Dragostea este orb, nu este confirmată: peste 40 de milioane de verificări de fundal ajută la menținerea siguranței daterilor

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Înainte de a merge la o întâlnire cu cineva cunoscut on - line, ar trebui să știi un pic despre ele - ca în cazul în care au fost arestați sau o armă. Pentru a ajuta la simplu stați în condiții de siguranță, BeenVerified execută un control de fond complet care permite themto căutare nume on - line forindividual, numere de telefon, adrese de e - mail sau adrese de proprietate. Acest site oferă un acces ușor la informațiile de interes public pentru o taxă de abonament la prețuri accesibile. Serviciul va oferi chiar și un alergător instanță pentru a merge la tribunal în persoană pentru a căuta detalii pentru tine. Pe un desktop sau un dispozitiv mobil, BeenVerified face căutarea pentru caziere mai ușor și mai sigure online dating.

Maria Christina Johnson a creat un profil de dating online, în California de Sud, dar ea nu a fost în căutarea pentru dragoste. Ea a fost în căutarea unui dupe. Ea a folosit-o întâlnire alias pentru a obține destul de aproape totake ceea ce ea a vrut, furtul de bunuri de valoare data ei și informații personale.

load...

In timp ce ea a fost arestat într - un hotel de lux în 2016, ea ar stolenmore de 250.000 de $ , folosind cel puțin cinci alias - uri diferite. Fusese la mare din 1997, fermecător drum spre portofelele victimele ei. Este neclar cât de mulți oameni a fost în măsură să con folosind profilurile on - line înșelătoare.

Online dating are partea sa de povești de groază, dar unele pot fi evitate cu instrumentele potrivite. Un pic de informații pot ajuta persoanele singure feelless vulnerabile la con artiști pe controalele concentrației de fond web.BeenVerified de a proteja oamenii de pericolele străini.

Josh Levy, CEO al BeenVerified, a început prima sa companie de când avea 15 ani.

load...

Un nou Jerseyan născut și a crescut, Josh Levy este CEO al BeenVerified. Alături de Co-fondator Ross Cohen, a construit o platformă online unde oamenii pot căuta orice număr de nume, adresa, e-mail sau telefon care pare suspect.

Thepair a dat tonul pentru biroul companiei casual dar harnic approach.BeenVerified are senzația unei companii typicalstartup: angajații purta blugi la locul de muncă, apuca o bere de la compania frigider, sufla off abur într-o cameră complet stockedgame, și se adună pentru săptămânal colaborari cu privire la progresul companiei.

Justin Lavelle, director Social Media pentru BeenVerified, se bucură de simt relaxat al Manhattanoffices. „Exista acest echilibru frumos între serios și să nu ne lua prea în serios“, a spus el. „Asta vine de la Ross și Josh și stilul lor.“

Această echipă iubitoare distractiv de 37 de angajați nu este pus înapoi atunci când vine vorba de securitate on-line, totuși. Platforma BeenVerified oferă acces la miliarde de înregistrări publice. De la înființarea sa, în 2007, acesta a condus mai than40 milioane de controale de fond pentru 109.000 app subscribers.The a fost descărcat de peste 10 milioane de ori. Acest serviciu este în cerere mare, cu milioane de vizite pe lună.

load...

BeenVerified este disponibil pe orice desktop, iPhone, iPad, Android, orApple ceas. Versiunea Android a fost recent actualizat pentru a avea o interfață mai curat pentru utilizatori, astfel încât o mulțime de informații gratuite este întotdeauna la îndemână.

„Vrem să fie văzut ca un instrument all-in jurul, care poate ajuta oamenii și să se concentreze asupra siguranței“, a spus Justin. „Este într-adevăr un instrument pentru datere online - onethey nu pot realiza este disponibil pentru ei.“

Evidențe publice Reveal cazierele judiciare, Licențe Gun, Social Media Profile, și informații de contact

BeenVerified trage împreună informații publice într-o singură resursă cuprinzătoare. Fundalul unei persoane reportcan includ lucruri cum ar fi profilurile disponibile publicului social media, caziere judiciare, falimente, licențe de arme, adrese anterioare, precum și alte informații personale.

„Am construit cu adevărat infrastructura de date“, ne-a spus Justin. „Noi nu suntem doar dependent de sursa de date likesome unul dintre competitorii noștri sunt. Avem capacitatea de a trece de la o mulțime de diferiți furnizori de date pentru a avea o înregistrare completă „.

Sunt plecat de zile de conducere în jos te la tribunal să aștepte în linii și să completați hârtiile de cazier judiciar, care nu ar putea fi chiar acolo. BeenVerified vă economisește timp și probleme cu o simplă căutare on-line. Înregistrări publice digitalizate face ușor o căutare de fundal și accesibil tuturor.

BeenVerified oferă asimple, raport centralizat privind cazierul judiciar unei persoane și informații personale.

„Noi încercăm să dea cuiva o privire completă la o persoană, o proprietate sau un număr de telefon“, a spus Justin.

Această platformă, de asemenea, merge de mai sus și dincolo de un search.If on-line simplu înregistrările pe care le căutați nu au fost încă digitizat, BeenVerified a itcovered cu un serviciu de teren de alergător și o echipă dedicată de îngrijire pentru clienți.

Court Runner servicii trimite cineva de a căuta în persoană

În cazul în care anumite înregistrări necesită străduiți să dau de, BeenVerifiedlets trimite un alergător instanță în direct la sediul instanței dumneavoastră județene selectate pentru a obține fișierele sau înregistrările compilate în ultimii șapte ani cu privire la orice individ.

Alergători Curtea poate obține importante de poliție și de înregistrare instanță detalii, cum ar fi:

Serviciul economisește clienților de timp, energie și hassle de a merge la tribunal pentru a urmări în jos un anumit record. Alergători Curtea au experiența de a săpa prin fișiere și de a prelua dosarul public căutați fără probleme.

Serviciul Clienți este disponibil dacă nu găsiți ceea ce căutați pentru

Bazat în Miami, echipa de client service răspunde la întrebări cu privire la raportul de fond, serviciile de abonament sau informații publicului larg. Disponibil prin telefon sau e-mail, această echipă walksBeenVerified clienții prin procesul de căutare, astfel devine mai ușor de înțeles.

„Deseori informațiile privind înregistrările publice pot fi un pic jargon-grele“, Justin a spus, „așa că avem un număr de telefon care este disponibil la ora 8 am la 9 pm în timpul săptămânii și 12 à 20 la sfârșit de săptămână.“

Orice abonat BeenVerified cu întrebări sau probleme cantalk unei persoane reale instruit să meargă clienților prin acest proces. Acest personal touchsets echipa în afară.

„Încercăm să construim o companie de real, cu fețele pe care oamenii știu. Nu suntem doar un motor basicsearch“, a spus el.«Ne-am recunoscut pentru nostru client service mare.»

BeenVerified Explică Informații cuprinzătoare în termeni simpli

În raportul său de fond, BeenVerified oferă explicații clare ale înregistrărilor publice, astfel they'renot confusingto profan. A teambreaks cunoștință în jos informațiile într-o resursă simplu dar cuprinzător.

Misiunea este de a ajuta oamenii să se simtă în siguranță atunci când on-line, și să păstreze con artiști ca Maria la golf.

Justin'sresearch în dating online, și toate diferite escrocherii acolo, un subiect pe care el bloguri despre mod regulat, și-a făcut din el un mare credincios în a face un control de fond. - cel puțin ca o măsură de precauție „Nu încercăm să păstreze oameni într-o stare perpetuă de frică, ci pentru a ușura mintea oamenilor“, a spus el.

Cu o verificare rapidă, puteți fi sigur că persoana pe care o întâlni nu este folosind un alias sau ascunde un trecut dezagreabil.

Un instrument ușor de utilizat, BeenVerified are o multitudine de utilizări pentru scenarii de zi cu zi. „Avem arme de informații de licență“, a explicat Justin. „Deci, s-ar putea fi cineva care se simte foarte ferm cu privire la controlul armelor, de exemplu. Dacă te duci pe o dată și de a afla că această persoană are cinci licențe de arme diferite, poate că nu este o astfel de potrivire compatibil pentru tine.“

BeenVerified este un instrument de căutare de ajutor orientate spre creșterea transparenței, încrederii și siguranței on-line.

Serviciile ca BeenVerified sunt mai importante decât oricând creșterea withthe de dating mobil care încurajează decizii impulsive și îndeplinește rapid. Justin recomandă verificarea unei persoane prin intermediul unui serviciu de încredere înainte de scufundare într-o dată.

BeenVerified oferă o imagine clară și completă a persoanelor care o persoană este prin intermediul înregistrărilor publice agregate.

„Dacă pui numele cuiva într-un motor de căutare,“ hesaid, „ceea ce de obicei obține este o imagine incompletă sau information.What împrăștiate facem este să vă dau informațiile cele mai complete disponibile și, de asemenea face foarte digerabil - în limba engleză - în un raport.“

Că un raport poate oferi istoria unei persoane de adrese, caziere judiciare, informații de afaceri, licențele de arme, și amprenta chiar social media.

Un produs accesibil pentru persoanele cu interogări multiple

De la daterswho online, au nevoie de o căutare o singură dată tu cumparatori singur data tohome care doresc să se uite în sus un cartier întreg, BeenVerified umple o serie de nevoi.

„Ne simțim date publice este un activ insuficient utilizat“, ne-a spus Justin. „Vrem să-l destul de accesibile în cazul în care oamenii nu trebuie să vă faceți griji cu privire la utilizarea de mai multe ori, astfel încât acesta poate fi un set de instrumente în viața lor.“

Mai mult decât un serviciu numai o singură dată, platformhas un pachet de abonament care asigură faptul că mai multe căutări nu vin cu o etichetă de preț ridicat.

Comentariile clienților vorbesc la succesul site-ului în a ajuta oamenii să facă cercetare.

BeenVerified a ajutat oameni din întreaga țară, de la un student care alăptează găsirea romanceto un solicitant de locuri de muncă găsirea locurilor de muncă, BeenVerified a ajutat oameni din întreaga țară. Cu acest serviciu, Dater online au libertatea de a merge pe un griji datewithout.

„Unii oameni ne-au spus că au plecat într-o a doua sau a treia dată cu cineva, dar ei doresc să verifice că nu va exista nici surprize“, a spus Justin. „Instrumentul nostru le permite să ruleze căutarea respectivă și să aibă acea liniște sufletească.“

Știu cine să aibă încredere online WithBeenVerified lui Context Verificați

Această platformă este pe liniile de front împotriva escrocii online, cum ar fi MariaChristina Johnson.

Prin design intuitiv, de stabilire a prețurilor la prețuri accesibile, și un limbaj clar, BeenVerified oferă informații de calitate pe care goneste oamenii din întrebările lor sâcâitoare. Vrei să știi dacă data ta deține o armă? În cazul în care angajatorul poate vedea dosarul dumneavoastră penale? În cazul în care zdrobi dvs. De liceu este încă singur? BeenVerified are răspuns la un clic pe un buton.

Te armează valuableknowledgebefore te duci chiar pe prima dată sau de locuri de muncă interviu, această platformgives încredere și securitate yougreater într-o varietate de situații.

„BeenVerified construiește încredere între cele două părți, care nu se cunosc other.Whether ei transacting on-line sau de a merge să se întâlnească într-un cadru de întâlniri online“, a declarat Justin, „ne pasa de oameni nu face o greșeală.“