Este legitim legiunea match.com? - (5 lucruri pe care trebuie să le știi)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Site-ul nostru este o resursa online gratuit care oferă servicii de conținut și de comparație valoroase pentru utilizatori. Pentru a păstra această resursă 100% gratuit, vom primi compensații de la multe dintre ofertele listate pe site. Pe lângă factorii cheie de revizuire, această compensare poate influența modul în care și în cazul în care produsele apar pe întregul site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Site-ul nostru nu include întregul univers de oferte disponibile. Opiniile exprimate editoriale pe site sunt strict propriile noastre și nu sunt furnizate, avizate sau aprobate de către agenții de publicitate.

Agent de publicitate Dezvăluirea

Este Match.com Legit? - (5 lucruri pe care trebuie să știți)

Mai jos vom merge în profunzime mai mult despre această întrebare precum și mai multe altele importante.

2. Fondată în 1995, Ei sunt mai stabilit Dating Serviciul

Fiecare acum și apoi, vom primi utilizatori care ne întreabă „Este Match.com adevărată?“ Răspunsul nostru la care este potrivirea este la fel de real ca acesta devine. Gândiți-vă la acest lucru: în 1995, Michael Jordan a revenit la NBA, „Apollo 13“ a avut premiera, si Match.com a fost fondat. Asta doar arată cât de mult timp le-am fost un pionier în industria de dating. Match a fost un site de dating online, înainte de toată lumea, chiar a avut un calculator în casa lor! Următoarea întâlnire Site-ul nu a venit de-a lungul până la doi ani mai târziu. Match a văzut o nevoie și adresat-o și au continuat să fie inovatori de atunci.

load...

3. Site-ul are numeroase caracteristici de siguranță, inclusiv suport 24/7

Siguranța este adesea o mare preocupare pentru Dater on-line, în special prima cronometre. Și ar trebui să fie. Vrei să știi serviciul pe care îl utilizați poate ajuta să vă îndepliniți cineva special în același timp, de asemenea, vă protejează și informațiile dvs. Private personale de la escroci.

Match.com are o pagină de ajutor extins, care acoperă totul, de la protejarea finanțelor la întâlnirea meciuri în persoană.

Deci, este Match.com în condiții de siguranță? Desigur! Site - ul are numeroase măsuri de precauție în loc pentru a vă asigura că sunteți în siguranță în timpul fiecare pas al călătoriei dumneavoastră online dating. Match oferă utilizatorilor posibilitatea de a bloca membrii abuzive, și oferă o vastă pagină de ajutor cu experți sfaturi. Echipa lor client service este , de asemenea , disponibil 24/7 prin e - mail și de luni până vineri 8 am la 5 pm CST prin telefon la 1-800-92-POTRIVIRE (1-800-926-2824).

load...

4. Înregistrează-te pentru un drum liber proces de trei zile pentru a testa totul Primul

Deoarece acestea oferă o încercare gratuită de trei zile 100% , care permite single pentru a crea un profil, încărca fotografii, căuta meciuri, și a trimite și primi mesaje, putem spune cu siguranta da la întrebarea „Este Match.com merita banii?“

Acest proces liber este o modalitate foarte bună de a lua site - ul pentru un spin înainte de a semna numele pe linia punctată, ca să spunem așa. Cu toate acestea, odată ce ați cunoscut pe cineva place foarte mult, veți dori să faceți upgrade la un cont. Nu vă faceți griji, totuși. Match are mai multe de membru lunar la prețuri accesibile, și puteți obține 74% reducere la oricare dintre ele.

Cu un cont pe deplin, puteți accesa, de asemenea mai multe caracteristici utile cum ar fi Accentuarea profil (apar în partea de sus a rezultatelor căutării meciurilor lui), primele impresii (va apărea în Daily 5 partide noi membri), și e-mail notificare de citire (știu când cuiva citit mesajul dvs.).

load...

5. Meci este mai mult succes decât orice concurent

„Este Match.com de succes?“ Aceasta este una dintre întrebările noastre preferate pentru a răspunde , deoarece statisticile sunt doar atât înnebunitor, și ne place să le împărtăși cu oameni. Cei mai mulți dintre noi au auzit , probabil , că meci a dus la mai multe date, relații și căsătorii decât orice alt site de matrimoniale, și chiar este adevărat: 517.000 relații, 92.000 de căsătorii, și chiar 1 milion de copii , pentru a fi exact.

Natalie și Mike sunt doar unul dintre miile de povești de succes meci.

Un alt fapt distractiv este de 11% din cuplurile căsătorite care au întâlnit pe meci spun ei a căzut în dragoste cu partenerul lor pe site - ul înainte de al întâlni în persoană. Acesta este un prim exemplu de cât de exacte sistem de potrivire meci este și cât de ușor este de a forma o legătură reală cu cineva.

Potrivire: Nu este doar un bun dating site, dar unul mare

Având site - uri matrimoniale 2,500+ acolo este un fel de situație Catch-22. Este minunat că single - au atât de multe opțiuni, dar poate , de asemenea , deveni stresant încercarea de a lua decizia corectă. Alegeți o cifră greșită, și cine știe unde viața amoroasă se va termina. Vă recomandăm lipirea cu site - ul care a început totul - Match are zeci de ani de experiență, este de încredere în rândul Stampe, și funcționează în mod legitim. Tu nu vor fi dezamăgiți!