Este Eharmony legit? - au răspuns 6 întrebări importante

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Site-ul nostru este o resursa online gratuit care oferă servicii de conținut și de comparație valoroase pentru utilizatori. Pentru a păstra această resursă 100% gratuit, vom primi compensații de la multe dintre ofertele listate pe site. Pe lângă factorii cheie de revizuire, această compensare poate influența modul în care și în cazul în care produsele apar pe întregul site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Site-ul nostru nu include întregul univers de oferte disponibile. Opiniile exprimate editoriale pe site sunt strict propriile noastre și nu sunt furnizate, avizate sau aprobate de către agenții de publicitate.

Agent de publicitate Dezvăluirea

„Este eHarmony legit?“ - 6 întrebări (importante) au răspuns

După cum puteți vedea, există o mulțime de lauda despre acest serviciu de intalniri. Cu questionnaireleading detaliate eHarmony la meciurile pe bază de personalitate, simplu pot găsi cu ușurință legături profunde și datele online casual.

load...

2. EHarmony în valoare de bani? Este gratuit Sign Up & GetMatches

Dacă sunteți îngrijorat cu privire la costul eHarmony, pune mintea la usurinta. Site-ul este liber să încercați înainte de a cheltui un singur nichel din banii câștigați cu greu. Puteți lua chestionarul de 29 de dimensiune și chiar faimosul primi meciuri fara a fi membru plătit. Statutul de membru gratuit nu expiră, astfel încât să puteți lua timp și au o privire în jurul site-ului înainte de a decide să se alăture.

3. Cum de succes este eharmony? Thesite este responsabil for4% din SUA Casatorii

Asta-i drept: 4% din căsătorii din SUA au eHarmony să-i mulțumesc. Ne-ar spune că e destul de succes! Acest site de dating a fost în jurul valorii de o lungă perioadă de timp - din 2000 - și ei au cu siguranta algoritmul lor de compatibilitate jos pat.

load...

Echipa experimentată excelează la meciuri pentru a face simplu în căutarea pentru One.When vă înscrieți cu eHarmony, ești în mâini bune.

4. Este eharmony sigur? Serviciul Clienți este disponibil în jurul ceasului

Da, eHarmony cultivă un mediu sigur și de susținere pentru single să se întâlnească unul cu altul. Cât de bună este eharmony despre a fi atenți la membrii lor? Au luat un Centru de ajutor care ruleaza 24/7 pentru a răspunde la întrebări și preocupări comune.

Dacă vrei să vorbești cu o persoană cu privire la orice problemă, puteți apela serviciul clienți la 844-527-7421. Echipa client service este disponibil de luni până sâmbătă de la 8 dimineața până la 5 pm PST.

5. Este eHarmony o înșelătorie? Categoric nu, ca 15 de milioane de Meciurile sunt făcute în fiecare zi

Single se potrivesc pe eHarmony în fiecare zi. Site-ul se mândrește face mai mult de 15 milioane de meciuri într-o zi - și unul dintre ei ar putea fi De-a lungul deceniilor, eHarmony a adus împreună mai multe single-uri care sunt acum cuplurile căsătorite fericit!.

load...

Un studiu a arătat 2013 eHarmony cuplurile căsătorite au o rată ridicată de satisfacție.

În 2013, eHarmony clasat pe primul pentru numarul casatoriilor si pentru prima satisfactie maritale printre locuri cupluri întâlnesc. Studiul, realizat de Academia Națională de Științe (PNAS), de asemenea , a concluzionat că cuplurile care au întâlnit prin intermediul eharmony au fost „ in mod semnificativ mai putin probabil sa te desparti decat cuplurile care au îndeplinit prin orice alte metode on - line.“ Rata de separare sau de divorț a fost doar 3,86 %.

În ansamblu, statisticile indică faptul că cuplurile care se intalnesc pe site-ul rămâne împreună și sunt mulțumiți de relația lor.

6. Este eHarmony un bun dating site-ul? Desigur!

Daca esti singur, drept, și gata până în prezent, eHarmony este un loc excelent pentru a începe. Analiza personalitate detaliată a site - ului se bazează pe principii psihologice și a cunoscut un succes extraordinar în aducerea laolaltă ca-minded indivizi. Fie că sunteți în căutarea o dată casual , sau o legătură pe tot parcursul vieții, eHarmony poate ajuta cu siguranță.

Data viitoare eharmony comerciale se aprinde, să acorde o atenție la părerilor și statistici, deoarece acestea sunt foarte reale. Puteți avea încredere acest site pentru a fi în valoare de fiecare bănuț. Milioane de single-flirtezi activ pe site-ul de dating, deoarece eharmony irefutabil este-- legit.