Drepturile femeilor: împuternicirea femeilor cu consultanță juridică privind abuzurile domestice și problemele de familie

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Nu oricine poate obține dintr - o relație abuzivă pe cont propriu. Decizia de a părăsi poate fi complicată din cauza statutului de imigrant, custodie parentală, precum și alte probleme juridice. În aceste vremuri de criză, femeile au nevoie de un sistem de sprijin pentru a le vorbi prin opțiuni și să lupte pentru interesele lor. Drepturile femeilor aruncă un colac de salvare pentru femeile din Anglia și Țara Galilor , cu o echipă all-femeie juridică angajat să continue justiție în instanțele de judecată. Acestea oferă consiliere gratuită și confidențială privind dreptul familiei, drept penal, imigrația și dreptul de azil, precum și drepturile femeilor din Anglia și Țara Galilor. Victimele de viol și violență în familie pot apela în mod anonim pentru a înțelege care sunt drepturile lor legale și modul în care să se folosească de sistemul juridic.

După opt ani de căsătorie, Fatima nu a putut lua abuz soțului ei nici mai mult. Jon a venit acasă mirosind de alcool și a lovit - o în stomac whiletheir vizionat doi copii. A trebuit să iasă. Ea a fugit la adăpost pentru femei, luând fiica ei în vârstă de 3 ani și fiul în vârstă de 7 ani cu ea.

load...

La situația hearingof ei, refugiul ia dat numărul de telefon de linie de asistență consiliere alegal providedby drepturile femeilor. Fatimawasn't sigur ce să facă în continuare, ea a sunat la numărul. Într-o consultație gratuită, un consilier a explicat modul în care un ordin de non-molestare și un ordin de ocupație ar putea și copiii ei de Jon proteja.

„Drepturile femeii mi-a spus drepturile mele și mi-a dat încredere să mă reprezinte în instanță“, a spus ea, „ceva ce n-am crezut că este posibil.“

La un moment în care Fatima simțit disperat și speriat, drepturile femeilor împuternicit să se folosească de sistemul juridic și de a obține în condiții de siguranță dintr - o relație abuzivă. Drepturile femeilor este o organizație de caritate în femeile createdby din Marea Britanie, pentru femei. Din 1975, sfatul lor juridică a servit mii de femei în timpul unora dintre cele mai întunecate momentele lor și le -a dat recurs legal pentru a se proteja de violență și opresiune.

load...

În 2015, drepturile femeilor distribuite peste 9.700 de ghiduri juridice hardcopy și manuale pentru femei.

RightsofWomen.org.uk promovează justiția pentru femei prin campanii de informare ajutor și egalitate juridică. Serviciul lor de telefon pentru femei oferă un spațiu sigur pentru victimele violenței, rapiță și opresiune. Femeile pot utiliza resursele grupului de advocacy pentru a afla mai multe despre drepturile lor în dreptul familiei, drept penal, și imigrația și dreptul de azil.

Printre dogme fondatoare ale organizației este că informația liberă permite femeilor să părăsească relații violente ei și copiii lor andshield de la alte abuzuri. În cuvintele Drepturile femeii site - ul : „Noi credem ca femeile au nevoie de acest sfat și informații care să le permită să facă alegeri în cunoștință de cauză în condiții de siguranță și pentru ei și familiile lor.“

load...

Peste 40 de ani care acționează ca un sistem de sprijin pentru mii de femei

În 1975, când Mișcarea de Eliberare a Femeilor a fost în toi, mai mulți muncitori legali înflăcărate coalizat pentru a crea drepturile femeilor ca mijloc de luptă pentru dreptate conform legii în Anglia și Țara Galilor. Ei au format o linie de asistență de consultanță juridică pentru a ajuta femeile lupta cu discriminare sau violență. Întreprinderea lor de pionierat a fost primul proiect legislativ feministă andonly în Regatul Unit.

Drepturile femeilor cere ajutorul avocaților feministe și activiști din întreaga lume.

„Un grup de femei lucrătorilor juridice fondat organizația pentru a ajuta femeile găsească drumul în jurul valorii de multe legi de om care le -au afectat“ , în conformitate cu herstory site - ului. „Peste 40 de ani, serviciile noastre au dezvoltat și a oferit multe mii de femei , cu consiliere juridică gratuită și informații.“

Astăzi, experții juridice ale organizației cu dexteritate consilieze apelanții cu privire la mai multe aspecte sensibile, inclusiv violența sexuală și de statutul de imigrare.

În 2015, drepturile de linie de asistență juridică pentru femei recomandat un total de 1909 apelantii „ cu privire la drepturile lor legale în ceea ce privește dreptul familiei, violența sexuală și imigrația și dreptul de azil.“ Un alt 1601 de femei numite în foradvice cu privire la probleme de dreptul familiei, care includ defalcările relație, violența domestică, precum și probleme legate de copii.

Drepturile femeilor, o organizație construit de femei activiste obosit de status quo-ului, are pasiune anenergetic care umple personalul cu o atitudine că se poate face. Zeci de muncitori de compasiune juridice, manageri de birou, și voluntarii se dedice pentru a ajuta femeile să se folosească de instanțele de judecată și de a obține dreptate pentru ei și familiile lor.

„Mă simt ca o femeie profesională pe care toți avem datoria de a da o mână de ajutor celor care au nevoie de ea , atunci când se simt speriat, vulnerabile, sau pur și simplu copleșit“ , a spus Lorena, Legea solicitor Familiei și consilier juridic Voluntar pentru Drepturile de femei. „Acestea oferă , de asemenea , unele de ciocolată foarte bună și tratează!“

Campanii în curs caute dreptate pentru victimele abuzului și opresiunii

Dincolo de biroul de apel, drepturile de Womencampaigns pentru asistență juridică adecvată pentru lobby-urile womenand parlamentarii să se uite pentru drepturile victimelor violenței ofdomestic, agresiune sexuală și alte abuzuri.

„Aproape jumătate dintre femei să ia nici o acțiune în ceea ce privește problema lor dreptul familiei“ , în conformitate cu campania lor Cu pagina noi „ ca urmare a nu fi în măsură să se aplice pentru asistență juridică, lăsându - le în imposibilitatea de a scăpa de relații violente.“ De la de modificare a legilor pentru activitatea de informare oficiali guvernamentali, organizația joacă un rol activ în a da femeilor un acces rapid la sfatul juridic de care au nevoie și merită.

Drepturile Womencampaigns alături de alte grupuri, în vederea realizării de justiție pentru femei prin lege.

Biroul Național de Statistică a raportat că 1,4 milioane de femei din Marea Britanie și din Țara Galilor a suferit abuz domestic în 2015, și 4,9 milioane de femei au experimentat o formă de abuz domestic , după vârsta de 16 ani Cele mai frecvente tipuri de violență asupra femeilor intime a inclus partener non-sexual abuz (22%), stalkingului (21%), și agresiune sexuală (20%).

Drepturile femeilor consideră că aceste statistici inacceptabile și campanii pentru a pune capăt violenței împotriva femeilor. „Pentru noi, abordarea violenței împotriva femeilor este o parte vitală a se asigura că femeile obține egalitatea,“ citește drepturile site - ul femeilor. „Femeile afectate de violență au nevoie urgentă de consiliere și informare juridică pentru a înțelege drepturile lor legale.“

În plus, drepturile femeilor este un membru mândru al Cartei de azil a femeilor , o coaliție de asteptare pentru sistemul de azil din Marea Britanie să abordeze mai bine inegalitățile pentru femei fug de persecutii si violenta de peste mări. Privind afară pentru victimele traumatizate din lume peste, drepturile femeilor luptă în numele femeilor din toate mediile și crezuri.

Training & Evenimente: cursuri interactive cu privire la drepturile legale ale femeilor

Drepturile femeilor oferă instruire practică și angajarea pentru profesioniștii care lucrează cu femei. Hands-on lor evenimente includ cursuri de formare, seminarii, ateliere de lucru și conferințe axate pe doling cele mai bune sfaturi legale pentru o varietate de împrejurări critice pentru femei și familii.

Experții oferă studii de caz informați, prezentări și activități pentru a oferi participanților o înțelegere deplină a drepturilor legale și căile de atac disponibile pentru femeile din Anglia și Țara Galilor. Potrivit site - ului : „Trainerii nostri sunt experimentati, avocati specializate de femei sau avocați cu expertiză în familie, penale, sau imigrația și dreptul de azil.“

„Îmi place participarea la drepturile de formare pentru femei , deoarece acestea sunt întotdeauna atât de informativ - într - un mod pe care am înțeles - nu jargonul! Chiar și complexitatea legii sunt livrate într - un mod care toată lumea poate înțelege „. - Un participant la drepturile de training -uri pentru femei

Drepturile femeilor oferă profesioniștilor instrumentele și cunoștințele necesare pentru a assistwomen mai bune în nevoie. Avocații, lucrătorii legali, și alți profesioniști trage mai multe sfaturi de zi cu zi de la aceste resurse cu privire la modul în care legea poate servi interesele victimelor violenței în familie, refugiați, victimele violurilor, precum și alte cazuri speciale care implică drepturile femeilor. Prin sprijinul organizației, practicanții cresc influența lor în domeniu și de a îmbunătăți viața femeilor din Anglia și Țara Galilor.

Potrivit raportului anual din 2015 , drepturile femeilor a „livrat de formare și evenimente cu privire la evoluțiile legislației și politicilor care afectează femeile la peste 400 de profesioniști din întreaga Anglia și Țara Galilor.“

Drepturile femeii: Un ResourceMade juridic de femei pentru femei

Drepturile femeilor oferă un sistem de sprijin pentru femei din Anglia și Țara Galilor. Motto-ul lor este „ajuta femeile prin lege,“ și organizația cu siguranță se ridică la acele cuvinte cu resurse cuprinzătoare și campanii progresive. Cel mai notabil, apel în linia lor oferă femeilor un acces facil la consiliere juridică atât de victime ale violenței sau opresiune, cum ar fi Fatima, pot sta în picioare pentru ei înșiși, folosind soluții juridice.

Prin consilier juridic, campanii, și de formare, drepturile femeilor crește gradul de conștientizare cu privire la drepturile femeilor din Marea Britanie

Fie că sunteți în căutarea pentru dreptate după agresiune sexuală sau care caută siguranță pentru familiile lor, mii de femei cu probleme sensibile pot depinde de drepturile de orientare femei forlegal. Campania pentru drepturile femeilor, această organizație feministă îl împinge pe o agendă offemale de abilitare viathe legii.

„Legea este complexă și confuză. Vrem să ne asigurăm că, la unele dintre cele mai dificile momente din viața lor, femeile sunt în măsură să vorbească cu un avocat femeie care îi poate da de specialitate și consiliere juridică fără a fi judecat“ , se arată drepturile pentru raportul anual pentru femei. „Fără acest sfat și informații, femeile vor continua să experimenteze violență, abuz și discriminare și nu poate juca un rol egal în societate.“