Etichetele nu sunt doar pentru modă

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

O femeie este un element important al vieții unui om. Femeia din dreapta este cel mai important element. De ce, atunci, sunt atât de mulți oameni - puternic, neînfricat, și competent în cele mai multe probleme - atât de lașă și clueless atunci când vine vorba de a spune: „Eu sunt cu ea“?

Etichetarea o relație pare să vină atât de ușor pentru femei. Ei vor sta cu mândrie de lângă corpul nostru sfrijit, osos sau chelire, forma dolofan și vesel proclame, „Acesta este prietenul meu, Bob.“ De ce suntem oameni atât de ezitanți să proclame relațiile noastre de pe acoperișuri? De ce este Facebook statutul de relație de gol pentru atât de mulți oameni? Și când este momentul potrivit pentru a începe de asteptare relația ta o relație?

load...

1. Lașitatea.

Am arătat deja motivul cel mai evident: Bărbații sunt niște lași. Nu avem nici o problemă dodging gloanțe pentru a proteja pe cei dragi, dar poate o „relație“ pare un pic prea girly pentru unii tipi macho. Am putea împărtăși cu ușurință faptele noastre sexuale cu unele femei fără nume, fără chip, dar admițând o relație se simte ca un ecran de slăbiciune. La urma urmei, înseamnă că s - ar putea avea de fapt sentimente. Și acei colegi și prieteni care sunt încă psihologic în clasa a șaptea va fi cu siguranță huiduială și șicana - ne despre asta.

load...

„Sunteți datori față de prietena ta să știe

când să declare relația ta.“

2. Angajamentul fobie.

Desigur, există întotdeauna nostru bine - cunoscut frica de angajament să ne țină înapoi de la etichetarea relația noastră. Dacă suntem într - o relație, suntem onoare obligați să fie credincioși. Nu contează că nu ne întâlnisem pe nimeni altcineva pentru un an înainte de a ne - am întâlnit doamna noastră, și am avut nici un gânduri despre a fi cu nimeni altcineva pentru mai multe luni , am fost împreună. Este principiul care contează. Și dacă ar trebui să intre în starea de spirit pentru o varietate pic? Ce se întâmplă dacă această relație inofensiv spirale în ceva care ne blochează pentru totdeauna?

Șarpele cu un singur ochi este furios care se opune:

Gawd mea, sunt noi, oamenii cu adevărat că patetic? Nu răspunde!

load...

3. Confidențialitate.

Bărbații place să compartimenteze diferitele părți ale vieții lor. Ei lucrează, își petrec timpul cu rudele lor, ei au gasca lor pentru hobby - uri și sport, și, dacă sunt norocos, ei au doamna lor. Ei într - adevăr nu le place atunci când diverse viața lor începe suprapunere. Băieți nu ia plăcut niciodată când părinții întrebat despre prietenele , și niciodată nu a renunțat nici o informație atunci când au fost întrebați despre activitățile lor.

Poate că pur și simplu nu este treaba nimănui, ci propria noastră.

4. Omul în sus!

Există cineva care are un interes în starea de relația ta, deoarece este relația ei, de asemenea. Băieți, vă datorez la prietena ta și la demnitatea fraților tăi de sex masculin să știe când vine momentul să declare relația ta. Pot exista diferite niveluri ale unei relații. Nu trebuie să mergi direct la Defcon 5 sau Red Alert. Atunci când activitățile se încadrează împreună într-un model care ar duce o să creadă că sunt împreună, să-i spun că e prietena ta.

Dacă ea te-a luat două nunți într-o vară, ea e prietena ta. Dacă v-ați cunoscut familia ei și prietenii ei, ea e prietena ta. Dacă ea te-a invitat la o petrecere companie de vacanță, ea e prietena ta. Este timpul pentru tine pentru a începe, inclusiv ei în evenimentele din celelalte compartimente ale vieții tale. Și este timpul pentru a începe a spune altor persoane că e prietena ta.