Duminica întâlnirii oferă New York singles posibilitatea de a amesteca și se amestecă la viteză întâlniri evenimente și activități

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Dacă sunteți un New Yorker , care e obosit de trecând prin toate cele cinci districte pentru a găsi un bun datând perspectivă, poate doriți să încercați week - end Dating. Pentru mai mult de un deceniu, compania a găzduit evenimente de viteză întâlniri și a colaborat cu companiile locale pentru a aduce New York, Long Island, și chiar simplu Connecticut moduri distractive și ușor de îndeplinit. Aceste evenimente oferă participanților opt până la 15 zile de vârstă corespunzătoare în doar o noapte, apoi weekend pentru Dating urmează , pentru a facilita conexiunile. Oamenii pot înscrie , de asemenea mai multe activități sociale interesante - de la dans salsa la trivia - pentru a satisface pe alții.

Experiențele personale inspira de multe ori unele dintre cele mai bune idei. În cazul Jay Rosensweig, proprietar și fondator al Dating week-end, a fost lipsa acestor experiențe, care a declanșat ideea pentru afacerea sa.

„Am vrut să ies din casă în week-end, dar cei mai mulți dintre prietenii mei au fost căsătorit sau angajat, așa că am fost în căutarea pentru ceva de făcut“, a spus el. „Am plecat pentru a accelera evenimente de datare și nu-mi place faptul că nici unul dintre ei a avut loc în week-end - au fost destul de mult în mijlocul săptămânii. Am ajuns acasă foarte târziu și a trebuit să mă trezesc foarte devreme în dimineața următoare pentru a merge la locul de muncă „.

load...

Jay Rosensweig fondat weekend pentru Dating pentru că nu-i plăcea orarelor mijlocul săptămânii cele mai multe organizații de viteză matrimoniale ținute.

Acest lucru inconvenient luat Jay gândire.

„I-am spus,«Nimeni nu face acest lucru pe Long Island, și eu sunt în căutarea pentru ceva de a face punct de vedere social,»și apoi am pus cele două împreună.“ Sa născut Dating pentru weekend.

Compania este mai mult decât un serviciu de viteză, deoarece Jay întâlnire înțelege că nu toată lumea își găsește succesul datând de la cerere. El colaborează cu oamenii și întreprinderile din New York, Long Island, Connecticut și de a organiza evenimente de stres scăzut pentru oameni să învețe noi competențe, își pot împărtăși pasiunile lor cu alții, sau pur și simplu să stea și să aibă un moment bun.

load...

Succesul este în numere pentru Dating pentru weekend - mai ales atunci când vine vorba de conexiuni de durată.

„Până în prezent, 62 de cupluri au căsătorit, iar 10 copii au fost născuți - Din câte știu eu. Una dintre glumele îmi place să spun la evenimentele este că am așteptat 15 ani pentru cineva să numească copilul lor „Jay.“ Nu sa întâmplat încă, dar sper că se va întâmpla în curând“, a spus el.

Străduindu de a gazdui evenimente multiple in fiecare saptamana

Întâlnirea nu este un one-size-fits-all efort. Weekend pentru Dating înțelege că și-a creat un loc pentru single-uri in zona New York, pentru a umple calendarele lor sociale, întâlni oameni interesanți și să găsiți parteneri cu interese comune.

Jay face toate eforturile pentru a se asigura că evenimentele sunt stabilite-back, casual, și conversație Foster.

Weekend pentru Dating dorește, de asemenea, participanții să se distreze și să se conecteze cu o mulțime de oameni. El și evenimentele sale structura colaboratori, astfel încât să îndeplinească fiecare participant, care servește pentru a elimina orice stangacie persistent.

load...

Cu un calendar plin de evenimente întâlniri rapide, adunări sociale, petreceri, Jay infuzează distracție și bucurie în a întâlni alte single - în timp ce face, de asemenea, cost-eficiente. Simplu Întâlnire acest fel oferă, de asemenea, glisarea degetului o odihnă pentru un pic.

Veți întâlni o multime de Date potențiale în 90 de minute

Versiunea lui Jay a vitezei, datând diferă de cea a altor servicii de acolo. Pentru unul, el este un stickler despre varsta.

„Noi verificam ID-uri pentru a vă asigura că toată lumea este exact cine spun că sunt și nu sunt ele însele denaturând.“ El a spus că simte responsabilitatea de a oferi tuturor participanților experiența pe care au semnat pentru, ceea ce înseamnă asigurarea faptului că toată lumea este în curs transparent.

Single care se înscriu cu weekend pentru Dating rula gamă. Femeile variază de obicei între 24 și 65 de ani, în timp ce bărbații sunt doar o atingere mai în vârstă de la 27 la 69. Evenimentele atrag oamenii din bine în afara zonei, precum și.

„Oamenii nu vin din oraș specific în care are loc evenimentul, dar, de obicei, în termen de 30-40 de minute. Unii oameni au călătorit mai departe“, a spus Jay.

Ca regulă generală, evenimentele sunt lungi de 90 de minute, iar participanții se pot aștepta să îndeplinească opt single - dar nu mai mult de 15. Limitarea timpului și numărul de persoane pot crea o experiență mai bună, a spus el.

„Atunci când evenimentele sunt mai scurte de 90 de minute, oamenii nu simt ca acestea sunt obtinerea o valoare bună. Când sunt mai mult decât atât, oamenii nu sunt la fel de bun de a avea un timp, și încep să ardă.“

În timpul evenimentelor, simplu va avea opt până la 15 zile de viteză mini, fiecare cu durata de aproximativ cinci minute. După fiecare dată, puteți cerc „da“ sau „nu“ pe un tablou de bord care indică dacă ați fi interesat să vorbească cu persoana în continuare. La sfârșitul serii, porniți în tabelul de date organizatorului. A doua zi, veți primi un e-mail cu numele și informarea persoanelor cu care se potrivesc reciproc de contact.

Participanții primesc numele și adresele de e-mail a meciurilor one-way - oamenii care le-ai ales, dar pe care nu ai alege - doar în cazul în care doriți să-și reconsidere. Până în prezent, 70-80% dintre participanți să părăsească evenimentul cu cel puțin un meci reciproc.

„Ea poate fi copleșitoare pentru a satisface o mulțime de oameni foarte repede, și s-ar putea schimba mintea ta. De aceea, pentru weekend Dating vă oferă meciuri cu sens unic. Alte companii nu.“

Cärti Activități într-un amical, atmosfera nr presiune

În cazul în care ideea de a 10 mini-date în 90 de minute nu suna ca ceașcă de ceai, sau sunteți în căutarea să fie mai sociale și să îndeplinească alte single-uri într-un mediu de stres redus, weekend Dating organizează evenimente sociale pentru single.

Întâlniți-vă cu alții la evenimente, cum ar fi concerte, lecții de dans, seri trivia, petreceri piscină și mai mult, fără presiunea de a fi cea mai bună versiune de tine în cinci minute. Aceste evenimente nu sunt despre dating, ci despre a face noi prieteni și se bucură de activități împreună.

Dating pentru weekend oferă o gamă largă de activități de joasă presiune pentru single.

Evenimentele nu sunt limitate în funcție de vârstă și sunt un mod de stres liber pentru a întâlni oameni care împărtășesc interese comune -but pot fi, de asemenea, o rampă de lansare pentru a iubi.

Dacă vă place „Friends“ sau „The Office“, se alăture cu grupurile de trivia pentru a vedea dacă vă puteți aminti tuturor Monica din vreodată sau de câte ori Ryan și Kelly au rupt și a făcut. Evenimentele includ de asemenea, cursuri de salsa, excursii de artă de stradă, și mai multe activități interactive, care poate deschide inima și umple calendarul social.

Weekend pentru Dating munceste din greu pentru Single în New York

Weekend pentru Dating funcționează pentru că Jay știe cum e să fii singur în oraș - și el ține lucruri interesante.

„Eu trăiesc indirect prin oameni la aceste evenimente. Sunt încă singur, și m-am întâlnit oameni eu. Nu a rămas pentru mine, dar cel puțin eu fac ceva mare pentru a obține oameni împreună“, a spus el.

Pagina lui Marturii este umplut cu mesaje de mulțumire, povești de angajament, imagini de nunta, si multe altele. Mulți dintre clienții săi au găsit pe cineva special prin evenimente sale.

Un client pe nume Samantha a scris pentru a spune Jay cât de fericită este. „Meu acum prietenul si am participat la un eveniment pentru prima dată în iunie 2015. Amândoi au avut ochii pe unul pe altul înainte de a ajunge la masa mea, și, odată ce a făcut, am făcut clic instantaneu. De atunci, a fost altceva decât fericire“, a spus ea în recenzie ei. „Amândoi sunt uimiți de cât de bine-potrivite pentru fiecare alte suntem și modul în care se pare că ne-am cunoscut reciproc mult mai mult.“ Suntem fericiti sa raporteze o actualizare recenta a sărbătorit vestea căsătoriei lor.

În scena datând continuă schimbare, Jay intenționează să păstreze intalniri proaspete pentru New York-ezi de a continua să facă ceea ce funcționează.

„Sunt doar de gând să păstreze diversificarea“, a spus el. „Unii oameni spun viteza dating merge departe, dar nu este. Oamenii se îmbolnăvesc de toate lucrurile de glisare. Am continua să vină cu diferite tipuri de evenimente pentru a conecta mai multe persoane.“