Efectuarea meciurilor arată rezultate mari pentru yak

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Din 1995, IAC a fost un lider în lumea de e-commerce. Lor 150+ site - uri web, inclusiv nume mari , cum ar fi About.com și Dictionary.com, atrag mai mult de 2,5 miliarde de vizitatori în fiecare lună. Grupul de meci IAC este un top generatoare de venituri verticale în portofoliul lor, extinderea profit cu 21% prin Q2 2016. Site - uri foarte populare , cum ar fi OkCupid conduce taxa în câștiguri de conducere, și mai concentrat site - uri din familia People Media păstrează Grupul de meci IAC relevante a lungul demografice. Cele 45 de branduri care alcătuiesc Grupul de meci conecta oamenii și ajută la menținerea statutului IAC ca un conglomerat on - line dominant.

Recent, un prieten de- al meu a decis să se întoarcă în dating online , după ce a luat o pauză de șase luni, iar ea încerca să dau seama care site - ul ar trebui să aleagă ea. Ea a redus - o jos între Match.com și Tinder , și i-am spus nimeni nu contează că alege, ea va fi în mâini bune.

load...

Se pare că un alt câștigător în acest scenariu este Grupul de meci IAC , un portofoliu super-mijlocii de destinații de dating online , care s- au dovedit a fi unele dintre cele mai de succes pe întregul web, mai ales cele două am menționat mai sus.

Nimeni nu profită de pe populația datând destul ca IAC. Cu unul din cinci relatii de pornire on-line, IAC efectuează peste medie sfert de peste trimestru. Cine știa că dragostea poate fi atât de plină de satisfacții punct de vedere financiar?

Un compendiu de dating site-uri Sustinut de un e-Commerce Trailblazer

Grupul IAC Match este o parte esențială a succesului lor, oferind un număr impresionant de 45 de mărci. Frumusetea portofoliului Grupului Match este diversitatea modului în care site-urile pereche simplu. Această colecție de companii de dating este obtinerea de oameni impreuna peste tot în lume, în 38 de limbi diferite.

load...

Match este standardul de brand, un fel de Kleenex din lume dating online. Sunt cel mai mare serviciu de dating online din lume și să continue să funcționeze bine , la mai mare preț-punctul lor de potrivire de oameni pentru relatii romantice.

Tinder conduce inițiativa de creștere în grupul meci cu roll-out o caracteristică de abonament și infamia generală în rândul utilizatorilor. Alte notabili de marca includ OkCupid și achiziționat recent plentyoffish. Toate cu diferite servicii, date demografice, și preț puncte, această gamă impresionantă de site - uri este creșterea ratelor de inima si a veniturilor.

Grupul IAC Match este o parte esențială a succesului lor, oferind un număr impresionant de 45 de mărci.

load...

Unele site - uri țintă comunități etnice specifice , cum ar fi LatinoPeopleMeet. Și dacă tu ești liberal sau conservator, Grupul de meci te -a acoperit. Nu căutați mai departe de DemocraticPeopleMeet sau RepublicanPeopleMeet pentru a găsi omologul dumneavoastră social-minded.

Ea nu se termina aici; totul, de la căsătorie-minded pentru iubitorii de animale de companie au un loc pentru a găsi următorul lor de dragoste adevărată. IAC nu pierde un tip demografic sau o relație, și care duce la mega-bani pentru investitorii lor.

IAC știe cum să facă munca de e-commerce pentru ei, în general. Grupul de meci este o parte, deși o mare parte, din acest Juggernaut. Poate ai auzit de HomeAdvisor, Vimeo, The Daily Beast, sau Daily Burn? Acestea sunt câteva dintre mărcile lor notabile care au capturat mai mult decât consumatorii datarea minte. HomeAdvisor este liderul pachetului on-line cu o creștere continuă trimestru-over trimestru. Ei au o serie de modul în care-la site-uri, cum ar fi About.com și Ask, și site-uri de divertisment digital, cum ar fi CollegeHumor.com, Dorkly.com, și Big mic dejun.

Grupul de meci IAC crește proporținal Venituri Cartier-Over-Cartier

In T4 2015, Grupul de meci IAC a achiziționat plentyoffish anterior menționat, un popular și liber / inferior-preț-punct app. Venituri non-datarea, în special Princeton Review, sa menținut la 26 de milioane $ datorită performanțelor reduse într-un produs Prep SAT care nu a făcut destul de captură. Cine a știut toate că romantismul și pofta ar face Princeton plictisitoare în comparație?

În T1 din 2016, veniturile totale au crescut cu 21% , datorită creșterii veniturilor datarea, care au fost ajutat în mare măsură de o creștere extraordinară la Tinder. Plătit Număr membri (PMC) a crescut la 1 milion la Tinder și 5,3 milioane la nivel global în toate mărcile din grupul de meci. In T2 din 2016, IAC tocmai a raportat un alt 21% din creșterea veniturilor lor întâlnire, care ajută compania minimizează pierderile din sectoarele lor de publicare și aplicații. Și băiatul rău din piele jacheta-placată de buchet meci de grup, iască, este cel care conduce această creștere consistentă și peste performante.

Tinder, o aplicație cunoscută în mare măsură pentru priceperea sa agatare, este în partea din față a expansiunii Grupului de meci, cu creșteri constante ale utilizatorilor, în general, și conversii ale utilizatorilor gratuit pentru utilizatorii plătit pentru produsul iască Plus. Nu pot spune de câte ori am furat accidental stânga și regretat sorții pentru operativitate mea. Cu Tinder În plus, puteți „Rewind“ și corecta dislexie dvs. Glisează.

Conectarea cuplurilor este profitabilă, deoarece Grupul de meci a crescut veniturile cu 21% prin Q2 2016.

Alte caracteristici includ caracteristica Passport, care permite utilizatorilor să schimbe locații pentru a întâlni oameni în timp ce acestea sunt în vacanță sau pe drum. Cu În plus, utilizatorii primesc, de asemenea, glisări nelimitat și un număr crescut de Super Îi place. Acesta este un motiv mare de ce 1 milion de oameni au avut abonamente iască până la sfârșitul anului Q1, iar ei proiect de 1,6 milioane de utilizatori plătite până la sfârșitul anului.

Planurile pentru plentyoffish sunt , de asemenea , în lucrările pentru a trece pe la opțiunile de abonament plătite. Plentyoffish a adus cu ei 3 milioane de agenți activi de zi cu zi și o mulțime de oportunități de eco-comercializare cu adăugarea lor la portofoliu - care adaugă doar la numerele de utilizator impresionante IAC. IAC rapoarte de 370 de utilizatori unici în fiecare lună, cu mai mult de 2,5 miliarde de vizite pe lună.

Acestea sunt genul de numere care ar impresiona orice agent de publicitate potențial de a deschide portofelul său larg, răspunzând la întrebarea „Cum site-uri gratuite a face bani?“ Numere de la utilizatori, cum ar fi faptul că doar profitul se prelinge.

Viitorul este luminos pentru Single și IAC Brands

Ca mai multe trimestre vin și pleacă, IAC este sigur de a continua depasind performanta ei înșiși, și cu persoana singură medie întâmplă 41 zile pe an , Grupul de meci este sigur pentru a rămâne profitabil pentru o lungă perioadă de timp să vină.

Match Group a încolțit piața pe aplicații puternice matrimoniale, iar investitorii IAC vedea rezultatele în avans, la fel ca single-uri care folosesc site-urile și aplicațiile lor.

După cum se dovedește, prietenul meu a decis ea a fost la panda pentru o relație și a mers cu meci în loc de Tinder. În timp ce unii dintre baieti se intalneste on-line nu poate fi o investiție care se amortizează, cu siguranta este IAC.