Ești în negare cu privire la relația ta?

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Relația ta a fost merge bine în ultimele săptămâni, dar probabil te prind te intrebi, „Unde se întâmplă această relație? Vom fi încă împreună într-un an?“

Ar fi frumos dacă a existat o modalitate de a ști dacă v - ați întâlnit în cele din urmă „ The One “ sau pur și simplu „unul din multele.“

Până când cineva inventează o minge relație de cristal (Apple ar trebui să obțineți într-adevăr pe asta), fie trebuie să-l dau seama pentru tine sau întrebați prietenii și familia pentru opinia lor.

load...

Dintre aceste opțiuni, care va avea cea mai bună înțelegere?

Cum cercetători a făcut-o:

Pentru a răspunde la această întrebare de bază, cercetatorii au efectuat doua studii in care mai mult de 100 de studenti au răspuns la întrebările cu privire la relația lor actuală și au făcut predicții despre ceea ce viitor a avut loc. 1

Cercetatorii, de asemenea, contactat coleg de cameră și părinții fiecărui elev pentru a le cere aceleași întrebări. Un an si sase luni mai tarziu, cercetatorii au contactat elevii din nou pentru a vedea modul în care predicțiile tuturor dovedit.

Ceea ce au găsit:

Ia-o secundă pentru a aprecia pe deplin aceste ultime două puncte de glonț. Nu este un pariu combinat bun... Nimic ca sa fi foarte încrezător în propria ta judecată slabă.

„Ai de predicție cât mai exactă a dvs.

load...

relație de a asculta opiniile tuturor.“

Ce înseamnă toate acestea?

Ei bine, este important să dai seama că ești părtinitoare atunci când se evaluează-te și de a face predicții. Când este propria ta relație și sentimente, s-ar putea uita-te la lucrurile prea optimista.

Atunci când elevii au raportat o calitate relație, a prezice viitorul relației, dar se pare că studenții nu au folosit aceleași informații ca baza lor de predicție.

Coleg de cameră a fost probabil mai exacte, deoarece acestea au mai multe dintre faptele (de exemplu, ei văd problemele, auzi luptele, etc.) și nu au complicația de a avea sentimente înfășurate în relație.

Acest lucru nu este de a spune dacă un prieten sau coleg de cameră spune: „Nu - mi place foarte mult partenerul dvs.“ sau „ai putea face mai bine“ , ar trebui să imediat arunce această relație.

Ce înseamnă pentru tine.

Acest studiu sugereaza dacă colegilor de cameră, prieteni și / sau membri ai familiei exprima preocupările, ar trebui să fie preocupat de asemenea.

load...

Aceasta este, lupta nevoia de a spune: „Ce știi? Este relația mea. Știu ce e cel mai bine.“Desigur, care ar putea fi modul în care te simți, dar acest studiu sugereaza alte opinii au unele adevar pentru ei.

În cele din urmă, s-ar putea obține de predicție cât mai exactă a viitorului relației tale de a asculta opiniile tuturor și integrarea cu propriile gânduri despre calitatea relație, astfel încât să puteți beneficia de informațiile lor.

Ești în negare despre calitatea relației dumneavoastră? Există datând steaguri roșii ar trebui să Fess până la?

Sursa foto: estestherapy.com.

1 MacDonald, TK, & Ross, M. (1999). Evaluarea acuratețea predicțiilor despre relații matrimoniale: Cum și de ce fac predicții îndrăgostiților diferă de cele realizate de observatori? Personalitate și Psihologie Socială Buletinul, 25 (11), 1417-1429. Doi: 10.1177 / 0146167299259007