Ea este o aplicație socială în care femeile lgbtq vor discuta despre perspective și vor face noi prieteni

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: HER este o aplicație unică , datând de construit withlesbian, bisexuali, ciudat, și alte femei non-binare în minte (precum și bărbați transgen). Robyn Exton a lansat aplicația în ianuarie 2012 pentru a satisface nevoia de un spațiu social specific madefor oameni LGBTQ. Astăzi, rețeaua găzduiește o comunitate activă de peste 1 milion de usersin 50 de țări, și sunt mereu în creștere. Profilul aplicației curat, evenimentele generate de utilizatori, și-meci pe bază de chat da mai multe membri avenuesto începe o conversație, să construiască o prietenie, și de a atrage o dată. Acest platformsupports sociale gratuite ale unei comunități strongLGBTQ și conectează indivizii în toate tipurile de relații. Oricare ar fi orientarea ta, dacă sunteți în căutarea de a întâlni niște oameni minunat, HER vă urează bun venit.

Robyn Exton nu a intra în industria de dating pentru a face o avere - ea a făcut-o pentru a ajuta un prieten. Într-o noapte în 2011, ea a fost cu un pahar cu amicii ei Gal, unul dintre care tocmai a trecut printr-o despartire dur și a fost în căutarea de a merge mai departe. Robyn a spus herthe cel mai rapid mod de a obține înapoi acolo a fost prin dating online.

load...

Cu toate acestea, prietenul ei a fost o lesbiană și există câteva site-uri web jenant matrimoniale făcute pentru femei tinere, cum ar fi ea însăși. Multe dintre opțiunile au fost inițial datând de servicii pentru bărbați gay mai târziu realocate (roz avansat) pentru lesbiene.

Robyn Exton, Fondator ei, a primit atenția de la Londra simplu prin înmânarea pliante colorate și hârtie igienică de marcă la evenimente LGBTQ.

Robynworked pentru o firmă de consultanță de branding din Londra si a fost familiarizat cu platformele de datare prin intermediul clienților săi, butshe'd niciodată codificate înainte. Cu toate acestea, ea a văzut o nevoie în dating online, pentru un site de incredere pentru femei care caută-femei, asa ca a acceptat provocarea. Ea a numit versiunea inițială a site-ului Dattch - prescurtarea de la „data de captură“ - și a început dezvoltarea bazei sale de utilizator.

load...

„În primele zile, aș merge la cluburi de noapte , cu o sticlă de Sambuca într - o mână, și tequila în cealaltă, și să încurajeze fetele să descarce aplicația în schimbul unei împușcat“ , a amintit într - un interviu cu BBC. Astfel, prin cuvânt din gura, ea a castigat de tractiune cu publicul ei dorit de lesbiene, bisexuali și femei queer.

Platforma ei, numit acum HER , isi propune sa fie mai sociale, mai puțin matrimoniale. Cele mai simple interfaceintroduces femei într - un forum Pinterest cum ar fi, deschis și flexibil tuturor. Fondată în Londra , iar acum cu sediul in San Francisco, HER claimsa audiență la nivel mondial de mai mult de 1 milion de femei din peste 50 de țări, inclusiv SUA, Marea Britanie, Brazilia, Australia, Thailanda și Mexic - ceea ce face cea mai mare rețea de telefonie mobilă pentru lesbiene, femeile bisexuale, și queer precum și bărbați transgender.

load...

HER nu este strict pentru Stampe , ci și pentru prietenii platonice și penpals pe termen lung. Peste 30% dintre utilizatorii etichetează ei înșiși ca „într - o relație“ și răsfoiți site - ul pentru noi, nu neapărat romantică, conexiuni. Aplicația promovează un spațiu de încredere și gratuit pentru women.The echipa ei verifică identitatea și sexul tuturor utilizatorilor este de ai conecta prin intermediul social media.

Ofertele HER Premium plătit membri valoare adăugată cu caracteristici cum ar fi de vizionare care a plăcut profilul, văzând cine e online acum, și se bucură de glisări nelimitat. Nu există nici o presiune pentru a face upgrade, deși, deoarece versiunea gratuită este ofopportunities pentru a satisface pe deplin femei LGBTQ locale.

„M - am simțit o nebunie pentru mine“ , Robyn a zis Huffington Post „ , că nimeni nu a făcut cu adevărat un produs de întâlnire pentru femei - una care afișează informațiile despre femei a vrut să vadă, că conectat comunitatea, care a rezonat cu tinerele femei queer am știut - așa că am decis să renunțe la slujba mea și începe făcându - l „.

Profiluri Bold Focus pe interese comune și de potrivire de personalitate

Înscrierea pentru ea durează doar câteva minute. Aplicația trage imagini și informații (cum ar fi ziua ta și starea relației) din contul dvs. Facebook sau Instagram, creând un profil pentru tine, fără a fi nevoie să faci mai mult decât faceți clic pe „Sunt de acord“. Puteți selecta dintr-o listă de 12 orientări sexuale, includinglesbian, bisexuali, transsexuali, drept, sub semnul întrebării, ciudat, flexisexual, andfluid. Sau puteți să păstrați opțiunile openand se abțină de la a posta orientarea ta. HER nu afară pe nimeni sau cere detalii personale pe care nu doriți să dea.

Nu este nevoie să vă definească în termeni scurt, incomode pe ea - lasa poze vorbesc de la sine!

Profile vin gata făcute cu fotografii de social media, dar puteți face propria dvs. Prin adăugarea de mai mult sau mai scris un text de genul „bowties sunt cool“ sau „doamnă pisica a identificat-auto“ pentru a arăta o anumită personalitate. Profilul dvs. Este un buletin virtual, ușor de personalizat cu efecte vizuale ochi-prinderea.

HER sare peste descrieri prolix și chestionare lungi pentru a permite daters forma propriile lor primele impresii bazate pe colaje de fotografii, interese comune, și conversație reală.

„Este vorba despre înțelegerea modului în care se comportă femei,“ Robyn ne -a spus , „și elemente ale clădirii care le dau valoarea pe care o caută.“

În aplicația, utilizatorii vizualizează profilurile la un moment dat, apăsând pictograma inimă pentru ca o anumită fotografie sau profilul în general. După ce ambele plăcut profilurile reciproc, veți fi notificat un meci și poate începe mesaje.

„Nu ascunde în colțul de aici,“ EJ Rosetta a scris într - un comentariu pentru Huffington Post. „Dacă v - ați arătat interesat de cineva, ei vor să știe despre asta. Tot ceea ce faci sau click pe vine ca o notificare, astfel încât naviga cu înțelepciune.“

Postarea Meetups locale, Festivaluri & EventsFor Oameni Queer

HER este un loc primitor pentru lesbiene, bisexuali și femei și bărbați queer transgender să vină împreună. Caracteristica de alimentare vitrine simt comunitatea aplicației. Puteti vedea ce spun oamenii și partajarea la nivel global sau local și adăuga propriile comentarii într-un forum deschis de oameni ca-minded.

O parte populară a hranei pentru animale este fila Evenimente în cazul în care utilizatorii pot trimite evenimente se întâmplă în apropierea lor și invita utilizatorii să se întâlnească într-un cadru social-LGBTQ prietenos. Comunitatea HER evidențiază adesea festivaluri locale, slamuri de poezie, petreceri și întâlniri generale perfecte pentru a participa cu un prieten sau la o dată.

Veți găsi o listă curatoriată de evenimente din aplicația interactivă ei. Vei putea vedea cine participă și trimite ca pentru oricine care gadila ta. „Există un element social să-l“, a explicat Robyn. „Una care nu se limitează la întâlnire.“

În cuvintele de eliberare 2015press a aplicației : „HER este despre crearea unui spațiu în care lesbiene, bi, queer, curios, flexisexual, pansexual, și nu-așa-drepte femeile pot întâlni și de a afla ce se întâmplă în lume lesbiene.“

Dragă EA: Dating Sfaturi de la o sursă Simpatic pe Tumblr

HER reprezintă un public vibrant, tânăr și rămâne conectat prin implicarea activă pe social media. Pe pagina ei Tumblr , de exemplu, posturile de echipa inspira fotografii, citate, și povești destinate femeilor LGBTQ. Oricine poate parcurge acest sortiment de angajarea Vocabular termeni, premii ei, mesaje care spectatorii se identifică, și adorbs fotografii pentru a obține un sentiment de ceea ce HER este vorba.

Folosind hashtag #DearHER, sute de membri ajunge să împărtășească experiențele lor, sfaturi, și aprecierea cu echipa ei. „Aderarea ei a fost una dintre cele mai afirmarea, stimularea și îndeplinirea experiențe LGBT + am avut“ , a scris Tia Curtis, ei Philadelphia orașului plumb. „Pentru a avea posibilitatea de a avea un rol în reprezentarea femeilor de culoare, inclusivitate, și diversitatea pentru o astfel de cauză de succes este atât de intimidant și eliberatoare.“

Pe Tumblr, se amuză ea, inspiră, și sprijină utilizatorii cu posturi unice și partajabile.

Noi suntem blogul ei , o altă priză fantastic, este vorba de susținerea comunității și obținerea de oameni vorbesc. Blogul pune întrebări de zi cu zi pentru utilizatori pe teme variind de la istoria familiei la înclinații politice. Oricare ar fi problema, acesta devine de multe ori oameni prin chat în aplicație și interese comune.

În plus, cu theAsk caracteristica comunitară, puteți pune o întrebare personală de pe ea și să se implice într-o conversație globală între femei LGBTQ.

„Am făcut atât de mulți prieteni noi! Articolele postate de ei sunt atât de amuzant și este foarte ușor pentru a discuta cu alte femei ciudate , deoarece acestea sunt atât de prietenos“ , a scris Sophie, un utilizator în vârstă de 24 de ani din California.

Mulți utilizatori mulțumiți Intindeti Lăudați pe App Dating

De-a lungul anilor, ei a ajutat mulți oameni găsesc conexiunile pe care le căutau. Această comunitate jucăuș, acceptând creează legături comune între cei care caută dragostea, în toate formele diferite.

Un utilizator anonim a scris in pentru a - i mulțumesc pentru introducerea ei de a soției sale viitoare. După înscrierea din cauza plictiseala si curiozitate, femeia a primit un mesaj de la cineva „care a fost plictisitor îngrozitor, să fiu sincer“ , își amintește ea. „ Cu toate acestea , nu a fost ceva care ma ținut să vorbesc cu ea.“ Noapte după noapte, conversația lor a continuat și conexiunea lor cochetă adâncit. „M - am îndrăgostit de fata ingrozitor de plictisitor , care ma messaged pe ea“ , a scris ea. „Am fost în dragoste cu cineva , atunci când eu nu cred că a fost posibil. Sper audiere experiența noastră pozitivă a pus un zambet pe fata ta.“

„Am fost pe toate datarea aplicații, dar ei a fost cea în care m - am simtit am avut cea mai bună șansă de a întâlni pe cineva cu adevărat minunat. Fără ea, n - aș fi întâlnit această fată incredibilă, și n - am de gând să las - o să plece“ - Molly și iunie, un cuplu care s-au întâlnit HER

Atmosferă integrată și non-binare de ansamblu a aplicației este o gură de aer proaspăt pentru multe femei și bărbați LGBTQ transgen care s - ar putea simți marginalizați pe alte site - uri. Pe ea, indivizii sunt date cameră pentru a crea propria lor experiență de întâlnire. „Nu a putut fi găsit o aplicație mai bună decât ea“ , a scris Hannah, un utilizator în vârstă de 21 de ani , din Melbourne, Australia. „Nu trebuie să vă faceți griji dacă eu sunt lesbiană sau bisexuală. Este doar o mulțime de femei pot comunica prin chat la.“

Alegerea feminin: HER vă oferă o experiență unică Social

LGBTQ femeile utilizează aplicații de datare diferit - obiectivele lor, preferințele, obiceiurile, și stiluri sunt subtil diferite ca un întreg. Robyn a văzut provocările cu care se confruntă lesbienele de datare la prima mână și acum să satisfacă dorințele lor cu ea.

Utilizatorii se bucură de o interfață HER simplă, o bază de utilizatori de încredere, și un vibe deschis la minte.

Această aplicație sfidează cultura tipică agatare mainstream site-uri matrimoniale prin oferirea de instrumente bazate pe personalitate sowomen să se cunoască unul pe altul într-un mediu mai flexibil și prietenos.

De la verificarea de gen pentru a posta evenimente populare lesbiene, caracteristicile ei satisface nevoile de lesbiene, bisexuali și femei și bărbați ciudați transgender din întreaga lume. Abordarea lor bazată pe meci pentru chat vă asigură că vorbesc numai persoanelor care te interesează cu adevărat, permițând utilizatorilor să formeze conexiuni mai profunde sociale de pe orice dispozitiv mobil.

Fie că preferă să flirteze prin intermediul aplicației sau amestecandu-l în persoană la un eveniment, HER cârlige de oameni cu experiență socială care se potrivește stilului individual fiecărei femei.

„Ce este unic pentru întreaga noastră comunitate există un nivel social care o mulțime de femei sunt în căutarea“, ne-a spus Robyn. „O mulțime de [utilizatorilor noștri] sunt în căutarea de a face prieteni și să îndeplinească alte femei în comunitate, și asta e valoarea putem adăuga.“