Dr. Kirschner împuternicește femeile să se iubească suficient pentru a începe să construiască relații sănătoase

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Expert Relationship Dr. Diana Kirschner crede fiecare femeie poate găsi dragostea ea caută, chiar dacă ea nu crede că poate. Dr. Diana si antrenori ei instruit dragoste MentorВ® încuraja femeile să practice auto-acceptare, care apoi îi ajută să înțeleagă că ei merită relații sănătoase. Ca un factor care contribuie frecvent la mass - media, inclusiv The New York Times si NPR, Dr. Diana imputerniceste femeilor de a depăși provocările personale, și „Dragoste in 90 de zile“ ei curs învață tehnici pentru adoptarea acestor schimbări rapide. Prin rezolvarea problemelor pe care le fac sa se simta nevrednici de dragoste, clienții Dr. Diana sunt capabili de a găsi dragostea în viața lor.

Dr. Diana Kirschner a permis accesul la strategiile sale de relații și consiliere în publicații naționale și speciale TV, dar ea nu a avut întotdeauna că multă încredere. De fapt, ca un copil, ea a simțit neiubit de părinții ei, care dorea să aibă băieți , dar a ajuns cu cinci fiice. Această dezamăgire a făcut să se simtă nevrednici de dragoste.

load...

„Identitatea mea timpurie a fost aceea de a fi nedorit, lipsit de valoare, un bun-pentru-nimic, și social timid până la punctul de a fi mut“, a spus ea.

Convingerea ei că ea nu a fost valoroasă afectat relațiile sale romantice mai tarziu in viata. Pentru că părinții ei nu o iubesc, Dr. Diana a spus ca nu au dezvoltat o dragoste pentru ea. La rândul său, ea a încercat prea tare cu oameni care nu au o doresc si sa stabilit pentru tipi care nu o trata bine.

Dr. Diana Kirschner învață clienții cum să practice iubirea de sine înainte de a căuta o relație.

load...

„M-am trezit prins într-o rețea de ceea ce eu numesc," Tipare Dating moarte“, a spus ea.

Spre deosebire de unii oameni care nu înțeleg problemele lor, Dr. Diana știa tiparele ei nu erau sănătoși, și ea a recunoscut că nu trebuie să fie permanentă. După obținerea unui doctorat în psihologie clinică, ea a descoperit strategii comportamentale prin observarea oamenilor în relații stabile.

Nu numai că a recunoscut Dr. Diana ca aceste metode ar putea transforma propria viață întâlnire, dar, de asemenea, ea știa că ar putea ajuta pe alții forma modele mai sănătoase. Când a început să implementeze în propria ei viață ceea ce învăța, ea a găsit partenerul iubitor, simpatic ea a vrut.

„Am ieșit din propriile mele Dating incisive și căsătorit Sam; stânca mea, dragostea mea“, a spus dr Diana. „L-am sun partenerul meu în sublimă. Misiunea mea întreagă se naște din dorința de a plăti înainte. - pentru a aduce dragoste sufletul pereche fantastic pentru single peste tot în lume“

load...

„Dragostea in 90 de zile“ Programul ofera strategii pentru găsirea de dragoste rapid și eficient

În primii ani ca un clinician, Dr. Diana a pus lectiile ce învăța de la întâlnire și care lucrează cu cupluri fericite într-un program numit „Love in 90 de zile.“ Aceste instrumente stau la baza practicii sale de coaching, și cartea ei de același nume. Programul se concentrează pe teme cum ar fi găsirea unui partener iubitor, construirea unei relații stabile, și înțelegerea psihologia iubirii.

După ce programul a fost prezentat în ziare naționale și programe de televiziune, metodele Dr. Diana a devenit mult mai popular cu daters. Ea a spus că nu a putut face toate aceste clienti prin ea insasi. Deci, ea a extins afacerea ei.

Acum, Dr. Diana are MentorВ® dragoste antrenori care predau clienților metode dovedite pentru a găsi parteneri care le caută. Aceste antrenori sunt instruiți în strategiile Dr. Diana a dezvoltat prin mii de ore de observații clinice și de cercetare.

Antrenori lucra unu-la-unu cu lupta daters pentru a crea un plan personalizat pentru nevoile lor. De obicei, programul se concentrează pe atât de lucru interne și externe. În activitatea exterioară, Stampe să pună în aplicare strategii de interacțiune - online și offline. Dar lucrarea interioară poate produce chiar și mai multe schimbări semnificative.

„Lucrarea interior este folosit pentru a scapa de auto-sabotaj și de a crea deservedness de mare valoare și încrederea în sine“, a spus dr Diana.

Ea solicită acest proces de abilitare interior Diamond Sinele. Ca parte a procesului, femeile se dau porecle care îi fac să se simtă apreciați, cum ar fi „Iubiților Mighty Isis“, „Vivace,“ sau „Irezistibil Vixen.“ În timp ce aceste porecle poate suna peste partea de sus, ele pot ajuta femeile schimba sentimentele lor de inutilitate.

Această combinație de informații este eficient, iar programul de Dr. Diana a lucrat pentru mii de adepți dedicate. Mulți dintre ei au găsit chiar și soți în proces.

„Am ajuns rezultate fenomenale ajutând clienții noștri a crescut stima de sine, deservedness, și succes în găsirea de dragoste“, a spus dr Diana.

Predarea cum să Love & Be Loved

Mulți dintre clienții ei cred că nu sunt demni de iubire. Fie că stima de sine scazuta vine de la traume din copilarie sau relatii proaste, mesajul Dr. Diana este ca aceste femei nu trebuie să-și continue se devalorizează în relațiile romantice.

Cele mai multe dintre femeile care lucreaza cu Dr. Diana si echipa sa de antrenori sunt single cu vârsta între 30 și 60 de ani. În timp ce acestea sunt, în general, de succes în multe aspecte ale vieții lor, ei nu au avut succes în departamentul de întâlnire.

După ce a lucrat cu o dragoste MentorВ®, multe dintre femei găsesc parteneri romantice de calitate, care sunt mai potrivite pentru nevoile lor. Mai mult decât atât, multe dintre ele au, de asemenea, ceea ce descrie Dr. Diana ca „progrese uriașe în iubirea de sine.“

Ea povestește un profil înalt exemplu, în care ea a ajutat pe cineva găsi dragostea adevărată - în mod neașteptat.

PBS gazdă Midge Woolsey a cerut să încerce programul de Dr. Diana înainte de a vorbit despre asta în aer. Midge, o niciodată căsătorit-50-ceva, documentat călătoria ei spre dragoste - cu ajutorul Dr. Diana - într-un articol din The New York Times.

Dr. Diana a ajutat PBS gazdă Midge Woolsey găsi dragostea vieții ei în doar trei luni.

„În termen de 60 de zile ea a întâlnit marea iubire a vieții ei, ei cea mai dragă suflet pereche“, a spus dr Diana. „Trebuie să participe la celebrarea nunta lor glorios, și a fost umplut cu muzică, cântând, și atât de multă dragoste.“

Midge credite Dr. Diana cu ajutat - o să găsească bărbatul - și căsătoria - nu au anticipat. Din unirea ei, Midge a spus: „Ca mentorul meu de dragoste, Diana ma ajutat să înțeleg că nu numai că merita să aibă , dar ar putea avea un partener de viață puternică, iubitoare care ar fi mereu acolo pentru mine.“

Pentru cei care doresc să învețe și să învețe atât pe alții despre strategiile de dragoste, Dr. Diana intenționează să ofere un nou curs de certificare pentru Love Mentori. Clipuri video gratuite de formare și „Dragostea în 90 de zile“ curs de certificare online sunt în lucru, de asemenea.

Misiunea Dr. Diana Kirschner este pentru oameni să se valoarea și apoi Relații va cădea în loc

Dr. Diana permite oamenilor să se simtă modul în care ea nu a făcut-o atunci când ea a fost crescut - iubit și dorit. Această dragoste începe cu ei înșiși și se poate manifesta în viața lor dating si relatii, de asemenea.

Cei care doresc să înțeleagă ce e vorba înainte de a merge mai departe poate citi cărțile ei, inclusiv „ The Diamond Auto Secret “, „ Find sufletul pereche online “, „ Pecetluirea Deal “ , și, desigur, „ Dragoste in 90 de zile.“ Fiecare dintre cărțile ei oferă o modalitate eficientă de a înțelege stilul ei de coaching și metode. Unele dintre subiectele ea discuta includ modele de mort-end de datare, tehnici pentru a crea o viață aventuroasă, întâlnire și strategii pentru dating online.

„Dragostea in 90 de zile“ poate ajuta daters sari-a incepe viata lor de dragoste.

Într-o versiune extinsă a cărții stabilit pentru lansare în ianuarie 2019, ea include un capitol bonus intitulat: „Un secret simplu la Irresistible încrederea în sine și Obținerea de dragostea pe care o meritați“

Un alt mod de a înțelege metodele ei este printr-o sesiune de coaching gratuită de 40 de minute peste Skype. Uneori, chiar și aceste sesiuni scurte sunt suficiente pentru clienții pentru a face progrese în dating viața lor.

„O femeie sa logodit cu iubitul ei imediat după ce a fost antrenați să se ocupe de situația în sesiune ei liber“, a spus dr Diana.

Alții se aboneze la buletinul ei pentru a obține sfaturi de datare în Mesaje primite lor. Sau ei pot asculta alte persoane dileme matrimoniale pe Facebook evenimente live Dr. Diana în zilele de joi.

Dr. Diana vrea să aducă strategii ei a încercat și-adevărat pentru a găsi dragoste pentru cât mai mulți oameni posibil, pentru că știe valoarea lor.

„O relație sănătoasă este ceea ce vreau pentru tine - și asta e ceea ce merita“, a spus ea.