Este bine să te minți prietenei tale?

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Noi o vedem ca un cancer, un element din partea întunecată sau un rău perfid care gnaws departe la încrederea și decență , care leagă un cuplu împreună. Minciuna nu este ceva care este considerat a fi bun pentru o relație. Dar este că întotdeauna cazul? Este onestitatea întotdeauna cea mai bună politică pentru o relație fericită și funcțională?

Eu nu pretind să aibă răspunsul definitiv, dar voi încerca să facă o anumită perspectivă și contextul în discuție.

În cazul în care nu a fost greșit atunci când ai făcut-o, nu-ți spun adevărul acum?

Primul lucru pe care prietena ta vrea întotdeauna să știe când începe să obtinerea gravă este cât de mulți parteneri sexuali ai avut. Deci, ați folosit pentru a fi domnul de o noapte și a târât-un alt unul dintr-un club de noapte aproape în fiecare week-end în perioada de înflorire dumneavoastră. Ai avut nici un angajament pentru nimeni, și nimeni nu a fost rănit.

load...

Dar acum viața ta se învârte în jurul valorii de o fată pe care nu se poate trăi fără. Ai fost întotdeauna credincios ei, și zilele tale ca un om doamnelor sunt mult în spatele tău. Nu trebuie să mărturisești dormit cu 99 de femei?

Intreaba-te pe tine insuti:

Adevărul este, prietena ta a avut, probabil, mai mult sex în trei ani, cu fostul ei prieten live-in decât ai avut în viața ta. Ai avut mai mulți parteneri și mai puțin sex. A avut mai mult sex și mai puțini parteneri. Sună destul chiar și pentru mine.

load...

Cu toate acestea, încercați să spun adevărul. „Oh, ar putea fi în cifre duble, nu sunt sigur.“ Ea crede că ar putea fi o singură cifră, și credeți că ar putea fi cifre triple. Nu este o minciună.

Dacă ea apasă pentru un număr, spune - i că a fost un timp în colegiu , atunci când au fost obtinerea de noroc destul de des , dar niciodată nu ținut cu adevărat drumul cel bun. A fost acum mult timp. Dacă nu ați fost prea activ pentru un timp sau a avut recent o relație pe termen lung, puteți spune - i, „au existat câteva înapoi în a doua zi , dar doar trei în ultimii doi ani.“

Desigur, poți să-i spui adevărul și risca să souring relația. Dacă știți numărul real și spune-i ce este, că „42“ se va întoarce să te bântuie într-o mulțime de conversații viitoare, și niciodată nu va fi plecat din mintea ei.

De fiecare dată când o minge loto vine cu acel număr sau ea devine de 42 de cenți în schimbare la magazin de droguri, ea se va gândi la asta. S-ar putea gândi la numărul ca nu e mare, dar niciodată nu o va convinge de asta.

„Ținând înapoi o parte din adevăr pentru a salva

load...

sentimentele pot fi acceptabile în multe cazuri.“

Minciuni nevinovate.

Există situații în care „mici minciuni albe“ poate fi diferenta dintre o viata minunata pentru toate sau mizerie și durere de inimă. Uneori păstrarea viață normală și împreună trebuie să câștige peste menținându-l reale.

Atunci când un copil mic vă arată cu mândrie cartea ei de colorat cu creionul roșu mîzgălit peste tot în pagină, nu-i spun cât de minunat este? Deci, dacă nu se poate spune cu adevărat că minciuna nu este niciodată în regulă, în cazul în care ne tragem linia? Acesta este apelul dumneavoastră, și nu va mai fi la fel pentru toată lumea.

Onestitatea este important într - o relație, dar s-ar putea avea un soț sau prietena care devine gelos în mod nejustificat , atunci când călătoresc cu un anumit co-lucrător. Poate că ea va face viața de nesuportat pentru toată noaptea , dacă ea știe că ești la bar cu Jake, care nu poate sta.

Tranquillity și funcționalitatea sunt de asemenea importante pentru o relație. Uneori trebuie să aleagă între onestitate și pace.

Rezervare mintală.

„Are aceasta rochie ma face sa arate gras, dragă?“ Ei bine, sincer ea arata ca o minge de plajă într-un cort de carnaval. Cu toate acestea, puteți răspunde sincer, „Nu, dragă, că este cel mai sigur nu.“ Partea spune în tăcere în mintea ta după aceea este, „Este acele 15 cheeseburgeri le mananci in fiecare saptamana care te fac să arăți grasă. Rochia nu are nimic de a face cu ea.“

Se numește „rezervare mentală“, și chiar au învățat în școală duminică ca o modalitate de a evita minciuna. Pur și simplu rezervă o parte a răspunsului în mintea ta. Este adevărul și numai adevărul - pur și simplu nu întregul adevăr. Dar nu este cu adevărat o minciună.

Noi nu putem ajunge într-adevăr la partea de jos a acestei discuții. Fiecare situație este diferită, fiecare relație este diferită, și busola morală fiecare persoană este un pic diferit, de asemenea. Cel mai bun sfat este de a nu face ceva ce s-ar putea să mintă.

Acțiuni rele acoperite de minciuni rele sunt bate o cale de distrugere, și de multe ori musamalizarea este mai rău decât crima. Cheating este o formă de înșelăciune de la sine, și face întreaga ta relație o minciună. Dacă încerci să acoperi o minciună cu alta, lucrurile se vor cădea în cele din urmă în afară la cusături.

Istoria antică și lucruri care au avut loc înainte de a întâlnit - ar putea fi o chestiune diferită. Ținând înapoi o parte din adevăr pentru a salva sentimentele și să păstreze un cămin fericit poate fi acceptabilă în multe cazuri, de asemenea. În final, numai tu poți decide unde să atragă linia de demarcație dintre minciuni bune și minciuni sfruntate.