Epic se află pe frontul luptei de confidențialitate pe internet - de la aspecte de gen la profiluri de dating și social media

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Electronic Privacy Information Center , sau EPIC, este un centru de cercetare de interes public , care se concentrează în principal pe probleme de confidențialitate și de securitate on - line în curs de dezvoltare. Cu numărul de profiluri de dating online, pagini de social media, și amenințărilor de securitate pe internet, EPIC înțelege importanța de a oferi utilizatorilor cu resursele de care au nevoie pentru a rămâne în cunoștință de cauză și să facă modificări importante on - line. Centrul funcționează cu un distins de bord și de drept experți de consultanță cu privire la domeniile de tehnologie și de politici publice , oferind în același timp , de asemenea , programe de educație publică. EPIC organizează conferințe de rutină pentru ONG - uri și urmărește cazuri de confidențialitate guvernamentale deschise. Toate acestea se face pentru a ne proteja împotriva amenințărilor online și să ne informați cu privire la modul în care se utilizează informațiile noastre.

Lumea noastră conectată nu ar putea exista fără internet. Între pagini Facebook, conturi Twitter și online dating profile, vom folosi de tone de platforme pentru a interacționa cu oamenii on-line în fiecare zi. Și mulți dintre noi au o varietate de aceste profiluri personale, ceea ce înseamnă că datele noastre sunt supuse diferitelor acorduri de utilizator, politici și riscuri. Este important să se mențină o conștientizare a modului în care informațiile noastre se utilizează și modul în care ne putem proteja confidențialitatea online.

load...

Electronic Privacy Information Center (EPIC) este un centru de resurse publice de interes dedicată protejării vieții private a consumatorilor pe internet. Organizația acționează în mod frecvent ca un avocat pentru consumatori prin implicarea în toate , de la cazuri judiciare federale asociate cu încălcări de date, pentru a vorbi în fața Congresului și organizațiilor judiciare în ceea ce privește problemele de confidențialitate și libertățile civile.

Având un avocat ca EPIC devine din ce în ce mai important ca mai multe dintre informațiile noastre împarțite on-line. Nici unul dintre noi nu doriți ca datele noastre fiind folosite pentru lucruri nu am semnat pentru, dar, din păcate, acest lucru se întâmplă tot timpul, iar rezultatele informațiilor partajate pot pune în pericol siguranța noastră în mai multe moduri diferite.

load...

EPIC este una dintre cele mai populare site-uri de confidențialitate din lume și este întotdeauna de lucru spre obiective, cum ar fi protejarea femeilor împotriva amenințărilor online și păstrarea rețelelor sociale oneste cu privire la datele pe care le colectează de la noi. Acest lucru este făcut pentru a păstra informațiile sensibile în condiții de siguranță.

Sprijinirea femeilor împotriva amenințărilor online Protejare Ca cyberstalking și video Voyeurism

În multe feluri, tehnologia ne dă libertate, dar anumite tehnologii sunt folosite frecvent în scopuri abjecte. În mod specific, Direcționarea sexe a devenit o preocupare majoră. Bărbații și femeile sunt ambele la risc, dar femeile sunt în mod disproporționat direcționate on - line și sunt destul de des objectified sexual. Două probleme EPIC sa concentrat în special asupra în domeniul cyberstalking sunt video de voyeurism și pretexting.

load...

Video voyeurism este o practică alimentat de camere ieftine, mici folosite pentru a face fotografii sau înregistrări video cu zone private ale femeilor în public. EPIC a fost un lider în lupta împotriva ei, și în 2004, Legea privind prevenirea video Voyeurism a fost adoptat de Congres, ceea ce face practica ilegala.

Lupta EPIC pentru drepturile de confidențialitate au ajutat să conducă la Legea Video Voyeurism Prevenirea 2004.

Un alt tip de comportament care are menirea de a expune informații cu caracter personal este pretexting, care este atunci când informațiile sunt colectate despre o persoană sub pretexte false. Vinovatii pradă pe membrii familiei prin atrăgându-le în gândire relativă în cauză este pe cale de a primi o plată sau tombole un premiu de asigurare. Acest lucru poate duce adesea la divulgarea de informații sensibile, care, la rândul lor, pot pune în pericol că relativă.

Aduce EPIC nu numai de conștientizare a problemelor cum ar fi acestea, dar ei lucrează neobosit pentru a obține facturi trecut și politici de formă care vizează direcționarea în funcție de oameni care pretext sau tehnologie de utilizare în moduri care objectify femei. Acest lucru ajută la protejarea femeilor împotriva amenințărilor, cum ar fi cyberstalking, voyeurism video și, în unele cazuri, amenințările reale în persoană.

Păstrarea Social Media Site-uri cinstit despre informațiile pe care le colectează și diseminează

Site - uri de social media precum Facebook sunt mari moduri de a se conecta cu prietenii și cei dragi și de a învăța despre interese comune, dar utilizatorii de multe mass - media sociale vă faceți griji cu privire la siguranța informațiilor personale. Facebook, în special, a făcut o practică de schimb de informații de utilizator cu furnizorii terți , activarea cookie - urilor pe site - ul, și multe alte tactici care amenință securitatea informațiilor de utilizator.

Preocuparea principală a multor utilizatori este lipsa de transparență cu privire la modul în care informațiile lor devine comun și care a fost distribuit. Cei mai mulți utilizatori sunt conștienți de ceea ce amenda de imprimare spune în acordurile de utilizator de pe site-uri de social media, dar EPIC ține evidența excelentă a acestor politici.

EPIC a fost fondată pe credința că viața privată este un drept fundamental al omului și trebuie apărat în acest fel.

Acestea oferă utilizatorilor actualizări și resurse pentru a determina cât și în cazul în care informația este compromisă pentru a permite utilizatorilor să decidă ce informațiile pe care le doresc să împărtășească și ce setări de confidențialitate ar trebui să arate.

EPIC servește nu numai ca un avocat pentru aceste tipuri de probleme de confidențialitate, atunci când este vorba de a face cu Federal Trade Commission (FTC), dar ele oferă, de asemenea utilizatorilor cu resurse, articole de știri și informații necesare pentru a le menține în cunoștință de cauză. Prin având EPIC ca o resursă, utilizatorii de social media pot avea acces la o multitudine de informații pentru a lua decizii în cunoștință de cauză cu privire la ceea ce doresc să împărtășească și să facă publice. EPIC lucrează continuu pentru a face tot posibilul pentru a stabili noi facturi și politici în mișcare.

Inițiative cibernetica menite să mențină Data Safe

Intimitatea este o preocupare mare, dar EPIC este conștient de faptul că există alte amenințări la informații personale pe internet. Consumatorii online sunt frecvent victime ale amenințărilor cibernetice în formă de spyware cum ar fi viruși, malware, viermi, și produse sau servicii frauduloase. Furtul de identitate, spam, phishing, si atacurile pharming sunt prea comune, ceea ce face foarte dificil pentru consumatori să aibă încredere companiilor care furnizează anumite produse sau servicii on-line.

EPIC a fost implicat, în unele cazuri și inițiative care implică viața privată și securitatea cibernetică semnificative.

EPIC este un avocat pentru politicile care vizează păstrarea acestor utilizatori de internet în condiții de siguranță împotriva atacurilor și hacks. Din cauza naturii în continuă evoluție a acestor amenințări, politici guvernamentale menite să le abordeze sunt dezvoltate în permanență, și EPIC rămâne pe linia frontului prin a face tot ce pot pentru a ajuta la împinge-le prin intermediul. Deși este de până la utilizator pentru a rămâne informat cu privire la amenințările on-line, prin utilizarea EPIC ca o resursă, ei pot învăța doar ceea ce aceste amenințări sunt - și cum să le evite.

Prin intermediul EPIC, consumatorii online au acces la rapoarte, documente și articole despre aceste inițiative de securitate. EPIC de asemenea , face uz de Freedom of Information Act (FOIA) pentru a obține informații guvernamentale cu privire la politicile de confidențialitate și legile de supraveghere. EPIC lucrează din greu pentru a spori securitatea cibernetică și vrea să fie simplă cu privire la modul în care consumatorii se pot proteja.

EPIC Idealurile să vegheze cu fermitate de confidențialitate într-o eră digitală

Condiții de viață și de a participa la era digitală înseamnă că suntem toate victimele posibile ale amenințărilor cibernetica, ci ca unul dintre cele mai mari site-uri de confidențialitate on-line din lume, EPIC activ urmărește în curs de dezvoltare probleme de libertatea civilă. Ei lucrează în strânsă colaborare cu un consiliu consultativ și experți juridici în politica publică astfel încât să poată vorbi în fața Congresului și organizațiile judiciare cu privire la aceste aspecte în curs de dezvoltare.

EPIC este păstrarea întotdeauna un ochi pentru tehnologii noi și emergente, care ar putea reprezenta o amenințare pentru consumatori online. Ei ne permite să rămână informați cu privire la drepturile noastre în situațiile în care este posibil să fi fost victime, ceea ce putem face pentru a fi on-line în condiții de siguranță, și cum să înțeleagă amendă de imprimare pe social media și datarea site-uri web.

Prin utilizarea de baze de date cuprinzătoare EPIC de a rămâne informat, putem rămâne în permanență conștienți de ceea ce putem face pentru a ne proteja atunci când vine vorba de evitarea problemelor cum ar fi direcționarea în funcție de gen și folosind profile matrimoniale și site-uri de social media. Continuesto EPIC fie în partea din față a luptei vieții private pe Internet pentru a ne menține controlul asupra datelor noastre personale. În acest fel, putem continua să utilizeze site-urile pe care le iubim - și au ajuns să se bazeze pe - fără a avea grija ceea ce am putea fi compromițătoare.