Experiența de relaționare corinne blum conduce oamenii pe calea spre auto-descoperire și iubire de durată

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: De la o vârstă fragedă, Corinne Blum știa că voia să -și dedice viața pentru ai ajuta pe oameni. Revenind spre interior , pentru a descoperi ceea ce a făcut propria ei minte și emoțiile căpușe, ea a constatat că cheile de la stimularea creșterii personale și a unor relații sănătoase pune în conectarea cu ceea ce ea numește Sinele autentic. În ultimii 14 ani, Corinne a fost ghidarea clienților în timpul călătoriilor de auto-descoperire, arătându - le modul în care experiențele și interacțiunile umane sculpta modurile in care ei se apropie de viață. Printr - o serie de tehnici bazate atât spiritualitate și știință, Corinne oferă instrumentele de oameni au nevoie pentru a forma legături prin îndeplinirea în primul rând de învățare de a iubi și de valoarea ei înșiși.

De la o vârstă fragedă, Corinne Blumwas interesat în auto-explorare. La 15 ani, fost tatăl vitreg Corinnei ei introdus în lumea de meditație, care a adus lumea ei internă într-o mai mare concentrare. Dar, atunci când un prejudiciu marginalizată cariera de balet profesionist la varsta de 21, ea a simțit o nevoie și mai mare de a se arunca cu capul spre interior, pentru a se găsi. Corinne a luat un an off de la dans, și, înainte de a-l știa, în acel an au transformat în cinci.

load...

În acest timp, Corinne a început propria călătorie spirituală pentru a descoperi cine a fost în afara lumea dansului. Acum o mamă, soție, antrenor de viață, și expert în relații, Corinne ne -a spus că călătoria sa dovedit a fi catalizatorul care a lansat filozofia ei de Sinele autentic.

„Am realizat am vrut să sprijine oamenii în descoperirea cine sunt“, a spus ea. „O mare parte din aceasta a devenit relatii, deoarece acestea sunt un astfel de drum intens și frumos la auto-descoperire.“

Corinne a spus stilul ei de coaching se bazează, în mare parte, modul în care indivizii se văd.

„Dacă mă pot sprijini pe cineva în simțindu-se ca este OK pentru ei sa fie cine sunt cu adevărat, la toate nivelurile, atunci mă simt ca am facut treaba bine“, a spus ea.

load...

Cu sediul la Londra, Corinne a lucrat cu clienții din întreaga lume. Majoritatea dintre ele sunt, femei profesionale singure la sfarsitul lui 30 de ani de la începutul anilor 40, care încearcă să se descopere și să găsească un partener. Corinne site-ul lui (corinneblum.com) oferă o imagine de ansamblu a sesiunilor și programe pe care le oferă persoanelor fizice și cupluri.

„Există mai multe persoane cu care am lucrat prin întregul proces lor - de la venirea la mine nu se simte bine despre ei înșiși și de capacitatea lor de a atrage o relație apoi să formeze o legătură, se căsătoresc și au copii“, a spus ea. „Am văzut că întregul arc. Este un lucru frumos de a asista pe cineva cu adevărat transformarea într-cine sunt cu adevărat și din acel loc, manifestând lucrurile pe care le doresc în viață.“

load...

Filosofia: Descoperă de Sinele Autentic pentru a găsi dragostea

Corinne descrie Sinele autentic cine suntem cu adevărat sunt. Este esența sub măști și straturile pe care le purtăm adesea în societate. Noi trebuie să elimine diferitele măști pe care le purtăm și coaja departe straturile de sine ourlimited pentru a descoperi Sinele nostru autentic și pentru a găsi dragostea, Corinne a explicat.

„Autenticitatea este un cuvânt-cheie pentru mine“, a spus ea. „Este într-adevăr despre simți bine cu cine suntem. Asta e cea mai mare unitate în spatele meu ceea ce fac.“

Corinne procesul de auto-descoperire începe prin a ieși din minte și conectarea cu corpul. Acest lucru, a explicat ea, este locul unde înțelepciunea noastră se află și începe capacitatea de a vindeca. Eliberarea de constrângerile noastre interne mentale poate duce la încredere, împuternicire și un sentiment de control.

„Unii oameni vin la mine să lucreze prin propriile lor lucruri. De multe ori se simt blocat în ei înșiși, ca și în cazul în care ceva este în neregulă cu cine sunt ei în mod inerent sunt“, a spus ea. „Pentru asta, eu le iau prin mai multe din ceea ce eu numesc Programul Auto autentic. Asta e despre a descoperi cine sunt ei și lucrează prin convingerile limitative și modele care se găsesc în interiorul blocat.“

Unii dintre clienții Corinne sunt deja în relații, dar au nevoie să câștige puterea internă pentru a ajuta cultiva legăturile lor. Pe de altă parte, unii clienți vin la ea intenționat de dragul de a găsi un partener.

„Ei continuă să atragă același tip de partener pe care nu le sau același tip de relație care nu este cu adevărat de lucru pentru ei de servire“, a spus ea. „Le-am lua printr-un curs de opt săptămâni de manifestare a soulmate lor.“

Manifestându sufletul pereche începe cu înțelegerea faptului că trebuie să se oprească în căutarea „The One“ și în loc să învețe cum să le primească. În curs de Corinne, ea îndrumă clienții ei de a transforma paradigma in jurul oferind în același timp și instrumente de vizualizare pentru a atrage un suflet pereche.

„Primul pas, cu toate acestea, este de a descoperi Sinele vostru autentic, deoarece din acel loc putem atrage dreptul de fel de relație pentru noi“, a spus ea. „Unul care este în aliniament cu cine suntem cu adevărat și care reflectă ceea ce ne dorim cel mai profund de relație și de viață. În cele din urmă, ea devine mai puțin despre ce fel de relație dorim să atragem și mai multe despre cine vrem să fim în acea relație.“

Vindecarea ranilor si Oferiți-te prin coaching

Ca antrenor, Corinne arată oamenilor cum să vindece rănile care au fost crearea de instabilitate și incertitudine în viața lor. Ea ne-a spus viața este o călătorie în cazul în care nimic nu este una unilaterală sau alb-negru. Ca urmare, ea se integrează de multe ori o tehnica de formare de meditație numit Theta Healing în abordarea ei ca o modalitate de a promova relaxare și de a consolida mintea, corpul și spiritul. Această metodă a fost creată de către Vianna Stibal în 1995, și, în conformitate cu Corinne, sa dovedit a fi de ajutor pentru tratarea clienților holistic.

„Cred că este foarte important ca orice am de lucru prin intermediul cu cineva se face atât la nivel conștient și subconștient pentru că noi transporta lucruri în ambele locuri“, a spus ea. „Eu lucrez foarte mult cu a lua oameni în emoțiile lor și în corpul lor.“

Theta Healing este o tehnica de vindecare, care funcționează la un nivel subconștient, atingând în undelor cerebrale theta, care are loc chiar înainte de a adormi sau de trezire. Corinne lucrează cu clienții ei în persoană, prin telefon, sau prin Skype la robinet în brainwave teta printr-o serie de comenzi care în cele din urmă eliberează și înlocuiește convingerile limitative cu cele pozitive.

Alte metode de coaching implementează Corinne includ single și cupluri relație coachingand de lucru cu A treia entitate , o formă de energie care este creat atunci când două persoane vin împreună, de asemenea , cunoscut sub numele de relația dintre doi oameni. Corinne a spus atunci când a treia entitate este recunoscută, cuplurile sunt în măsură să fie mai obiective atunci când apar provocări - care rezultă într - o relație sănătoasă, de lungă durată construită pe o fundație de cooperare și iubire.

„Mă simt ca rolul meu ca un ghid este de a sprijini doar oamenii și să le conecteze la cine sunt cu adevărat“, a spus ea. „Nu e ca eu spun oamenilor cum să-și trăiască viața. Sunt mai multe conectându-le și călăuzindu-i pentru a ajunge să se cunoască pe sine la un nivel mai profund, mai autentic. Este o afirmație frumoasă și reflecție atunci când cineva se întoarce și spune: „Wow. Asta a schimbat cu adevărat viața mea.“ Este extrem de plăcut, și este ceea ce-mi place absolut despre a face acest lucru.“

Mișcarea Terapia - Misca un mușchi, un gând Schimbarea

Corinne vede corpul uman ca o sursă uimitoare de înțelepciune, care este insuficient utilizat deseori. Ca un fost balerin profesionist, ea înțelege că trupul ei este instrumentul ei cea mai importantă și producția sa este mișcarea.

Ea a spus fără mișcare, atât fizic cât și mental, suntem la un impas (sau devenim stagnante). Corinne consideră că organismul își amintește trauma și provocările și bucuriile existenței noastre. De asemenea, stochează toate amintirile noastre - atât conștiente , cât și subconștientul - și este un barometru mare pentru modul în care ne simțim, ceea ce avem nevoie, ceea ce ne temem, și ceea ce ne dorim. În ea sesiuni de Mișcarea de terapie , ea are oameni se concentreze pe obtinerea în contact cu corpurile lor și de a învăța cum să se simtă - mai degrabă decât bazându - se pe capacitatea limitată mintea de gândire cu privire la ceea ce se simte.

„Dacă lucrez cu cineva unul-la-unu, voi încorpora Mișcarea Terapia pentru că eu cred că există o mulțime de înțelepciune a avut loc în organism“, a spus ea. „O mulțime de munca mea nu se face atât de mult în minte, dar, de fapt, intrând în înțelepciunea corpului și conectarea cu intuiția noastră.“

Beneficiile terapiei Mișcarea includ eliberarea de stres, anxietate, traume, și blocajele emoționale precum și asigurarea fundamentării, stabilitate și încredere.

Viitorul pentru Corinne: Cărți și o emisiune radio

De-a lungul ultimilor 14 de ani, Corinne a ajutat sute de oameni vindeca rănile și să găsească dragostea prin conceptul ei Sinelui autentic. Astăzi, relația de experți și viața antrenor se concentrează pe creșterea fiica ei tânăr, scrie o nouă carte, și crearea unui show de radio-stil conversațional.

„Mi-ar place foarte mult pentru a crea un show de radio unde pot avea un dialog direct cu oamenii“, a spus ea. „Am scrie mult pe social media, și o mare parte din feedback-ul I a lua este că este o conversație pe care oamenii sunt cu adevărat interesați în a avea, pentru că sunt foarte vulnerabile în propria mea de partajare. “

Corinne ne-a spus spectacol își propune să dezbată subiecte mulți se tem să încalce - prin urmare, normalizând aceste subiecte și făcându-le puncte acceptabile de discuție.

În ceea ce privește cartea, premisa principală, a declarat Corinne, este creșterea femininul și ce înseamnă să fii o femeie într-o societate patriarhală.

„Este vorba despre ascensiunea femininul din noi toți și mai ales femeia în curs de dezvoltare - cu un W capital de la femei - și modul în care ne putem conecta la aceste părți uitate din noi înșine“, a spus ea. „Speranța mea este că, odată cu amintirea artei pierdut al femininului, vom crea mai mult echilibru și armonie, atât în ​​noi înșine și în lumea din jurul nostru.“