Empac stabilește scenă pentru o noapte de neuitat cu performanțele sale experimentale și inovațiile artistice

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

The versiune scurta: cafea sau cina datele pot fi de multe ori plictisitoare moduri de a cunoaște pe cineva special, ca personalități și pasiunile să ia o bancheta din spate la formalități. Dacă vă aflați blocat într - o dată de rut ciudat, porniți - l cu ceva care este sigur pentru a obține atât tu cât și data vă vorbesc. Vizitați Curtis R. Priem Experimental Media și Performing Arts Center ( EMPAC ), unde arta și tehnologia converg în campusul de la Institutul Politehnic Rensselaer. EMPAC, cu sediul in nordul statului New York, găzduiește de ultimă oră spectacole de teatru, muzica, film, dans și care încorporează inovațiile tehnologice întunecă mintea. Este un loc minunat pentru o experiență de neuitat dată.

Boring datele pot fi dezumfla experiențe. Am fost cu tipi care ma dus la un bar sportiv, mi-a comandat o bere, și se așteaptă ca m-ar impresiona. Trebuie să lupte nevoia de a se rostogolească ochii mei ca televizoare și tonomate urle din jurul nostru. Eu de obicei, sorbi băutura mea și pleca devreme, dezamăgit de lipsa de creativitate.

load...

Comparativ cu acea seara induc căscat, arta interactiv am descoperit în timp ce studia jurnalismul la Universitatea din New York, a fost de transformare. Chiar în jurul valorii de colț din apartamentul meu, faimosul Blue Man Group vopsea imprastiat pe segmente de public ambalate în interiorul unui teatru vechi. Instalații de artă din muzee în tot orașul videoclipurile speciale, care mi-a vorbit și de dansatori de flexiune în moduri care nu par a fi reale. A fost un moment emoționant și memorabil.

Când mi-ar lua o dată la un spectacol artistic, am mers pe jos, de obicei, afară și să înceapă o conversație care a durat până seara târziu. De fapt, ani mai târziu îmi amintesc încă aceste experiențe. O performanță artistică este un mod excelent de a elimina datele plictisitoare și de a afla dacă un partener potențial partajează în afara-the-box mentalitate, iar unele locuri împinge limitele de spectacole și mai mult.

load...

Curtis R. Priem Experimental Media și Performing Arts Center inspiră inovația artistică.

Una dintre cele mai de ultimă oră, experimentale centre de artele spectacolului din SUA este la doar câteva ore la nord de New York City. Curtis R. Priem Experimental Media și Performing Arts Center - cunoscut sub numele de EMPAC - favorizează convergența artă și tehnologie de la Institutul Politehnic Rensselaer. Și performanțele sale sunt opusul plictisitor.

„Membrii audienței EMPAC sunt factorii de risc, oameni care sunt încântați să-și intensifice în unele teritorii necunoscute și să vedem ce se întâmplă“, a spus Josh Potter, EMPAC de marketing si manager de comunicare. „Oamenii de multe ori lasa EMPAC spectacole vorbesc mult mai mult decât dacă le-a plăcut sau nu. Sunt mai mult de un început de conversație pentru gândire, prin idei și experiențe în zilele următoare. De aceea, un spectacol EMPAC este perfect pentru o dată. Nu este vorba doar de cafea; este ceva care se va lipi cu tine mult timp după cortina cade.“

load...

Combinând arta si tehnologie pentru a produce experiențe Captivating

Construit în 2008 , pentru a se potrivi de cercetare și artele spectacolului de producție tehnică, EMPAC a fost proiectat pentru a fi inovatoare , de la începuturile sale.

„Am creat o mulțime de artă originale din genurile tradiționale: concerte, spectacole de teatru, spectacole de dans și de producție de film. Dar, de multe ori, performanțele sunt un amestec al celor“, a spus Josh. „Ideea este de a aduce în artiști din diferite genuri astfel încât acestea să poată colabora la diferite tipuri de producții. Acest lucru are ca rezultat provocatoare spectacole, aventuros, lucruri pe care e în afara cutiei și nu ceea ce vă așteptați să întâlniți la un loc de concert.“

EMPAC găzduiește spectacole de la tradițional la pur experimental pentru încânte vizitatorii.

EMPAC se află într-o instalație de 220000-Square-picior, cu patru locuri și state-of-the-art de inginerie arhitecturală, care să se ocupe de noi dimensiuni ale art. Ca rezultat, artiști care se specializează în mai multe genuri pot afișa munca lor.

Centrul este, de asemenea, acasa, la un program de artist in rezidenta, care favorizează dezvoltarea de noi proiecte pe tot parcursul anului - cu cele mai multe de lucru care are loc în timp ce școala este în sesiune.

Perioada de la EMPAC Include gândit Gen Colaborări

Dacă data place dans, teatru sau muzica - sau poate un amestec de toate trei - vă puteți bucura de un spectacol unic la EMPAC.

„Producțiile de la EMPAC sunt ample. Programul de teatru este foarte diferit de programul de dans, care este foarte diferit de programul de muzică. Oameni buni sunt răsplătiți pentru introducerea de evenimente pentru care nu au un cadru înainte de referință“, a spus Josh. „O dată la EMPAC este mult mai aventuros decât cina standard si un film.“

Programul EMPAC de artist in rezidenta ajută artiști produc lucrări experimentale nu le-ar putea produce în altă parte. Un exemplu este Tesseract, o colaborare între regizor Charles Atlas și doi coregrafi din Merce Cunningham Modern Dance Company. Datorită instrumente EMPAC, echipa a creat o performanță din două părți, care sa căsătorit de dans în direct cu un film 3D.

Tesseract combină dansatori vii cu un film 3D pentru a produce o experiență suprarealistă.

Rezultatul este un te-a avut-a-fi-acolo moment, pe care le puteți împărtăși cu publicul și că cineva special stând lângă tine.

„Este un concept greu de descris, în parte, pentru că nu este un spectacol care a fost vreodată cu adevărat făcut înainte“, a spus Josh. „EMPAC este genul de loc care te face să spui,„Uau, ce sa întâmplat?“

Experientiale si performante experimentale incanta simturile

EMPAC face o dată mare, deoarece arta out-of-the-box poate inițiază conversații care conduc la mai multe discuții aprofundate cu privire la viziunea asupra lumii dvs., valorile și modul în care reacționează la exprimarea creativă.

„Având experiența este doar prima parte a procesului, iar apoi restul procesului se vorbește despre ce sa întâmplat cu cineva și crearea unei conexiuni“, a spus Josh. „O dată este o cale perfectă pentru a experimenta asta -. Atât experiența în sine și discuția care urmează“

Există mai multe evenimente fascinante pe programul care ar face o dată extraordinară. Spectacole viitoare includ Formosa Cvartetul de coarde, care va juca toate cele patru locuri din cadrul EMPAC astfel încât publicul să experimenteze performanțele sale în diferite medii acustice.

Un alt eveniment este o adaptare a filmului de operă al lui David Lynch „Lost Highway“ din compozitor german Olga Neuwirth. Unele spectacole folosesc Wave Câmp de sinteză, o tehnologie audio 3D care creează iluzia unui obiect care vine la tine de la un ecran.

„Noi efectuăm componenta muzicală a operei printr-un sistem de ordin superior Ambisonics, o cupolă de 64 de vorbitori în jurul publicului“, a spus Josh. „Ești în acest glob de zăpadă mare de vorbitori, și este o experiență de sunet surround complet captivantă.“

Sărbătorind un deceniu de inovare cu proiecte sol-rupere

EMPAC a fost în jur de aproape un deceniu, iar acesta a devenit un teren de testare fertil pentru inovații în arta de performanță și de producție. Josh a declarat că Centrul a comandat noi piese pentru celebrarea ziua de naștere oficial în luna octombrie.

„Avem o sărbătoare de trei zile și va prezenta noi proiecte create doar pentru această ocazie“, a spus el. „Va fi o producție la fiecare dintre locurile noastre. - în muzică, dans, teatru și arte vizuale bazate pe timp, care este la fel ca filmul“

Iar atunci când participa la un spectacol, să fie pregătit să ofere feedback pentru personalul EMPAC sub forma unui sondaj. Sondajele realiza mai mult decât de rating de performanță - sunt o oportunitate de a formula gândurile și reacția față de ea. Și, desigur, puteți continua formarea opiniile bine în seara cu cineva special.