al umorului și acreditărilor incontestabil impresionante fac ei să iasă în evidență în industria de dating. Ea a obținut un doctorat în psihologie de la Universitatea din Colorado și a lucrat ca un om de stiinta de peste un deceniu înainte de a decide adevărata ei chemare a fost ca wordsmith.

load...

Dr. Christie Hartman a devenit un antrenor de relație pentru a consilia simplu pe probleme comune de dating.

Christie a scris o carte de auto-ajutorare aboutthe obstacolele de dating un om separat sau divorțat recent. Christiehad experiență în această chestiune, a aflat despre problemele spinoase implicate, și speră să facă lumină asupra celor mai bune practici, semne de avertizare, și potențiale de afacere întreruptoare care pot veni atunci când construirea unei relații cu cineva bagajul who'scarrying dintr-o căsătorie anterioară.

Dating Omul Divorțat “ devine direct la punctul în stil clasic Christie și împuternicește cititorii să-buildlong pe termen conexiuni cu mature partners.Following succesul cărții ei, Christie a început să acorde împrumuturi expertiza ei la televiziunea națională (inclusiv „The Today Show“ și „Fox News live“) Andin sesiuni individuale de coaching cu bărbați și femei singure.

load...

Datarea profesionist ne experttold ea traversată două perspective asupra relațiilor, deoarece, cu toate că ea este bine educat în principiile psihologice, ea nu a devenit un terapeut licențiat, astfel încât ea a evitat să devină din legătura cu realitățile și imperfecțiunile interacțiunilor umane.

„Nu sunt implicat în afaceri psihologie“, a spus ea, „care cred că mă face să mă mai relatable.“

În ultimii ani, Christie a făcut un nume pentru ea insasi ca un antrenor relație quirky, Blunt, și eficiente cu sediul în Denver. Ea combină abilitățile de ascultare ale unui terapeut cu abordarea analitică a unui om de știință pentru a oferi un bun echilibru de sprijin și informații clienților săi de coaching. Toate în toate, Christie servește Asan autoritate, dar în jos pe pământ ghid pentru simplu confruntă cu o varietate de provocări de datare.

„Îmi place să se îngropa în chestii mai profunde“, a spus ea, „așa că voi vorbi despre temerile oamenilor sau limitele lor și de a lua într-adevăr în psihologia lor.“

load...

Un suportiv & flexibil Antrenor cu o politică de No-BS Strict

Puteți consulta cu Christie prin telefon sau prin Skype în coachingsessions care canrun până la 90 minutes.Clients vin la Christie pe bază de necesități. Ea nu impune un plan set de coaching la bărbați și femei singure în criză. În schimb, ea le permite să semneze pentru cât mai multe sau de puține sesiuni pe care le consideră adecvate.

Christie a spus că unii clienți vin în fiecare săptămână, în timp ce othersgo prin inițială consultă, să învețe ceea ce au nevoie să știe, și nu vin înapoi de peste un an. „Nu există nici o structură formală“, a spus ea, adăugând cu candoarea ei caracteristic, „Nu este un Moneymaker mare, dar sunt în regulă cu asta.“

În prima parte a sesiunilor de coaching Christie face un punct doar pentru a asculta ceea ce deranjează clientul ei. Ea dă o ureche simpatic la problemele lor și face tot posibilul pentru a înțelege problemele care stau la baza ținându-le înapoi în relațiile lor. Apoi, în a doua parte a sesiunii, Christie ofera un diagnostic complet a ceea ce a mers prost și cum să-l repara.

Christie se apropie de sesiuni de coaching ei cu o ureche empatici si mintea deschisa.

Relația antrenor nu bate în jurul bush.She equipsdaters cu măsuri practice corective pe care le pot pune în practică imediat ce acestea părăsesc sesiunea de coaching. Christie a spus abordarea ei de a coaching-ul este de a combina un sprijin din inimă cu soluții acționabile.

„Sunt bine cu dragoste dură“, a spus ea, „dar adevărul este dragoste regulat funcționează mai bine. Susțin oameni. Nu contează ce rahat au de-a face cu, eu sunt de partea lor „.

Coaching-ul este un concert part-time pentru Christie, dar ea ia munca ei cu divorțați, vaduv, si alte single-uri foarte serios. „Mi se pare foarte satisfacatoare“, ea ne-a spus. „Este modul meu de a contribui la a face lumea un loc mai bun prin îmbunătățirea o relație la un moment dat.“

„Dating Omul Divorțat“ oferă sfaturi bine Cercetat

Cu ani în urmă, Christie sa pomenit într-o relație cu un om care a fost separat de soția sa, și destul de multe probleme au apărut între ei, interesul ei dragoste, și fosta lui. Ea hadmany îngrijorarea cu privire la relația, dar prietenii ei nu a putut ajuta, deoarece ei nu ar fi fost în această situație ele însele.

Condus de a înțelege, Christieresearched întâlnire și divorțul până când shebecame autoritatea ea a fost în căutarea. Ea apoi a scris „Dating Omul Divorțat“ pentru a ajuta alte femei să învețe cum să gestioneze o relație cu cineva care trece prin sau de a trece peste un divort.

Deoarece succesul „Dating Omul Divorțat,“ Christie a scris mai multe guideson informațional navigarea în lume dating. Bookshave atins-o pe o varietate de subiecte valoroase, inclusiv online, dating, atractie, semnale mixte, steaguri roșii, și stima de sine. Ea face sugestii simple pentru a ajuta cititorii să evite pașii greșiți comune de dating și a obține rezultate în scenă modernă întâlnire.

„Nu este El, ci tu“ spune femei singure cum să identifice și corecte 10 greșeli de datare.

Publicat la începutul anului 2010, „ Nu e el, ci tu “ , a lovit un nerv , cu mulți cititori și a ajuns zeci de recenzii foarte bune. „ În cele din urmă cineva apelează femeile afară“ , a scris Jeanette C. Într - un comentariu de cinci stele pe Amazon. „Ne place să vină oameni, dar este nevoie de doi. Christie ne dă sfaturi practice pentru a ne ajuta să ținem capul drept.“

Un alt referent a spus că sa alăturat din nou lumea datând, după 25 de ani de căsătorie și au învățat cum să aibă succes la dating online, datorită onest și râde-out-tare de orientare în „Nu este el, ești tu.“

Christie subliniază, în cărțile ei importanța de a lua responsabilitatea personală pentru propria viață întâlnire și de a face un efort de a îmbunătăți. Ei sfaturi de datare acționabile au inspirat mii de bărbați și femei singure pentru a se stabili pentru succes romantic.

„Problemele de cuplu sunt despre noi, nu cealaltă persoană“, a spus ea. „Deci, este important să se lucreze pe tine mai întâi.“

Blogging Despre boală mintală și relații

De-a lungul anilor, Christie a devenit un scriitor prolific pe tema dating si boli psihice. Blogul Christie este plin de sfaturi nefiltrat, pragmaticsolutions și perspective semnificative pentru single cu care se confruntă relație situations.The încărcată emoțional expertbelieves stare bună de sănătate mintală și succes relație merg mână în mână, sosheendeavors să aibă un impact pozitiv viața oamenilor bytalking despre anxietate, de comunicare, de conștientizare emoțională, și alte subiecte profunde prin prisma dating si relatii.

„Ce un post interesant și important“ , a scris Andy S. Într - un comentariu la un articol recent. „Există o mare de informații acolo pe probleme de sanatate mintala (si alte subiecte care le - ați fost de acoperire), dar nimic nu l - am văzut că se uită la modul în care aceste probleme afecteaza dating si relatii.“

„Probleme de anxietate sunt o mare problemă în dating , deoarece dating este atât de anxietate producătoare.“ - Dr. Christie Hartman, expert în relație și autor

Christie abordează subiecte complexe, cu entuziasm și autoritate, făcându-l ușor pentru datere să înțeleagă ceea ce face relații bifați. „Tocmai am început și deja seria blog a devenit o mulțime de tracțiune“, ne-a spus ea, „așa că sunt încântat de faptul că și doriți să vedeți unde se duce.“

Prin punerea aberațile relație în contextul sănătății mintale în ansamblu, Christiepromptssingles și cuplurile toidentify psihopatologie și apoi remedia situațiile rele în conformitate cu principiile psihologice dovedite.

„O mulțime de timp, problemele noastre se fierbe până la un anumit tip de boli psihice“, a spus ea. „Dacă aveți o problemă netratată, care va inpuli relațiile tale.“

Dr. Christie Hartman aduce claritate în lume Dating

Christie nu este un terapeut licențiat, dar ea poate ajunge la inima de orice probleme de relație prin tragere din trecutul ei educațional în psihologie. Perspectiva ei onest și am învățat pe datarea este o gură de aer proaspăt pentru a single care doresc să facă o schimbare în viața lor de dragoste.

Fie că sunteți luptă pentru a atrage o dată sau se angajeze la un partener, Christie canprovide sfaturi salvie bazate pe zeci de ani de studiu și de experiența personală. Îndrumarea ei bont, analitice, și de susținere ajută singlesunderstand ce acțiuni trebuie să ia pentru a obține rezultatele pe care le desirein viata. Sesiuni de coaching Christie, cărți, și blog-ul sunt informațiile necesare pentru intalniri de succes gem-ambalate.

„Sentimentul meu general este că relațiile dvs. Reflectă cine sunteți și sănătatea dumneavoastră personale mentală“, a spus ea. „Dacă mă pot ajuta oamenii obține relațiile lor pe drumul cel bun, tot restul vieții lor vor urma.“