E timpul să nu te mai îngrijorați de bărbatul tău

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Într-o zi la locul de muncă am întâlnit un om care părea să fie de aproximativ 60. Când am intrat în numele său în calculator, m-am așezat lângă el să-l întrebe ziua lui pentru că am crezut că anul a fost o greșeală de scriere.

„Nu, asta e“, a spus el. „M-am întors 98 în acest an!“

"Wow! Arăți zeci de ani mai tânără. Ce fel de anti-imbatranire crema de frumusete folositi?“

El a râs. „Eu încă mai conduc. Eu încă juca mingea bochi. Sunt încă foarte activ.“

„Deci, la 98 de ani, ceea ce este secretul longevității?“, Am întrebat.

load...

„Ei bine, am învățat mult timp în urmă să nu vă faceți griji despre lucruri pe care nu le pot schimba, asa ca am renuntat griji. Oamenii se face griji de moarte, știi.“

Întâlnire acest domn nu a fost suficient pentru a reprima anxietatea mea.

După o zi lungă, am fost la duș încercarea de a spăla totul departe, dar gândurile și grijile accelerat prin mintea mea ca o masina estompează din trecut la Indy 500.

M - am simțit prost, dar am fost îngrijorător peste un tip pe care îl întâlneam. Este el vede cu altcineva? De ce am atât de nervos cu el? Are el chiar ca mine ?

Am rejucat o scenă ciudată în cap de la una din datele noastre. De ce am fost atașat la aceste gânduri?

load...

M-am simțit senzația de apă care cade pe pielea mea si a luat o respirație profundă, ușurat să fie în acest moment și înapoi în corpul meu în picioare în duș.

M-am gândit la mine, „Oh, la naiba, am sampon chiar si parul meu?“ Nu-mi aminteam cât de mult mi-ar fi acolo!

Aceste obsesii m-au împiedicat de relaxare. Am pierdut sentimentul apa calda, masaj blând de spălat mine, efectul de calm de a fi sub stropii liniștitor.

La naiba, de ce nu vă faceți griji atât de mult controlul asupra mea, uneori? Cum pot trece la care trăiesc în acest moment, realitatea vreau să trăiesc în?

Solicitarea acestor întrebări este primul pas pentru a quieting gânduri obsesive. După ce te conștient că îngrijorarea ta devine din ce în mistuitoare, aceste cinci instrumente vă pot ajuta să te oprească de la subliniind peste faptul că cineva special în viața ta.

1. Respirați adânc.

Respirați adânc și numărul pentru patru secunde pe inhala dumneavoastră. Țineți-l timp de două secunde și numărul pentru cinci secunde pe expirație dumneavoastră.

load...

Acest lucru se va satura creierul cu oxigen și vă va aduce înapoi în corpul tău. S-ar putea face să vă un pic amețită la început, dar te vei simti instant relief.

Gândurile tale îngrijorătoare va dispărea pe măsură ce începe respira profund, și veți deveni mai mult în contact cu simțul interior de sine.

După ce această practică în mod constant și în mod repetat, veți începe să scadă în mod obișnuit în modelul de respirație profundă ca răspuns la factorii de stres.

Două resurse care au ajutat să înțeleg importanța respirație profundă sunt Judith Kravitz, autorul „Respiratia transformational“, și Michael Brown, autorul „Procesul de prezență.“

2. Să mergem de atașament.

Care ar fi atât de greșit , dacă lucrurile nu au mers cu omul tău? Sau , dacă nu vă place? Ați putea fi , eventual , obtinerea în valoare de la el?

Amintiți-vă, trebuie să vă place mai întâi! Eliberarea unui atașament făcut-minte să-l (sau orice altceva mistuitoare în viață) va fi cea mai mare binecuvântare vă puteți da.

Dacă tratezi interacțiunile cu el ca și cum ai nimic de pierdut, vei fi mai relaxat si timpul impreuna va curge efort și plăcut.

Te va bucura de mult mai mult atunci când te fi în momentul cu el.

3. Fii conștient de împrejurimile tale.

Mindfulness este un rezultat care începe să respire în mod consecvent. Vei putea observa gândurile și schimba percepția la împrejurimile. Palavrageala a mers în gol mintea ta va fi în fundal conștientizării dumneavoastră.

Dacă vă aflați în mașină, urmăriți mașinile din jurul tău. Dacă sunteți în duș, simt apa calda. Dacă sunteți afară și despre, observați alte persoane și zâmbet la ei.

Aceste interacțiuni pe care le va scuti de grijile inutile ale mintea ta.

„Cu timpul, nevoia de

un tip va dispărea.“

4. Mantre interne

Dacă mintea ta este rejucarea un gând negativ, ca un cântec uzat și doriți să schimbați stația groove la vibe mai pozitive, repetăm ​​o mantra internă.

O mantra este o formulă verbală sacră repetată în rugăciune, meditație sau incantație.

Este mai eficient daca este simtit in inima ta, și este mare pentru îneacă negativ de auto-talk, mai ales dacă aveți nevoie pentru a șterge dvs. De stres peste un tip.

Un cuplu de mantre mele preferate interne sunt:

5. Opriți vorbărie goală.

Aceasta include vorbesc pentru a obține aprobarea de la alții și chiar mesaje text pentru a trece timpul. Vorbind despre nimic ca si cum ai trai in interiorul unui „Seinfeld“ episod este o modalitate de a respinge exterior gândurile tale.

Dacă sunteți pe chat tot timpul, nu sunteți conștienți de ceea ce este în fața ta. Când ai devenit liniștit atât pe plan intern și extern, nu vă faceți griji este de prindere mintea.

Atunci când nu umple spațiul cu palavrageala de mers în gol sau vă faceți griji într-o relație, sunteți explorarea adâncimea în interiorul tău, curentul subteran sub toate distragere a făcut-minte.

Momentele petrecute îngrijorătoare sunt momente pierdute. De multe ori, atunci când consumate cu îngrijorare, mai ales asupra unei alte persoane, suntem condus de o nevoie externă emoțională și pierde o viață interioară liniștită.

Când respira profund, devenind liniștit și conștient de împrejurimile tale, vei avea capacitatea de a pune spațiu în jurul valorii de griji si va realiza puterea in interiorul vostru.

Încet, cu timpul, nevoia de un tip va dispărea și data de vis va fi mai mult de o completare și nu la sfârșitul-toate, să fie-toate.

Sursa foto: huffpost.com