Eatwild explică modul în care cuplurile își pot îmbunătăți sănătatea și mediul prin consumarea de produse animale hrănite cu iarbă

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Jo Robinson a început un site web numit Eatwild.com pentru a răspândi cuvântul despre numeroasele beneficii ale consumului de carne de animale hrănite-iarba crescute într-o pășune. În primul rând, este bine pentru tine - iarba-hranite animalele sunt bogate in nutrienti si saraca in grasimi, deoarece acestea sunt lăsate să hoinărească și să pasc în mod natural. În al doilea rând, este bine pentru animale - acestea sunt îngrijiți în moduri umane și să trăiască vieți fericite și liniștite în domeniile. În cele din urmă, este bine pentru mediu, deoarece animalele mânca iarbă în loc de a avea hrana lor expediate din locații îndepărtate și arderea combustibililor fosili în transportul. O mica schimbare in dieta ta poate îmbogăți viața într-un număr de moduri. Prin achiziționarea de produse de origine animală hrănite-iarbă, puteți sprijini fermierii locali și să aducă mai multe substanțe nutritive la masa ta cina. Daca tu si partenerul tau sunt interesati in mentinerea unei diete sanatoase, toate-naturale, Eatwild vă pot oferi informațiile și resursele de care aveți nevoie pentru a lua decizii bune la magazin alimentar și în bucătărie.

Tata nu a folosit niciodată să aibă grijă de o alimentație sănătoasă. În cele din urmă, deși, dieta constant de mese fast-food prins la el, și el a ajuns în spital. Acum, el a început să acorde o atenție la ceea ce el pune în corpul său și a înlocuit sacii de chipsuri cu saci de morcovi.

load...

A fost misiunea pe tot parcursul vieții mamei mele să-l pentru a schimba obiceiurile alimentare sale, așa că a fost incredibil de susținere de el, chiar să-l unește pe Curăță suc si dietele nu exista carbohidrati. De ziua lui, mama mea l-am prins un certificat cadou de la magazinul de la o fermă privată care vinde legume proaspete, fructe și carne. Când părinții mei au vizitat ferma impreuna, ei ar putea vedea animalele de fermă rătăcind în domeniu, și au simțit bine cu privire la cumpararea reduceri proaspete de carne de vită sau de păsări de curte direct de la sursă.

Eatwild.com este o resursă de încredere pentru oricine caută să aducă mai multe alimente sănătoase, hrănitoare, și etice în viața lor.

load...

Mulți oameni de sănătate-conștient și compasiune ar dori să cumpere, free-range-cruzime liber, și produse de origine animală-hrănite iarbă, dar ei nu pot ști unde să le găsească. Asta este Eatwild.com acolo. Acest site ofera un director global al fermierilor locali precum și cercetarea educațională cu privire la beneficiile de mediu și de sănătate ale „mananca de pe partea sălbatică.“

„Este mai ușor decât cred oamenii“, a declarat Jo Robinson, Fondator al Eatwild. „Dacă aveți o listă cu produse alimentare, pe care îl puteți descărca gratuit de pe Eatwild, puteți merge la supermarket și știu exact ce să cumpere pentru a obține 10 ori mai mulți antioxidanți în coșul de cumpărături.“

Listarea peste 1500 de fermieri locali și agricoli din SUA

Jo a dat seama de importanța promovării alimente nutritive, proaspete de la fermele atunci când ea a fost de a face cercetare pentru o carte la începutul anilor 2000. Ea a văzut că animalele de fermă crescute în pășuni au avut o mai mare valoare nutritivă. Ei au fost ridicate în omega-3 si saraca in grasimi saturate. Animalele crescute păscut sunt bune pentru consumatori, iar practica este bună pentru animale , cât și animalele.Pasture se susțin pe o dieta naturala de iarbă, li se permite să se miște liber, și în general trăiesc vieți mai fericite, mai sănătoase decât a animalelor în abator.

load...

În plus, având animalele de fermă pască iarbă, mai degrabă decât consumul de cereale este o practică agricolă mai durabile și ecologice.

Odată ce Jo a văzut gama de beneficii asociate cu produsele de origine animală hrănite-iarbă, ea a început să adune informații la îndemână pentru consumatori pe un site web a numit Eatwild.com.

Astăzi, Eatwild este resursa informațională de top pe agricultura bazată pe pășuni. Acesta oferă referințe științifice, recomandări dietetice, și alte instrumente utile pentru consumatori. Puteți naviga prin directorul său de stat-de-stat de peste 1.500 de fermieri locali pentru a afla de unde puteți obține alimente proaspete, etice, și nutritive pentru a pune pe farfurie.

Fie că sunteți îngrijorat cu privire la sănătatea sau mediul înconjurător, are sens pentru a începe consumatoare de produse de origine animală hrănite-iarbă, și Eatwild vă pot arăta unde să meargă pentru a le găsi. Lista sa de furnizori include ferme și ranch-uri din SUA și Canada.

„Voi face direct cu fermierul, cu nici un om de mijloc“, a explicat Jo. „Nu difuzați anunțuri. Noi nu vindem lista noastră de agricultori. Noi nu facem nici un profit de pe site-ul web.“

Jo Robinson a scris Literalmente carte despre obiceiurile alimentare sănătoase

De-a lungul carierei sale, Jo a scris peste o duzină de cărți pe o varietate de subiecte, inclusiv dragostea, creșterea copiilor și de sănătate. Ea folosește abilitățile sale de cercetare, ca jurnalist de investigație pentru a stabili faptele și face un caz pentru modul în care oamenii obișnuiți pot îmbunătăți viața lor.

„Consumul de pe Wild Side“ oferă un ghid bine structurat cu privire la modul de a găsi alimente bogate in substante nutritive de la supermarket.

Ultima sa carte, „ Consumul de pe partea sălbatică: Veriga lipsă Optimum de sănătate “ , discută despre modul în care obiceiurile alimentare au evoluat în timp și ceea ce omul modern a pierdut când a încetat să mai mănânce fructe și legume sălbatice. Ea susține că în ultimii 10.000 de ani, oamenii au îndepărtat încet valoarea nutritivă din plantele pe care le consumă prin adăugarea de îngrășăminte nenaturale și hormoni de creștere.

„Am discuta despre cum putem obține unele dintre aceste substanțe nutritive ne-am pierdut din nou de a face alegeri mai bune“, ea ne-a spus. „Cartea este o extensie a Eatwild, dar este nevoie în întreaga placă.“

De la publicarea sa în 2014, „mananca pe Wild Side“ a fost pe lista de bestseller New York Times, de trei ori. Acesta a câștigat de asemenea 2014 IACP Carte de bucate Award la categoria de materie alimentare. În prezent, 84% din clienți sale Amazon includ un rating de 5 stele.

„Dacă vă pasă de nimic despre sănătatea ta, această carte este un must read-only“, a declarat Joseph L., în recenzia lui Comer din cartea lui Jo. „Jo Robinson a făcut o treabă excelentă de a oferi un ghid informativ și agreabil pentru a face alegerile corecte.“

„Ceea ce am găsit foarte valoroase au fost informațiile cu privire la modul de a selecta produsele alimentare coapte“, a spus FLShopper într-un comentariu. „Informațiile cu privire la modul de a stoca produsele alimentare este cel mai bun l-am citit.“

Eatwild este un site de informare pentru valori-driven Cupluri

Consumul de alimente sănătoase este mult mai ușor (să nu mai vorbim de mai distractiv) atunci când îl aborda ca un cuplu sau ca o familie. Părinții mei place de a vizita ferma la sfârșit de săptămână și de stocare de până la opțiuni sănătoase pentru datele lor cină preparate de casă pe tot parcursul săptămânii. Aceasta le face fericit să știu că fac ceva bun pentru ei înșiși în timp ce sprijinirea fermierilor locali, bunăstarea animalelor și agricultura durabilă.

Desigur, nu trebuie să se deplaseze în țară pentru a menține o dieta de produse de origine animală hrănite-iarbă. Eatwild poate recomanda mii de furnizori de încredere în SUA, iar paginile sale informaționale ajuta să știi ce căutați atunci când vizitați supermarket. Fie că sunteți la cumpărături inteligent sau începe o grădină curte, tu și alte semnificative poate face lumea un loc mai bun prin consumul de alimente sănătoase ridicate cu grijă și compasiune.

„Animalele crescute păscut sunt tratate minunat pe tot parcursul vieții lor. Acestea sunt sacrificate cu un nivel scăzut de stres, tehnici umane. Atunci când animalele sunt din nou pe dieta lor nativ, sunt mai sănătos, și e mai bine pentru planetă“, a explicat Jo. „Eatwild promovează acest tip de produse alimentare, iar fermierii care le ridică.“