Eharmony reviews (2020). Prețuri și ratinguri

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

EHarmony opinie

Site-ul nostru este o resursa online gratuit care oferă servicii de conținut și de comparație valoroase pentru utilizatori. Pentru a păstra această resursă gratuit 100% pentru utilizatori, vom primi compensații de publicitate din site-urile listate pe această pagină. Pe lângă factorii cheie de revizuire, această compensare poate influența modul în care apar și în cazul în care site-urile de pe pagina (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Site-ul nostru nu include înregistrări pentru toate site-urile matrimoniale.

Agent de publicitate Dezvăluirea

Prezentare generală

EHarmony simplifică procesul de întâlnire, așa că a constatat că cineva special nu ia un efort mult. Începând cu anul 2000, acest site sofisticat intalniri a dezvoltat instrumente de potrivire timp testate, bazate pe principiile psihologice de atractie. EHarmony pune împreună profile complete de personalitate pentru a conecta simplu cu datele eligibile care provin din medii similare, temperamente și obiectivele de viață. În medie, eHarmony este responsabil pentru 542 de căsătorii pe zi, în SUA - sau aproximativ 2% din totalul căsătoriilor noi.

load...

Prezentarea datelor

EHarmony este proiectat exclusiv pentru single heterosexuale care sunt in varsta de peste 18 ani și interesate în găsirea unei relații pe termen lung.

EHarmony are peste 10 milioane de utilizatori activi și peste 750.000 de abonați plătit, fiind unul dintre cele mai populare site-uri matrimoniale în jurul valorii.

Dating site-uri au, uneori, raporturi inegale de gen, dar că nu este cazul pentru eHarmony, care vede un număr relativ egal de sex masculin și feminin semn-up-uri.

Caracteristici

Sistemul de meci

Alte caracteristici

Usor de folosit

Partea cea mai dificilă cu privire la aderarea la eHarmony este procesul de înscriere de lungă durată. Dar, nu vă faceți griji, e distractiv și este tot o briza de acolo. Crearea unui profil de pe eHarmony durează o perioadă lungă de timp (aproximativ 30 de minute) pentru a finaliza, deoarece trebuie să obțineți printr-o avalanșă de întrebări - deși nu la fel de multe ca ai folosit pentru a. În prezent, evaluarea personalității 150 întrebarea eHarmony este opțională, astfel încât să puteți răspunde doar elementele de bază și apoi începe colectarea de partide.

load...

EHarmony 29 Dimensiunile de compatibilitate ia în considerare temperamentul emoțional, stilul sociale, corporalitate, abilități de relație, și valori sau credințe. Echipa a analizat întrebările sale în jos la foarte importante aspecte ale atracției și compatibilitate. Vei veni peste întrebări vă cer să evaluați cât de inteligent, dominant, care își încetează activitatea, și certăreți ești. Noii membri descriu, de asemenea, intervalul de vârstă ideală lor se potrivesc perfect, și de locație, și apoi să furnizeze informații de bază în ceea ce privește starea civilă, educația, nivelul de venit și obiceiurile de consum. Aceste răspunsuri vor fi vizibile pe profilul, dar răspunsurile la testul de compatibilitate nu va fi.

După ce ați răspuns la o duzină de întrebări și încărcat cel puțin o fotografie, profilul va merge direct pe site-ul (în curs de aprobare echipei). Apoi, veți primi o listă de meciuri curatoriată - profile selectate în funcție de rating de compatibilitate internă. Site-ul va posta aceste evaluări de compatibilitate pe profilul, astfel încât membrii pot vedea în cazul în care asemănările și diferențele dintre ele se află. De exemplu, poate fi de 95% compatibil în ceea ce privește atletismul, dar 33% compatibil în ceea ce privește valorile religioase. Se afișează aceste statistici pot ajuta membrii determina care profilurile au un potențial pe termen lung.

Algoritmul meci eHarmony este un secret comercial perfecționate de către ani de introducere și de succese. Ea se bazează pe principii psihologice pentru a recomanda simplu una de alta. Algoritmul funcționează astfel încât membrii eHarmony nu trebuie să vă faceți griji despre căutarea pe site-ul ei înșiși. Tot ceea ce trebuie să faceți este să completați profilul, să devină un membru subscris, și începe trimiterea de zâmbete și mesaje on-line.

load...

Membrii liberi pot naviga meciurile site-ului și a trimite zâmbete unul de altul, dar numai abonații plătit pot trimite și primi mesaje, a se vedea cine ca preferat / le-au văzut, și răsfoiți meciurile în afara preferințelor lor declarate. EHarmony oferă weekend-uri de comunicare gratuit pe tot parcursul anului pentru a oferi membrilor accesul liber la toate caracteristicile site-ului.

Din cauza modului eHarmony este configurat, membri se bucură de o mulțime de intimitate pe site-ul de dating. Profile Dating nu sunt publicate pe scară largă pentru oricine și toată lumea on-line - este mai mult o pentru-ochi-doar o experiență. Profilul dvs. EHarmony pot fi văzute doar de către membrii compatibili și de abonați. In plus, numai profilurile eHarmony cu fotografiile pot fi vizualizate pe site-ul.

Informații sensibile membrilor, inclusiv de contact și informațiile de facturare, sunt criptate pe eHarmony și nu vor fi postate oriunde pe site.

Experții de datare eHarmony recomanda utilizatorilor săi să ia anumite măsuri de siguranță, cum ar fi niciodată schimbul de informații financiare cu cineva cunoscut online și preocupările cu privire la un meci la echipa de asistență clienți de raportare. Membrii de pe site-ul poate raporta sau bloca oricine care prezintă un comportament suspect sau nepotrivit. Pe eHarmony, există o politică de toleranță zero atunci când vine vorba de spam și escrocii. Site-ul are menirea de a promova legături reale între single on-line, astfel încât promovează standarde ridicate de siguranță și autenticitate pentru membrii săi.

Argumente pro şi contra

Pro de eHarmony

Contra de eHarmony

Linia de fund

Toate în toate, eHarmony este o platformă stelare pentru dating single heterosexuale interesați să găsească dragoste și căsătorim. În 2007, platforma revendicat responsabilitatea pentru 2% din toate casatoriile din SUA, iar echipa se așteaptă ca influența și succesul său să crească doar ca mai multe dintre cupluri sale fericite aleg sa se casatoreasca.

Nu ne putem ajuta, dar admira Hustle eHarmony. Acesta este un site de dating angajamentul de a face tot ce este posibil - de la livrarea de rezultate la scris felicitari scriptate - pentru a ajuta persoanele singure crea o conexiune de durată on-line. De la lansarea sa, eHarmony a facut un nume pentru sine, concentrându-se pe compatibilitatea pe termen lung și utilizarea acesteia marcă înregistrată 29 de dimensiuni ca predictori ai relației de succes.

De-a lungul anilor, eHarmony a colectat mii de marturii de la membri care au găsit dragoste, căsătorit, și a început familiile datorită rețelei de întâlnire. „Procesul de eHarmony este mare, pentru că te simți ca stii persoana înainte de fapt, chiar și începe comunicarea“, a declarat Isaac, un membru eHarmony satisfăcut. „Când m-am întâlnit Liz, am simțit această scânteie imediat, și am știut că am găsit adevărata mea dragoste pe eHarmony.“