Evoluția guru-urilor de dating îi ajută pe cupluri să se concentreze asupra iubirii de sine și a afirmației pentru a crește relațiile sănătoase

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Scurta versiune: Chris Decicco si Kendra Seoane lui Evolve Dating Gurus este unic în lumea de matchmaking. Mai degrabă decât pur și simplu de împerechere single disponibile, Evolve Dating Gurus combină terapia, intalniri de coaching, și strategia de întâlnire - după ce vine matchmaking. Acest progres imita Evolve Dating Gurus filozofie: O persoană este pregătită numai până în prezent , când au făcut de lucru pe ei înșiși. Chris și Kendra au avut un succes semnificativ în asociere simplu , deoarece, odată ce o persoană crede că sunt un meci demn, sunt mai susceptibile de a găsi dragostea.

Evolve Dating Gurus Fondatorii Chris Decicco si Kendra Seoane cred că toată lumea poate găsi dragostea, dar numai în cazul în care sunt deschise să-l. Înainte de a găsi dragoste, ei trebuie să creadă că e posibil.

„Am fost recent de lucru cu un domn în 60 de ani, care ar fi fost căsătorit de câteva ori. El a fost nesigur cu privire la nevoile și perspectivele sale“, a spus Chris. „A vrut un companion, dar el nu a venit la noi cu speranțe mari. Asta în cazul în care oamenii se blocheze - ei încep să se vorbească din ceea ce este posibil „.

load...

Evolve Dating Gurus' Kendra Seoane și Chris Decicco sunt parteneri în afaceri și în viață.

În loc de a cere clienților să se stabilească sau să fie mai realiști în așteptările lor, Evoluați Gurus Dating recomanda clientilor „du-te mai adânc în vis“, așa cum îl descrie pe Chris. Asta înseamnă că deschiderea mintea lor la posibilități mai mari.

„Cu acest client, ne-am extins mintea lui, și, în termen de o lună de a începe cu noi, el a fost obtinerea mai multe date de o săptămână. El a ajuns întâlni partenerul său, care a trăit în aceeași clădire a făcut, prin extinderea credința lui în ceea ce a fost posibil“, a spus Chris. „El a întâlnit pe cineva care a fost acolo tot timpul.“

load...

Chris și Kendra, care sunt ambii parteneri profesioniști și romantice, înțeleg de ce pune nevoile tale în univers este atât de important. Ei au descoperit reciproc, la scurt timp după articulează ceea ce au dorit dintr-o relație.

„Amândoi am fost într-un loc de sentiment încrezător cu privire la găsirea persoanei noastre“, a spus Kendra. „Nu am fost îngrijorați cu privire la aceasta. Cu o săptămână înainte l-am cunoscut, am avut acest moment în cazul în care tocmai am strigat, „Vreau ca acest tip de om!“ Și am enumerat calitățile pe care am dorit.“

Dar poate dura deschidere si persistenta pentru doi indivizi pentru a deveni un cuplu. De multe ori, preocuparea noastră cu versiunea romantata a iubirii poate sta în cale.

Kendra a fost capabil de a vedea aceste așteptări nerealiste rămas singur și până la real Chris.

„Chris și am început să faceți clic, iar apoi ne-am dat seama am fost suflete pereche. A patra oară când am văzut o stea căzătoare peste cap, am realizat am avut ceva“, a spus ea.

load...

Dezvoltarea Organically o afacere bazata pe ce clientii au nevoie

Kendra și Chris nu a început cu scopul de a crea o afacere de matchmaking. De fapt, ei au avut o idee pentru un mod unic de a aduce single împreună.

„Am venit cu datare de viteză tăcut“, a spus Kendra. „Pregătirea mea este corp-mișcare pe bază, așa că am avut stații, și în loc de a vorbi, ai primi un prompt non-verbal sau verbal. Am putea avea oameni întruchipează un animal se identifică cu sau să dea reciproc un masaj, astfel încât să interacționați la un nivel diferit.“

Evoluați Dating Gurus a rămas un serviciu unic în lumea de matchmaking prin combinarea expertizei lor și de a răspunde la nevoile clientului. Chiar dacă au trecut de la acele evenimente de viteza-dating, Chris și Kendra să ia în continuare o abordare inovatoare a clienților potrivite.

„Noi nu am vrut să fac matchmaking într-un mod tradițional, care este construirea unei baze de date de single-uri disponibile“, a spus Chris. „Ceea ce am descoperit a fost că, indiferent cât de multe date merge mai departe, dacă nu sunteți în aliniament cu ceea ce doresc, ai putea merge la un milion de date care nu ar lucra afară.“

Business' ar putea sugera numele că Kendra și Chris sunt «dating guru.» Dar acest lucru nu este deloc așa. În schimb, clienții directe propriile lor călătorii de auto-descoperire și iubire. Chris și Kendra încurajeze clienții să asculte înțelepciunea lor interioară și de orientare interioară, în esență, să devină propriile lor guru.

Ea explică o instanță a acestei filozofii concentrat-guru în practică.

„Am cerut un nou client pentru câteva fotografii, iar ea a trimis unele cu felul ei de păr de o mizerie și o expresie facială ciudat. Am întrebat-o: "Ce părere ai despre aceste imagini? Punând mai multe întrebări de genul asta, ea ar putea vedea că pozele ei reflecta aspecte mai importante care merg mai adânc decât fotografiile. Dacă am fi doar axat pe fotografii, nu ne-ar fi văzut celălalt loc dezvăluit. Acum putem merge mai departe cu ea „.

Auto-reflecție și auto-Dragoste Dating Vino înainte de meritã

Acest spirit de originalitate este ceea ce ajută la daters care folosesc Evolve Gurus Dating rămân cu succes. Una dintre cele mai importante aspecte este faptul că Evolve nu este doar pentru matchmaking. Clienții obține mai mult decât o listă de single-uri; ei au posibilitatea de auto-îmbunătățire.

„Cu noi, vei primi o combinație de un antrenor, ajutor terapeutic în jurul valorii de modele rele și tipuri de persoane cărora le atrag, și piesa de matchmaking, care vine într-o progresie atunci când oamenii sunt gata“, a spus Chris.

Înainte de clienții pot începe intalniri, care au nevoie pentru ei înșiși și ceea ce doresc dintr-o relație înțelege. Ei încep cu îndrumare și coaching-ul pentru a le ajuta cu creșterea profundă necesară pentru a construi o fundație pentru modul în care acestea se prezinte.

„Noi nu numai că ajută oamenii să găsească partenerul lor, ci ajutându-i să găsească dragostea în termen. Prin faptul că, toate relațiile lor se îmbunătățesc - începând cu ei înșiși „-Chris Decicco, co-fondator al Evolve Gurus Dating.

Evolve Dating Gurus nu este un serviciu de dating, ci mai degrabă o modalitate de a restabili legătura cu datere calitatile pe care le apreciază despre ei înșiși.

„Noi nu numai că îl ajută pe oameni să găsească partenerul lor, ci ajutându-i să găsească dragostea în termen“, a spus Chris. „Prin faptul că, toate relațiile lor se îmbunătățesc - începând cu ei înșiși.“

Mulți oameni petrec atât de mult timp căutând un partener romantic ca uita ceea ce doresc de la viata.

„Când își amintesc cât de mult le place să petreacă timp singur și hobby-urile nu au încetinit în jos suficient pentru a face, ei creează această pasiune în viața lor, care nu este dependent de o relație“, a spus Chris. „Această atitudine se traduce la o altă persoană care se află în acel spațiu. Noi ajutăm clienții noștri împărtășesc viața dintr-un loc de sentiment plin „.

Încurajarea Stampe la Redescoperă entuziasmul lor pentru dragoste

Multe datere se pot descurajată de tediousness de dating, mai ales în era digitală. Înainte Chris și Kendra a crea meciuri pentru clienții lor, ei doresc să îi ajute să obțineți excitare înapoi.

„Noi îi învățăm să facem dating online, într-un mod care se simte bine pentru ei“, a spus Chris. „Dacă nu sunt încântați să o facă, l-au stabilit. Petrece 15 minute pe zi pe ea în loc de două ore „.

Una dintre modalitățile prin care le ajuta pe cei descurajați de dating este prin datarea lor Detox Curs Online. Cursul îi ajută să iasă din șanț de întâlniri, au întâmpini învățându-i cum să simtă dragostea fără un partener mai întâi.

Datarea Detox curs online ajută oamenii să iasă dintr-un șanț romantic în căutarea activă.

Chris și Kendra a spus că multe dintre emoțiile negative, datând din jur pot fi atribuite lipsei conștiinței de sine.

„In timpul acestei perioade de nefuncționare, vă sugerăm clienților să reflecte în interior și schimba unele dintre convingerile lor cu privire la modul în care datând greu pare a fi“, a spus Chris. „Ei trebuie să examineze partea lor în a arăta pe datele și ceea ce se atrage. Ce tip de mesaje sunt ele trimit? Noi ajuta la schimbarea mentalităților oamenilor despre dating.“

Inversarea Script pe ceea ce poate fi Intilniri

Kendra și Chris aprecia oportunitatea de a ajuta pe alții să găsească legături romantice pentru că sunt atât de mulțumiți de propria lor de parteneriat și se bucură de a ajuta pe alții să găsească aceeași fericire.

Evolve Dating Gurus ajuta cuplurile intre uniuni mai plăcut prin schimbarea perspectivei, care ar-fi daters asupra ei înșiși.

„Noi nu provin dintr-un loc de," Tu ești rupt, să repari“, a spus Chris. „O mulțime de oameni cred că sunt disperați, dar noi nu credem în această poveste. Începem imediat ce reflectă toate lucrurile pe care le vedem care sunt pozitive despre ele, iar noi lucrăm cu viziunea viitoare a ceea ce doresc să-și manifeste în viața lor.“

O viață mai bună iubire nu se întâmplă pur și simplu pentru că un client dorește să fie, totuși. În schimb, ei au nevoie pentru a pune în lucrare - atât pentru a intra în contact cu ei înșiși și să se concentreze asupra iubirii.

„Clienții trebuie să fie dispuși să se auto-reflecta și de a face unele de lucru de creștere interioară în jurul valorii de relație de intimitate, dragoste, și credințe“, a spus Chris. „Afacerea noastra este mai mult decat a le trimite pe unele date. Este o abordare unică.“