Dr. sue johnson folosește terapia concentrată emoțional pentru a învăța cuplurile cum să aibă relații bune

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiunea: De-a lungul carierei sale, Dr. Sue Johnson a lucrat la dezvoltarea Cuplurile punct de vedere emoțional și tehnici de terapie focusate in familie (EFT) pentru a adăuga la domeniul ei și de a folosi în practica ei. Ea a scris cărți, inclusiv „Hold Me Tight“ și partajate pe YouTube multe videoclipuri , pe baza studiilor sale. Ea si colegii ei modifica , de asemenea , metodele EFT pentru diverse culturi din întreaga lume. Pentru a extinde ea ajunge la mai multe cupluri, Dr. Johnson a creat un curs de auto-studiu on - line , care cuplurile pot lucra pentru a realiza printr - o relație mai intimă și mai sigură.

Urmatoarele cupluri pot parea ca ei nu au prea multe în comun:

Aceste cupluri provin din diferite părți ale lumii, variază în vârstă, și provin din mai multe medii culturale și religioase. Dar toți am întărit relațiile lor prin Cuplurile punct de vedere emoțional focusate Dr. Sue Johnson și practica Terapie de familie (EFT).

load...

„Toți avem nevoie de un partener iubitor să treacă prin viață cu“, a declarat Dr. Johnson a rolului muncii sale ca un terapeut joacă în ai ajuta pe alții.

Ea stie ce e ca pentru a vedea un iubit-o în direct, fără o astfel de persoană. Ca un copil, mama ei a părăsit familia ei, si Dr. Johnson își amintește cum tatăl ei îndurerat de ani de zile după aceea.

Dr. Sue Johnson foloseste EFT și cercetarea ei pentru a ajuta cuplurile găsi dragostea de durată lungă.

„El nu a trecut peste asta“, a spus ea. „Ei au iubit unul pe altul, dar au fost întotdeauna luptă și nu au știut cum să facă să funcționeze.“ Ca urmare a acestei experiențe devreme in viata, Dr. Johnson a promis niciodată să se căsătorească. Ea își amintește spune bunica ei motiv ei de ce: „Nu funcționează, și doare.“

load...

Când a început cariera ca terapeut, cuplurile au fost ultimul grup de oameni a lucrat, și a început să le vadă în timp ce ea a fost obtinerea doctoratul. Dar, dacă se constată impactul pozitiv ea a avut asupra vietii lor, ea se pomeni iubitor. „Am fost dependent“, a spus ea.

Această realizare a pasiunii ei pentru a ajuta cuplurile, și interesul pentru cercetare, a condus-o pentru a dezvolta Cuplurile Emoțional țintite și să Terapie Familiala (EFT). Practica a fost eficientă atât cu clienții săi și în peer-revizuite de cercetare clinica de-a lungul ultimelor trei decenii.

Dr. Johnson este director fondator al Centrului Internațional pentru Excelenta in plan emotional orientata Terapie (ICEEFT.) În prezent, 65 de centre funcționează în întreaga lume, oferind ateliere, formare și Externships cadrelor din domeniul sănătății mintale, care apoi aduc cunoștințele lor înapoi la lor practici - și cupluri din întreaga lume.

Cercetarea inovatoare ajută cuplurile Build Intimitate

Pe termen lung, relații monogame și căsătoria par să aibă o reputație proastă în aceste zile. Cu rata de divorț situându-se în jurul valorii de 50%, unii oameni au renunțat la gândul de a îmbătrâni cu partenerul lor sau sărbătorește aniversarea lor de nunta 50. Dar, pentru cei care sunt dispuși să învețe și să implementeze noi metode, metode de EFT Dr. Johnson îi poate ajuta să ajungem acolo. Acesta este un program de terapie structurată bazată pe știință, care ajută cuplurile să ia pași mici pentru a construi atașament - deși rezultatele pot dura pentru totdeauna.

load...

Cercetările efectuate de Dr. Johnson si colegii sai au constatat ca aproape 90% dintre cupluri au raportat o imbunatatire semnificativa a vedea în relația lor, și aproape 75% merg de la a fi in dificultate despre problemele lor la o stare de recuperare și vindecare după finalizarea EFT. Ca să nu mai vorbim de cunoașterea de formare rămâne cu ei pe termen lung.

Cuplurile de multe ori se găsesc de-a face cu urma unei situații dificile în viața lor. Dar, mai degrabă decât cedând stresul situației și cedând potențiale probleme de relații care rezulta, ele pot reflecta asupra experienței lor cu EFT și de a folosi pentru a atenua problemele care apar.

Cu toate că numele său este lung, EFT este destul de simplu. Aceasta ajută cuplurile să înțeleagă că fiecare partener este atașat emoțional și dependentă pe de altă parte. Este similar cu modul în care copiii trebuie să formeze și să dezvolte legături puternice cu părinții lor să se simtă iubiți și în siguranță. Nimeni nu pune la îndoială nevoia copiilor de a avea această legătură cu îngrijitorii lor, dar este ușor să trecem cu vederea faptul că adulții prospera cu o legătură similară între ele. În ETF, această legătură emoțională este întărită prin concentrarea asupra momentelor critice în relația lor și modelarea acestora cu conversații care se concentrează pe teme specifice.

Cartea doctorului Johnson, „Hold Me Tight“, prezintă o versiune simplificată a metodelor ei EFT și instruiește cupluri pentru a discuta șapte puncte-cheie care includ de lucru prin rupturilor din trecut și de a învăța să folosească un limbaj care nu este supărător pentru a crea o relație mai intimă profundă.

Aducerea ei „Hold Me Tight“ Abordarea pentru o audiență la nivel mondial

Dr. Johnson crede că toată lumea poate, și ar trebui, să aibă o relație de mare. Ea a spus ei de cercetare a arătat că nu există doar nici un motiv să nu. „Hold Me Tight“ a fost tradus în 25 de limbi, astfel de cupluri din întreaga lume pot beneficia de tehnici de Dr. Johnson, chiar dacă acestea nu pot participa la un program de instruire în direct.

Cartea doctorului Sue Johnson „Hold Me Tight“ permite cuplurilor să lucreze în ritmul lor propriu.

Ea este, de asemenea, dezvoltat în direct „Hold Me Tight“, sesiuni de formare, care sunt organizate în întreaga lume. Ea a modificat materialele pentru comunitatea evreiască, iar armata le-a folosit cu Navy SEAL. Dr. Johnson a incheiat un parteneriat cu Kenneth Sanderfer pentru a scrie „Creat pentru Connection“, o versiune modificată a „Hold Me Tight“, cu un ton religios și trimiterile la Scriptură incluse.

Dr. Johnson și colegii ei în activitatea ICEEFT cu persoane fizice și organizații din Iran, Finlanda și Africa de Sud, printre alte zone ale lumii. Prin luarea mesajul lor în aceste locații, dintre care unele au un stigmat împotriva terapiei, acestea sunt de rupere limitele si sa ajute populatia altfel imposibil de găsit.

În cazul Finlandei, strategiile sunt mai multe despre ai ajuta pe oameni deschid, care nu este o sarcină ușoară având în vedere tendințele culturale introvertite ale țării. Guvernul finlandez a creat un program televizat pe materiale ca o resursă pentru cetățenii săi.

Dr. Sue Johnson De asemenea, Spread-urile ei mesaj prin intermediul unui blog și Social Media

Dr. Johnson foloseste puterea tehnologiei - în plus față de cărțile ei și în persoană locul de muncă - pentru a răspândi mesajul ei. Site - ul ei are un blog informativ , prin care ea împărtășește fragmente din cartea ei sau stiri despre descoperirile recente de cercetare. Pe YouTube , Dr. Johnson împărtășește videoclipuri cu ei TEDx Talk și interviuri ea face cu mass - media diferite. Ea este de asemenea activă pe Facebook și Twitter , unde postează gândurile originale și link - uri la povești și articole care sunt relevante pentru munca ei.

„Acum intelegem cu adevarat dragoste si despre ce e vorba. Am crăpate secretele iubirii romantice; putem forma, și nu se încadrează în și din ea.“-Dr. Sue Johnson

În plus față de conținut gratuit, ea oferă de „Hold Me Tight“ , curs online , care cuplurile se pot achiziționa. Este un program în întregime digital , care merge cuplurile prin module și oferă același material pe care participanții la evenimente live primesc. Dar, cu versiunea on - line, cuplurile se pot finaliza conținutul în ritmul lor propriu - și să revizuiască - l după cum este necesar.

Timp de secole civilizații au crezut că dragostea nu poate fi înțeles, dar Dr. Johnson si colegii ei sunt în speranța de cercetare și metodele lor poate ajuta la schimbarea asta de gândire.

„Acum intelegem cu adevarat dragoste si despre ce e vorba“, a spus dr Johnson. „Am crăpate secretele iubirii romantice; putem forma, și nu se încadrează în și din ea.“