Dr. nerdlove oferă drăguț și nervos daters sfaturile din lumea reală de care au nevoie

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Varianta scurtă: Harris O'Malley, mai bine cunoscut sub numele de Dr. NerdLove, nu a fost pe deplin succes în datarea mai devreme în viața sa lume. De fapt, el a fost adesea trecute cu vederea de către femei, până când a învățat strategii care l-au ajutat câștige mai multă încredere în abilitățile sale flirtezi. Dar, după ani de hookups anonime, Harris a dat seama că el nici măcar nu se mai recunosc. Din auto-transformarea lui într-o dater mai încrezător și autentic, un interes în ai ajuta pe alții să cultive sa nascut personalitati de compasiune matrimoniale. Harris a creat site-ul său, PagingDrNerdLove.com, precum și cărți și tutoriale, pentru a ajuta la Stampe depăși problemele lor de dating și de a găsi relații care îndeplinesc în care ei pot rămâne credincioși ei înșiși.

Ca un om tânăr, Harris O'Malley, mai bine cunoscut acum ca Dr. NerdLove, a fost adesea trecute cu vederea atunci când a venit la întâlnire.

„Unul dintre lucrurile pe care le spun clienții și cititorii mei este că am avut toate aceleași probleme pe care le aveau - si de multe ori mai rău“, a spus Harris. „Am fost complet clueless. Ideea mea de flirt a fost cerut femeilor, "Îți plac lucrurile? Singurele relații am avut au fost accidentale cel mai bun caz. Și una dintre relațiile mele formative a fost toxic.“

load...

Cu această atitudine, Harris a fost cu siguranță, nu a găsi romantismul a căutat. După o respingere deosebit de dificilă, el a decis să cerceteze strategii care l-ar face mai carismatic.

Harris O'Malley, alias Dr. NerdLove, ajută clienții săi șanț jocuri dating în favoarea încrederii în sine și de autenticitate.

„Am descoperit Neil Strauss" The Game“, a spus Harris. „A fost de transformare; viața mea sa schimbat.“

Viața lui a devenit apoi totul despre atragerea de femei el ar întâlni la cluburi, curta-le, si sex. De-a lungul mai multor ani de acest lucru, Harris nu a considerat construirea unei relații pe termen lung. Dar într-o noapte, el a avut o revelatie.

load...

„Într-o noapte, am fost lăsând un club cu această femeie, atunci când am dat seama că nu am place de ea“, a spus el. „Nu mi-a plăcut cluburile, și mi-ar petrecut o mică avere pe băuturi și taxele de acoperire, dar am fost aproape niciodată cu un timp bun.“

Aceasta realizare a condus în cele din urmă Harris pentru a schimba viața, și cu o schimbare de mentalitate, sa născut paginare Dr. NerdLove.

Nu numai că a îmbunătăți propria atitudine, dar el a dezvoltat un site web, cărți și tutoriale pentru a preda - mai ales - strategii pentru bărbați pentru intalniri, sex si relatii, care nu fac să se simtă rău despre ei înșiși.

Masculinitatea Toxic Transformă Men Into daters antipatic

Deși Harris sa bucurat de succes a simțit la femei courting, el nu-i place modul în care comportamentul său la făcut să se simtă.

„Întreaga mea gol în a vorbi cu o femeie a fost să doarmă cu ea și apoi nu o suna din nou“, a spus el. „Am realizat că nu am putut face asta. Mi-ar deveni această persoană manipulator, toxice. Mi-a placut sexul și succesul, dar am vrut să știu dacă aș putea avea succes fără a fi atât de fals.“

load...

Harris scopul de a înțelege ceea ce a lucrat dating sfaturi, fără a face cei care au folosit să se simtă neautentic.

„A trebuit să dau seama ce era real“, a spus el. „Citeam carte după carte despre persuasiune, influență, sexul, și tratamentul societății de sex. Am aflat despre Feminism 101, și a dat seama ce mi-ar crede despre a fi un om a fost foarte toxic „.

Într - o zi, pe un capriciu, el a început să răspundă la întrebările venite din partea publicului , ca parte a podcastul său, Liga Domnilor Extrem de ordinare. Atât de mulți oameni au avut întrebări despre dating și dragoste pentru Harris că el nu a avut timp să le răspundă.

„Episodul a mers bine, asa ca am facut altul“, a spus Harris. „Am aruncat împreună un film cu privire la întrebările care nu au răspuns, și, a fost atât de popular, ascultătorii trimis la mai multe întrebări.“

„Fiind un om nu este despre cât de mult sex ai, sau cati bani ai face. Dar, mai degrabă, este internă; este vorba despre cine esti, nu ceea ce faci.“-Harris O'Malley, Dr. NerdLove

Atenția podcast și video lui a primit a fost uimitor. Harris știa că el a avut o oportunitate de a dezvolta un site web cea mai mare parte centrată în jurul a ajuta oamenii prin dilemele lor în dragoste și dating.

„Munca mea este despre modul în care face acest lucru sau se ocupe de asta“, a spus el. „Eu vorbesc despre probleme sociale, cum ar fi mișcarea #MeToo, sau care este diferența între hărțuire și flirt. Scopul meu este de a preda masculinitatea pozitive, căile de a fi un om în moduri care nu sunt înguste.“

El promovează o, concepție cuprinzătoare de anvergură a masculinității.

„Fiind un om nu este despre cât de mult sex ai, sau câți bani ai face“, a spus Harris. „Dar, mai degrabă, este internă; este vorba despre cine esti, nu ceea ce faci.“

Harris O'Malley Predă alții Ce își dorește să fi știut

Multe din experiențele formative Harris, cu intalniri si sex au fost traumatice. Deci, scopul lui cu paginare Dr. NerdLove este de a oferi informații cu alte persoane care pot ajuta să evite întâmpină greutățile le-a făcut.

„Întregul Scopul este de predare pe oameni cum până în prezent“, a spus el. „Am discuta despre toate lucrurile pe care îmi doresc să fi învățat mai devreme. Scopul meu este de a învăța pe oameni să învețe din greșelile mele.“

In timp ce consilierea alții, Harris practică bunătatea pe care el vrea adepții săi să aducă în propriile lor vieți de dating.

„Eu încerc să-mi trata sfaturi dătătoare ca un mix între antrenor de la«Friday Night Lights»și un frate mai mare în cauză“, a spus Harris. „Un pic de prietenie, tocire, și motivația - puteți face acest lucru, aveți posibilitatea.“

El folosește adesea propriile sale experiențe în dating scena ca o poveste moralizatoare pentru alții, iar scopul său este de a fi resursa pentru altii care nu a avut niciodată crescut.

De multe ori, Harris a spus rolul său este centrat în jurul încurajează cititorii să se vadă ca de dorit - chiar și în starea lor actuală, nu numai după ce au schimbat ceea ce le place despre ei înșiși.

„Ceea ce am încercat să fac este de a le ajuta să se oprească definirea ei înșiși prin limitele lor“, a spus Harris. „O mulțime de probleme am vedea peste si peste din nou provin de la oameni decide că nu se poate face ceva, deoarece este o parte din identitatea lor. Ei cred, „dacă aș fi o altă persoană, poate că aș putea fi un mod diferit.““

Cărți și mass-media furnizeze mai multe informații în profunzime

În plus față de site-ul său, Harris oferă adepții săi metode inovatoare pentru a deveni daters mai bune.

Una dintre cărțile sale, „ New Game +: Ghidul Geek la dragoste, sex, & Dating ,“ este un manual de întâlnire pentru bărbați NUMMIES. Cartea își propune să demitizeze angajarea cu sexul opus , fără a oferi la orice tactici de manipulare.

Cartea sa cea mai recentă este „I Got numărul ei:? Ce acum“, care are scopul de a ajuta cititorii să se deplaseze dincolo de o interacțiune de succes.

Cea mai recentă carte a lui Dr. NerdLove, „New Game +: Ghidul Geek la dragoste, sex, & Dating,“ arată oameni geeky cum să devină daters încrezător.

„Ei pot obține numărul, dar ei nu cunosc regulile, atunci când mesaje text sau mesaje pe cineva“, a spus Harris. „Cât de des este prea des? Ce spun?"

În continuare, Harris este în curs de dezvoltare un ghid de instruire pentru a avea respect, îndeplinind sex.

„Este vorba despre găsirea sexul pe care doriți, fără a pierde sufletul în acest proces“, a spus Harris. „Oamenii cred că există o linie între cineva care are o mulțime de sex și de cineva care este politicos și respectuos. Dar cei doi nu se exclud reciproc. Poți fi promiscuu, dar să fie, de asemenea, un mod activ politicos, îngrijirea și persoana conștiincios.“

Pentru-ar fi datere care au nevoie de mai mult de un impuls, Harris este crearea on-line și în persoană cursuri care conduc daters prin etapele de curtare.

„Sunt de lucru pe datarea Accelerator, care este un curs de mai multe săptămâni, care învață totul despre cum să devină o persoană mai puternică, activă în viața ta întâlnire“, a spus el. „Iată cum te îmbraci, flirt, și să recunoască oamenii trimit semnale. Știu dacă sunt confortabil cu tine, sau gata pentru tine să se aplece in pentru sarutul „.

În plus, el va începe de găzduire în persoană ateliere dating în Austin, Texas.

„Voi face unele datând 101 de ateliere de lucru în următoarele câteva luni“, a spus el. „De acolo, voi aduce pe cei din jurul țării și de a face ateliere de lucru de trei zile.“

Harris produce , de asemenea , podcast - uri regulate și videoclipuri YouTube care explică concepte contemporane în datarea și sexul într - un format ușor de a absorbi.

Dr. NerdLove: Single Ajutarea Vezi Dincolo de auto-Concepte

În cele din urmă, Harris vrea să dea adepții săi o perspectivă mai pozitivă pe cont propriu de auto-îmbunătățire. Tehnicile sale ajuta oamenii rupe barierele pe care le introduc în fața ei înșiși.

„Există întotdeauna o să fie un motiv pentru care nu se poate face ceva“, a spus el. „O parte din ceea ce predau eu oamenii este să nu mai aștepte. Puteți face îmbunătățiri acum, în loc după etapa A, apoi B, apoi C. Puteți să-l tratezi ca pe un web în cazul în care faci lucruri simultan, și o alimentează în alta.“

Harris a spus că se simte mândru de impactul pe care a avut asupra nivelului de datere încrederea în sine demonstrează după ce a lucrat cu el. El aude de multe ori de la clienții care nu-i spun că el a ajutat-și schimbe viața.

„Ei au dat seama că au atât de mult potențial. O mulțime de tipi mi-au spus că pot merge afară și flirt cu oameni și pentru a obține numere de telefon și datele. Am avut unii oameni imi spun ca ei căsătoriți acum bazat pe ceea ce le-am învățat“, a spus el.