Eliminarea exes din profilurile dvs. de social media

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Social media a creat un set complet nou de reguli pentru bărbați și femei , care joacă pe teren și încearcă norocul pe scena de dating. Eticheta online a prezentat un set provocator de reguli care trebuie urmate în domeniul nefamiliare a spațiului cibernetic, ca și în cazul în care întâlnirea tradițională nu a fost deja un dezastru destul de complicat pentru a face față! Lăsând prea multe comentarii lovey-dovey, posta obsesiv imagini ca un cuplu și ascuns o privire la fostele sale iubite sunt toate lucrurile noi , femeile par să ne faceți griji cu cazul în care site - uri de social media sunt în cauză.

Imaginind cum să execute comportamentul online adecvat atunci când sunteți un cuplu este confuz, dar social media este deosebit de problematică atunci când este vorba de o despartire. Nu numai că trebuie să se încheie o relație cu un bărbat adevărat, viu făcut din carne și sânge, trebuie , de asemenea , să rupă cu său profil și mulți prieteni ai făcut on - line din cauza lui. Ea poate fi destul de o întreprindere. Când este vorba de despărțiri și site - uri de social media , cum ar fi MySpace , Facebook și Twitter , femeile pun adesea întrebări de genul:

load...

Ca și în cele mai multe situații în care se referă la intalniri si relatii, răspunsurile la aceste întrebări variază în funcție de circumstanțele individuale și nu pot fi găsite în orice întâlnire manual.

Când am încheiat o relație de doi ani, fostul meu fiancГ © on - line a fost în câteva minute și mi -a șters de pe fiecare site social media , care ne -a conectat. Am râs pentru că am crezut că a fost atât de mic și copilărească de el. Îți spun acest lucru , astfel , dacă te afli șters rapid de la profilul unui om , vei înțelege de ce el prezintă acest tip de comportament de clasa a saptea.

load...

„Dacă nu sunteți sigur ce să faci pentru ca esti orbit

de furie, rănit sentimentele sau un sentiment de răzbunare, apel

up prietenii tăi gal și să caute sfatul lor „.

Aici sunt unii factori mai situaționali să ia în considerare atunci când este vorba de a pune capăt relațiilor mass-media sociale cu un ex:

Dă-te de ceva timp.

Amintiți - vă, comunicarea online poate fi o modalitate foarte sănătos pentru a procesa sentimentele și de a obține închidere. Se lasă timp pentru fiecare dintre voi să spună ce trebuie să prin intermediul canalelor de social media înainte de a trece mai departe. În cazul în care ex - ta este rezonabil, s -ar putea chiar să- l spui tu crezi că e timpul pentru tine pentru a termina prietenia ta online , astfel încât fiecare dintre voi se poate vindeca în mod privat. Puteți încerca întotdeauna să se reconecteze mai târziu și să facă o încercare sinceră de a fi prieteni.

Te-ai despărțit de el.

Dacă ați făcut - dumping , pur și simplu pentru că ați dat seama tipul tau pur si simplu nu a fost „ The One “ , dar el este un tip altfel frumos, eu zic să - l facă ștergerea. Luați în considerare în felul tău de a da - i cel puțin o bucată mică de demnitate înapoi. Lasă - l să- l facă în propriul său timp, în termeni proprii. Desigur, după ceva timp, dacă începeți datând altcineva, schimb sentimentele sale prin blocarea el , dacă acesta nu a fost deja tăiat legăturile. Văzându - te cu altcineva s - ar putea răni sentimentele sale.

load...

Dacă ați făcut pentru că tipul de rupere în sus este violent, abuziv sau un sac de murdărie în jurul valorii de toate, spun lasa unele treci timp înainte de a lua în considerare să-l ștergeți. Păstrați mesajele dumneavoastră la un nivel minim pentru câteva săptămâni, până când situația se calmează. În stadiile incipiente ale unei despărțiri, emoțiile sunt mari. Se lasă o răcori, în liniște și șterge-l blocheze.

Sa despărțit de tine.

Dacă sunteți la sfârșitul primirea unei despărțiri, nu-i dau satisfacția de a lăsa să-l știu cât de mult te deranjează. Dacă vă grăbiți la profilul dvs. On-line și să-l ștergeți, el va primi același tip de chicotind am făcut pe cheltuiala fostul meu. De asemenea, nu posta actualizări de stare de Plângi peste el sau să-l lipsesc. Așteptați-l să vă ștergeți, sau lăsați cel puțin să treacă câteva zile înainte să-i dea securea.

Dacă vă aflați verificarea obsedant profilul său pentru a vedea cine vorbește și dacă el are pe cineva nou, ar trebui, probabil, să-l blocheze pentru binele tau. Uneori pare că nu putem să ne ajute la uita la lucruri pe care nu ar trebui. În cazul în care au acces la site-urile sale de social media este stoparea procesului de vindecare, să fie puternic și șterge-l cât mai repede.

Dacă aveți ocazia rara de a rupe reciproc cu cineva și fiecare dintre voi vrea să fie prieteni, evident, nu ar trebui să moduri parte on-line. Dacă el începe să vadă pe altcineva, cu toate acestea, și începe să te deranjeze, ștergerea l-ar fi potrivit.

Din nou, nu există nici un set de reguli atunci când vine vorba de interacțiuni sociale mass-media. Dacă nu sunteți sigur ce să faci pentru ca esti orbit de furie, rănit sentimentele sau un sentiment de răzbunare, suna amicii gal și să caute sfatul lor. Adresați-vă cercul de iubite ce să facă în ceea ce privește conexiunile mass-media sociale pe care le au cu fosta ta. Ei vor da un sfat obiectiv și vă ajuta să luați decizia corectă, chiar dacă aceasta înseamnă că trebuie să șteargă sau să-l blocheze pentru tine, pentru că pur și simplu nu se poate găsi puterea să o faci singur.