Dragostea arhitecților îi învață pe singuri cum să găsească dragostea în așa fel încât să fie pregătiți să se potrivească

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Kailen Rosenberg, fondatorul Dragostea Architects , începe munca ei cu clienții cu coaching - ul în profunzime și vindecare. Ea a spus că nu este întotdeauna ușor, dar este în valoare de timp pentru a se asigura că sunt cu adevărat gata pentru a găsi dragostea. Cu o singură-la-unu matchmaking, un podcast popular, și o întâlnire aplicație internațională, Kailen și echipa sa se concentrează pe a ajuta oamenii găsi iubirea în ei înșiși, astfel încât acestea să poată fi deschise pentru a găsi dragostea vieții lor.

Chiar și atunci când Kailen Rosenberg a fost o fetiță, ea a înțeles diferența dintre, iubire și dragoste plină de respect sănătos, care a fost toxice și distructive. Mama ei a avut un șir de relații proaste, în timp ce bunicii ei în comun o legătură puternică și specială. Ea a decis, la o vârstă fragedă că ea a vrut să ajute oamenii să găsească un fel de dragoste pe care bunicii ei în comun.

load...

„Am planul meu a făcut - ca un suflet mic, vechi - pentru a ajuta la adulti rezolva toate aceste lucruri, atunci când am crescut. Acesta a fost în prima linie a inimii mele pentru a ajuta la schimbarea acestei lumi de când eram copil“, a spus ea. „Initial, am crezut ca ar lua calea tehnica de a studia psihologia, devenind un terapeut, și lucrul cu copiii. Dar Dumnezeu a avut un plan foarte diferit pentru mine.“

Dragoste Arhitecti Fondator Kailen Rosenberg a știut de la o vârstă foarte fragedă că ea a vrut să ajute oamenii să găsească relații sănătoase.

load...

În anii 1990, Kailen a început să lucreze ca o viață și antrenor spiritual cu sediul in Minnesota, care, pe atunci, era cunoscut sub numele de consultanta imagine de sine. Ea a folosit intuitia pentru a ajuta clienții să înțeleagă ei înșiși, găsi dragostea din interior, și de a folosi puterea lor în timp ce onora vocea lor interioara. Ea a observat că mai mulți clienții ei înșiși iubit, cu atât mai ușor a fost pentru ei să găsească relații sănătoase, semnificative.

Deoarece mulți dintre clienții Kailen au fost singur, ea se pomeni la întâmplare conectându-le - cu un succes uimitor. Ea a fost creditat cu căsătorie după căsătorie, și o revista Minnesota, chiar ei pe coperta. News metodelor și succesul ei a făcut, de asemenea, drumul spre New York, iar presa a început contactarea ei.

„M-au sunat și ma întrebat dacă am fost un pețitor, și am spus,„Nu, nu sunt un pețitor. Am ajuta oamenii să găsească dragostea pentru ei înșiși din interior“, a spus ea. „Dar au ținut referindu-se la mine ca un pețitor, și m-am gândit," Ce naiba?“

load...

Astăzi, Kailen, cunoscut sub numele de Arhitect Celebrity Love este un antrenor certificat de Master viața amoroasă relații cu pregătire de specialitate în domeniul adicțiilor, iar ea ruleaza Arhitectilor de dragoste - o firmă care funcționează unu-la-unu cu single de elita pentru a le ajuta să găsească iubirea autentică prin abordarea - l din interior spre exterior. Ea produce , de asemenea , un podcast și are o aplicație numită întâlnire Social Club Lodge pentru a oferi un control simplu mai mult în găsirea cineva special.

Potrivirea Oamenii Bazat pe Autenticitatea nu, Dorințele ego-ului

Pentru a realiza visul ei din copilărie de a schimba lumea prin iubire, Kailen a creat un sistem pentru a ajuta oamenii să se vindece în primul rând, înainte de a se aventura în lume dating.

„Dacă sunteți în datarea sau matchmaking industrie și de potrivire de oameni, bazate pe dorința ego-ul lor și zdrobirea lor - și toți avem zdrobire - ei se pot bloca“, a spus ea. „Trebuie să sape în ea și să aducă probleme la conștientizarea clienților dvs. Astfel încât acestea să poată avea ceva mai bun pe următoarea du-te în jurul valorii.“

Toți clienții ei ia Evaluarea gradului de pregătire Raportul înainte de a lucra prin ceea ce este cunoscut sub numele de un obicei „Plan de dragoste + Life“ - fie în persoană , în Minnesota , sau online , prin intermediul unui apel video. Fiecare client este supus unui control de fond, de asemenea.

Când ea vizitează casa unui client, Kailen observă împrejurimile lor. Ea a spus ea crede că o casa poate spune povestea a modului în care un client se exprimă, precum și modul în care acestea arată și de a primi dragoste. Ea nu se va potrivi pe nimeni până când ea crede că sunt într-un spațiu în care se pot da pe deplin dragoste și acceptă.

„Din cauza acestei abordări, conexiunile noastre pot fi de lungă durată. M-am oprit de numărare la peste 400 de căsătorii din nou în 2009, și am auzit doar de un singur divort“, a spus ea. „Cand am auzit de la cuplurile care merg înapoi cu 20 de ani, sunt încă cei mai buni prieteni. Ei au parteneriate uimitoare, adevărate. În acest moment, se lucrează bine de 25 de ani, și eu sunt mândru de succesul pe care l-am avut pentru clienții mei -., Iar succesul pe care l-am avut în viața lor de dragoste“

Kailen Rosenberg și Andrew Hanson Clienți Ajutor Aflați mai multe despre ei înșiși

Arhitecti dragoste clienti variaza in varsta de la sfarsitul anilor 20 de ani la 70 de ani mai devreme, iar cele mai multe sunt persoane de mare succes care-l numește „Kailen, studenți ai vieții.“

„Unii dintre clienții mei sunt oameni care au fost lovit la cap de peste si peste din nou, cu relații dureroase și căsătorii. Alții au fost la Matchmakers high-end, și se simt furat sau profitat de, sau sunt jenat de relațiile pe care le doreau“, a spus ea.

„Clienții mei sunt gata pentru dragoste și relații autentice și doresc să facă ceva mai bun, energic, în această lume. De asemenea, ele tind să fie de succes, de mare networkeri, influențatori, și celebrități „-. Kailen Rosenberg, Fondator al iubirii Architects

De exemplu, Kailen a spus un bărbat mai în vârstă, care a căutat o femeie tânără, care arăta ca un model Victoria Secret ar fi avut un pic de distracție, dar, în cele din urmă, își va da seama că aspectul nu este singurul lucru care contează.

„Clienții mei sunt gata pentru dragoste și relații autentice și doresc să facă ceva mai bun, energic, în această lume. De asemenea, ele tind să fie de succes, de mare networkeri, influențatori și celebrități“, a spus ea. „Îmi place că, nu numai pentru că acestea sunt influente, dar și pentru că, atunci când se ajunge împreună, ca o ființă sănătoasă, ei pot lua puterea lor în lume și de a face lucruri bune cu ea.“

Costurile pentru activitatea de evaluare - care clienții ei spun este ca 10 ani de terapie și de auto-revelație ambalate într - o oră - de obicei , variază de la 500 $ la 1.500 $. Unii clienți , de asemenea , alege să lucreze cu fiul lui Kailen, Andrew Hanson , care este președintele firmei și alte numai certificate de Master Dragoste Designer. Kailen și Andrew au fiecare un stil unic, dar ele sunt statornici în lucru pentru a ajuta clienții să depășească superficialității în moduri care le conectează.

Un App Dating, Podcast, și să ofere instrumente de carte pentru Love căutătorii

Ca Kailen continua misiunea ei, ea a creat o aplicație pentru întâlnire numit The Social Club Lodge pentru a ajuta oamenii să se implice în procesul ei chiar mai mult. Aplicația utilizează același model ca și serviciul ei de matchmaking pentru a se asigura că utilizatorii sunt gata pentru a găsi dragostea înainte de a putea începe în mod activ în căutarea de parteneri.

„Este prima lume complet app întâlnire și verificate club social privat pentru single pentru a găsi reciproc. Noi vet toata lumea penal, psihologic, sentimental, spiritual și, de asemenea, în ceea ce privește relația de pregătire“, a spus ea.

Social Club Lodge este o aplicație concepută pentru a ajuta utilizatorii să înțeleagă ei înșiși și pentru a găsi altele.

La înscriere, utilizatorii să ia teste concepute pentru a determina dacă persoanele pe care le doriți să vă conectați cu o să fie un meci bun pentru tine pe toate nivelurile.

Kailen și echipa ei au creat cabane pop - up la puncte și evenimente cum ar fi New York Fashion Week în care trăiesc , de asemenea , înregistrări de audiență ale podcast Dragoste Happy Hour , în care se discută relații.

„Sperăm să curețe industria de dating și a obține platforme mari să le urmeze și să sprijine membrii lor în a fi mai autentic și ajutând mai degrabă decât rău“, a spus Kailen.

Împreună cu aplicația, Kailen - care a scris deja o carte intitulată „ Dragostea adevărată, chiar acum “ - lucrează la o altă carte. Ea este , de asemenea , de planificare pentru a crea noi parteneriate și să lucreze cu cupluri de succes pentru a răspândi cuvântul doar cât de puternic iubirea autentică poate fi.

„Este de vindecare pentru mine, și se vindecă copilul din mine. Fetita, ea realiza ceea ce și-a propus să facă. Și protejează mai mulți copii din ceea ce a trebuit să treacă prin. Este misiunea mea“, a spus ea. „Din cauza asta, eu sunt singurul din industria mea cu sprijinul unora dintre cele mai respectate nume din lume în psihologie, mediul academic, și spiritualitate.“