Este Eharmony bine?

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Cu atât de multe site - uri matrimoniale acolo, poate fi greu să ne dăm seama care dintre ele sunt în valoare de timp, să nu mai vorbim de banii. Fondată în 2000, eHarmony este un pionier în spațiul online dating. Și nu e doar una dintre primele site - uri matrimoniale - este una dintre cele mai bune site - uri matrimoniale, în special pentru persoanele care doresc o relatie serioasa.

Da, eHarmony este bun - 7 motive pentru care ar trebui să-l încercați

Din relația expert în spatele site-ului și o reputație foarte respectat, la algoritmul de potrivire unică și baza de utilizatori mare, eHarmony are o mulțime de diferite motive pentru care ar trebui să-l încercați.

load...

1. EHarmony are un membru gratuit

Luând saltul în dating online , poate fi infricosator, motiv pentru care este de mare , încât eharmony vă permite să - l testeze gratuit înainte de a semna pentru un membru plătit. Cu un cont gratuit, puteți crea un profil cu informațiile dvs. Și ceea ce căutați într - un meci, încărcați o imagine, luați celebrul lor test de potrivire de compatibilitate, și de a primi meciuri.

Vizitați eHarmony.com »

După ce ați întâlnit pe cineva special pe eHarmony, veți dori să faceți upgrade la un cont de plătit (nu vă faceți griji, acestea oferă mai multe planuri accesibile), astfel încât să puteți începe de mesaje și de planificare prima dată. Scopul de dating online este de a obține offline și satisface persoana in viata reala cat mai repede posibil, astfel încât să puteți vedea dacă există o scânteie. Iată opțiunile de membru:

load...

Notă: eHarmony oferă, de asemenea, week-end de comunicații gratuite (de obicei în jurul valorii de Ziua Recunostintei), asa ca un ochi pentru cei daca esti un membru gratuit.

2. Site-ul are o rata de succes de mare

Datere online sunt foarte susceptibile de a avea succes pe eHarmony, iar faptele vorbesc de la sine. Până în prezent, eHarmony este responsabil pentru 4% din căsătorii din SUA, iar 542 de membri se căsătoresc în fiecare zi , deoarece s- au întâlnit pe site - ul - și asta pentru a numi doar câteva statistici. Pentru mai multe informații cu privire la rata de succes rece eHarmony, consultați articolul nostru în profunzime cu privire la aceasta.

load...

3. Compatibilitatea potrivire SystemВ® este unic și foarte precis

Mii de oameni au găsit dragoste pe eHarmony datorită sistemului său de compatibilitate Matching și 29 Dimensiunile de compatibilitate, care face munca grea pentru tine. Nu mai căutați prin sute, poate chiar mii, de profiluri până când găsiți pe cineva care prinde ochi.

Acest test de personalitate de felul vă pune întrebări mai profunde decât tipic dvs. „nu-i plac filmele?“ (Sugestie: Am toate filmele.) Întrebările includ lucruri cum ar fi „Sunteti de conducere mai confortabil, sau preferați să mergeți împreună cu grupul? “și«Ești motivat de o curiozitate insațiabilă despre lume și evenimentele din jurul tău?»

Compatibilitatea eHarmony de potrivire SystemВ® perechi simplu bazat pe 29 Dimensiuni de similaritate.

După ce ați terminat (aceasta ar trebui să ia aproximativ o oră, dar merita daca esti serios despre găsirea dvs. Se potrivesc perfect!), EHarmony perechi te cu meciuri mai precis decât ceea ce veți găsi pe cele mai multe alte site-uri matrimoniale.

4. O mare utilizator de bază vă pune în fața a milioane

Cu mai mult de 20 de milioane de membri înregistrați, eHarmony este una dintre cele mai mari site-uri matrimoniale veți întâlni. Acești utilizatori variază în vârstă, etnie, religie, și interese, astfel încât nu va avea un timp greu să găsească pe cineva care ești atras și are aceleași valori și credințe, mai ales dacă ești onest și specifică atunci când completați profilul tau.

5. Caracteristici utile pe care le-a lungul procesului

Există o mulțime de modalități de a interacționa cu alți membri pe eharmony, inclusiv posibilitatea de a trimite și primi mesaje sau de a folosi cele de pre-a făcut, dacă nu sunteți sigur ce să spun. Caracteristici de comunicare premium, care costa un pic mai mult, includ apeluri telefonice utilizând un număr securizat de e-Harmony-oferit să vorbească cu meciuri.

EHarmony oferă utilizatorilor numeroase servicii premium, inclusiv serviciile sale de matchmaking, eH +.

Alte caracteristici utile includ eH +, unde esti dat un pețitor profesionist care vă va oferi sfaturi si perspective si chiar ajunge la meciuri pentru tine, și blog-ul eHarmony, care datează sfaturi de la experți în domeniu.

6. EHarmony a fost creat de Dr. Neil Relationship Expert Clark Warren

Dr. Neil Clark Warren, un psiholog clinic, cu mai mult de 35 de ani de experiență, dezvoltat eHarmony pentru a ajuta oamenii să găsească parteneri cu adevărat compatibile. A scris 8 cărți despre dragoste și căsătorie și și are o pasiune pentru a ajuta oamenii. Prin anii de consiliere, el a găsit un numitor comun în orice relație de succes: adevărata compatibilitate, motiv pentru care el a creat ca unul dintr-un sistem de potrivire fel. Dacă aș fi vrut pe cineva să înceapă un site de matrimoniale pentru mine, ar fi Warren.

7. Un aspect curat Face lucruri simple

EHarmony are un aspect intuitiv, care este ușor de navigat. Site-ul are un simt mai moderne decât cele mai multe alte site-uri matrimoniale acolo (tone de imagini reci, grafică, cursoare, și atingeri personale), iar profilele vin cu o mulțime de cameră pentru informații și fotografii frumoase. La fel ca în dating, primele impresii conteaza - si eharmony cu siguranta te lasa cu unul bun.

Gânduri finale

Există un motiv pentru care eharmony este un lider în industria de dating. Nu numai sistemul de potrivire eHarmony, cont gratuit și caracteristicile utilizatorilor și a pus fericirea lor în primul rând, dar expertiza și natura grija experților eHarmony strălucească în succesul site - ul a avut. Deci , înregistrați - vă, încărcați o fotografie, completați profilul cu trăsăturile tale de personalitate unice, și urmăriți doar meciurile vin.