Ești gata pentru tipul potrivit?

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

„ În cele din urmă am văzut că calea inimii necesită un gest plin, un grad de abandon , care poate fi terifiant. Numai atunci este posibil pentru a realiza o metamorfoză spumant.“
-Carlos Castaneda

Când m-am implinit 40 de ani, am fost singur, cu o istorie relație umplut cu un lung șir de dezamăgiri și inimi zdrobite.

Alte aspecte ale vieții mele păreau să meargă fără probleme, așa că nu am înțeles de ce iubirea adevărată părea atât de evaziv. M - am simțit foarte descurajata despre vreodată găsi un tip mare de a împărtăși viața cu.

load...

Cu toate acestea, în loc de a renunța, am făcut o hotărâre de a învăța tot ce am putut despre mine, bărbați și relații. Am început o călătorie personală intensă de auto-descoperire, determinată pentru a afla ce mă ținea înapoi, stând în calea sau mă oprește de a găsi tipul potrivit.

Ceea ce am înțeles a fost au existat mai multe comportamente auto-sabotarea modele de gândire, minimizând șansele mele de dragoste.

Am fost subconstient în picioare în felul meu.

În timp ce am crezut că a fost pregătit și deschis la ideea de a întâlni și de a atrage dragostea vieții mele , în realitate era frică, ambivalență și poate chiar un pic de cinism care cauzează statică în fundal.

load...

Acum înțeleg multe dintre provocările cu care se confruntă eu sunt obstacole comune pe care le pot avea întâlnite pe cont propriu călătorie personală de a iubi. Iată doar câteva:

1. Nu crede că este cineva acolo pentru tine

Amintiți-vă mintea ta este foarte puternic. Dacă sunteți concentrat pe lipsa de oameni buni sau pe ceea ce labagii prost toate acestea par a fi, mintea ta va găsi dovezi convingătoare să susțină convingerile tale.

Unul dintre lucrurile cele mai puternice le puteți face este să credem de înaltă calitate, oameni-relație gata există. Acceptați faptul că există cineva acolo care - ar plăcea să împartă viața cu tine.

2. Stabilindu pentru o relație substandard

Acesta poate fi foarte ușor atunci când nu pot vedea nimic la orizont și nu au nici o idee unde sau cum vei întâlni pe cineva uimitor să se stabilească doar pentru oricine vine de-a lungul.

load...

In timp ce acesta poate fi infricosator sa fie singur, problema cu decantor este puțin probabil să fie vreodată cu adevărat fericit și vă puteți dor de alte oportunități de a întâlni pe cineva care este mai potrivit pentru tine.

„Când trăiești autentic,

un om mare te va alătura!“

3. Cramponarea rănit din trecut, durere sau resentimente

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face pentru a fi gata pentru dragoste este de a vindeca inima ta și clar mintea de durere și dezamăgire a trecut. Iertarea de tine și pentru alții este vitală.

Acest lucru vă va permite să aveți inima deschisă și să fie receptivi la a da și a primi iubire. Această vindecare necesită adesea un sprijin sau ajutor de la un terapeut, antrenor sau vindecator.

4. Decontarea propria valoare.

Chiar și cele mai frumoase femei, realizate, inteligente și de succes se luptă cu sentimente de inadecvare și îndoială.

Până când acceptați cu adevărat că sunteți fără echivoc demn de a fi iubit și prețuit de cineva care aveți încredere, admir și respect, este puțin probabil să atragă relația visurilor tale.

Setați tonul pentru modul în care doriți să fie tratate, arătându-le unele bunătate, compasiune și iubire.

5. Imposibilitatea de a crea în mod intenționat viața ta de vis

Uneori poate simti ca viata ta reala va începe atunci când ai persoana potrivită să-l împărtășească cu. Adevărul este că sunt mult mai susceptibile de a atrage pe cineva minunat dacă creați o viață irezistibil pentru tine.

Când trăiesc viața cu pasiune și autentic, un om mare va fi inghesuie să vă alăturați! Amintiți-vă, iubirea și viața sunt prețioase.

Nu pierde un moment, deoarece acesta este un lucru real. Găsiți bucurie în acest moment și exprimă aprecierea pentru darurile și binecuvântările prezente în viața ta.

Probabil te gândești toate acestea sunt concepte bune pe care un sunet excelent în teorie, dar în cazul în care pot găsi sprijin pentru a satisface și de a atrage meu Mr. Right ?

Vă rugăm să acceptați un dar de a auzi cele mai bune înțelepciune, secrete și sfaturi de la mai mult de 20 de experți relație de top de la GRATUIT gata pentru Telesummit Virtual Dreapta Guy.

Înregistrează - te aici și de a lua niște resurse gratuite valoroase pentru a obține ai început imediat. Get Ready pentru tipul potrivit !

Sursa foto: wallpaperus.org