Este prietenos homosexual? Ce trebuie să știți dacă sunteți lgbtqia +

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Iasca - popular app întâlnire pentru tineri, la cald, și smartphone netu ' - a realizat peste 9 miliarde de meciuri , deoarece a fost lansat în 2012. Dar este iasca Gay prietenos (sau lesbiene, bisexuali, trans, și ciudat prietenos, pentru care contează)? Am luat o privire la Tinder prin ochelari curcubeu, iar acest lucru este ceea ce am aflat.

Tinder Is Gay Friendly Numai în Termenii mai stricte

Nu este nici un secret faptul că prietenia gay a aplicației a fost pusă sub semnul întrebării de către utilizatori, dar chiar și Tinder CEO - ul Sean Rad a recunoscut , „Produsul functioneaza pentru comunitatea gay, dar trebuie să facem o treabă mai bună de tip numindu - l afară. “

load...

Prin „lucrează pentru comunitatea gay,“ probabil Rad înseamnă că este tehnic posibil de a găsi dragostea de același sex din viata ta prin aceasta ultima iterație a jocului de cald-sau nu. Aplicația permite utilizatorilor să identifice ca bărbat sau femeie și apoi indică un interes de sex masculin, feminin sau masculin și feminin. Deci, în sensul cel mai strict, sigur, Tinder este gay, lesbiene, bisexuali și prietenos (presupunând că ești cisgen - mai mult pe aceasta mai jos).

Dar o mulțime de dovezi anecdotice sugerează că - dacă din cauza erori app, eroare de utilizator (sau creepiness intenționată), sau LGBTQIA relativ mici + UserBase - Tinder vă va arăta oamenilor din afara preferințelor dumneavoastră selectate cu frecvență agravante.

load...

Alerta de spoilere: Am sărit Tinder cu totul și sa întâlnit cu soția mea pe Match.com, dar dacă într-adevăr doriți să obțineți low-jos, citiți mai departe.

Tinder este notorie Groaznic pentru lesbienelor care nu doresc să fie afișat Pics de Dudes

Ce Tinder are de gând pentru ea, doamnă-dragoste înțelept, este că, deoarece trage informații de profil de pe Facebook (fără publicitate fiecare mișcare datând), puteți vedea prieteni aveți în comun - de multe ori un factor de mare confort pentru femei dacă drepte, lesbiene sau bi.

Dar pentru lesbiene care nu sunt foarte încântați de oameni aleatoare popping sus pe ecranele lor , Tinder este aproape garantat de a enerva. Și , în timp ce unele femei se bucură de o provocare, majoritatea lesbienelor care caută dragostea nu apreciază Tinder sugerând femei direct la ei, fie.

Bărbații homosexuali , de asemenea , intră în această problemă a meciurilor de montare prost - deși poate mai puțin de multe ori, probabil din cauza numărului tot mai mare de oameni „nu gay“ în căutarea pentru sex gay.

load...

Tinder dă greș pentru Trans, Queer și utilizatorii non-binare

Dar ce putem spune despre trans, ciudat, și oamenii non-binare? Tinder dă aproape literalmente nici f * CKS.

Deoarece singurele opțiuni pentru identificarea de gen sunt de sex masculin și feminin, o întreagă brazdă a LGBTQIA + comunitate este sumar redus. Și pentru că singurele opțiuni pentru interesele unui utilizator sunt de sex masculin, feminin și masculin sau feminin, oricine în căutarea unei trans, genderqueer, agender, sau un alt partener non-binar trebuie să joace un joc laborios ghicitul.

Pentru a fi sigur, Tinder creează mai mult decât un inconvenient pentru utilizatorii TQIA + - poate crea interacțiuni înjositoare și chiar periculoase. Din cauza numărul mic al aplicației de setări de identitate de gen , utilizatorii trans, de exemplu, sunt obligați să decidă dacă și când să dezvăluie identitatea lor trans - o situație potențial înfricoșător , care ar putea fi evitate dacă Tinder a permis oamenilor să selecteze care sunt în realitate (și care fac și nu vor să vadă) , în primul rând.

Analiza finală: Pentru același sex dragoste, uite în altă parte

Deci, este gay Tinder prietenos? Noi da un răsunător călduță , poate. Dar LGBTQIA + romanticii au , probabil , o șansă mai bună de a găsi dragoste în altă parte. Match.com, OurTime.com, Zoosk , BlackPeopleMeet și BeNaughty top listele noastre pentru cele mai bune site - uri matrimoniale lesbiene și gay cele mai bune site - uri matrimoniale.

Și dacă nu iubesc e exact ce căutați, există întotdeauna Craigslist.